Първоначално изпратено от ради
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от metalaпродължавам да ви се възхищавам имп..как силно мразите,истински някак.а не е ли по-добре да любите собствения си отбор,той има нужда от това,че в момента не е много добър.
Коментар
-
Японецов - като каза Ливърпул - аз мога да ти разкажа друга - много по стара и поучителна история.
През 1982-ра, след поредната победа на ЦСКА над действащ еврошампион, а именно Ливърпул, шествието от щастливи фенове тръгва нагоре по Цариградско шосе. С тях има и един левскар - отишъл на мачът заедно със своите приятели от ЦСКА, а после радващ се заедно с тях на победата на Българският отбор. Тогава едно оскотяло подуенско животно-таксиметров шофьор, озлобено от победата на ЦСКА, победа, каквато то подозирало и с право, че няма да доживее да види от своят отбор, се врязало нарочно с таратайката си в шествието от щастливи хора. И успяло да строши кракът на... може би единственият левскар в него.
За твоят случай - не го одобрявам, разбира се, но в сектор Г има мнозина, които по принцип са фенове на Ливърпул и обичат тоя отбор почти колкото ЦСКА. Дали в Подуене обаче има фенове на Бешикташ? Въобще не ми прави такива сравнения - едно са група анонимни фенове, както е в твоят случай, друго е техническият директор на един клуб (или както там се води Публичният задник) - защото със своето изказване той изразява официална позиция - поради самата същност на постът си.
Ходов - а говедата Българи ли са, след като самият им шеф подкрепя турски отбор срещу Български? Ей-богу - оня ден Апостолът се е обърнал за пореден път в незнайният си гроб. Поне си прекръстете тимчето, за да не петните името му.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Re: Нямам думи
Първоначално изпратено от japonecaИмператорът,
понеже говориш за "паплач", български отбори и т.н. искам само да ти напомня, че на 03.03.2002 година (един от най-светлите български празници) насред Националния стадион, носещ името на апостола на свободата Васил Левски, АГИТКАТА НА ЦСКА подкрепяше чужд отбор, а именно - Ливърпул....
за съжаление не само във футбола.
Коментар
-
Нямам думи
Императорът,
понеже говориш за "паплач", български отбори и т.н. искам само да ти напомня, че на 03.03.2002 година (един от най-светлите български празници) насред Националния стадион, носещ името на апостола на свободата Васил Левски, АГИТКАТА НА ЦСКА подкрепяше чужд отбор, а именно - Ливърпул....
Коментар
-
Добре, модераторът, че постът ми предишен си изтрил, но това не променя фактът, че Принцът на Свалените гащи е отрепка. Щом не може да пожелае успех на българският отбор, значи желае на турският. Да не забравяме, че преди първият мач, един играч на Подуене шпионираше ЦСКА в полза на Бешекташ.
И за капак на всичко хуните от сектор Б ни казват "турци", въпреки че шефът на тяхното отборче и един от играчите им се държат като турски лакеи.
Просто е отвратително, че тая мръсна паплач петни името на Апостолът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Комплекси от националния селекционер, който вика доста футболисти на Левски, уважава Левски и е от полза за отбора мисля, че нямаме. Но какво общо има това с моя пост ? Единствения ми комплекс относно Стоичков е, че се издънихме няколко пъти заради него, иначе той Левски не е оязвил в близките години. Да вметна, че вече доста ваши се осетиха какво става и го наричат Юда.
Коментар
-
не му прави чест на Сираков подобно изказване, а И много по гъзарско би прозвучало нещо от рода - дано успеят, но не съм оптимист
Btw днес ми се наложи да платя десет билета за Г сектор (такива намерих) по 35лв (официална 10) парчето за колеги от съседна държава И ми се ще такива работи да се случват на Българските отбориа не да се чуди човек защо стадиона е на полвина пълен при тези цени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordКакво толкова има? 99% от хората във футбола са такива, веднъж казват едно, после излиза друго. Не се отнася само за Левски. Може би Сираков не ви харесва защото знае как да ви мачка, но това е положението. Нямате никакъв шанс срещу него, дори Орманджиев, впрочем той чак наскоро го разбра. Оправя се със съдиите, със другите отбори, държи лигавите играчи в Левски под контрол. Ех, ще ви се да имате такъв, но просто няма как да стане. С кого ли не опитвахте- Стойне Манолов ( пълен идиот), сега Орманджиев ( пак идиот), но Сираков не може да бъде спрян и ще го боготворят именно заради това, че ви кара да страдате.
Коментар
-
Какво толкова има? 99% от хората във футбола са такива, веднъж казват едно, после излиза друго. Не се отнася само за Левски. Може би Сираков не ви харесва защото знае как да ви мачка, но това е положението. Нямате никакъв шанс срещу него, дори Орманджиев, впрочем той чак наскоро го разбра. Оправя се със съдиите, със другите отбори, държи лигавите играчи в Левски под контрол. Ех, ще ви се да имате такъв, но просто няма как да стане. С кого ли не опитвахте- Стойне Манолов ( пълен идиот), сега Орманджиев ( пак идиот), но Сираков не може да бъде спрян и ще го боготворят именно заради това, че ви кара да страдате.
Коментар
Коментар