IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еди, ако мача ви на Камп ноу е бил на светлинни години от досегашните ви представяния в евротурнирите, не ми се мисли как ще изглеждате, ако не сте във форма.
    Няма нормален човек, който да твърди, че след 5:0 отборът му се е представил добре. Няма да коментирам играта в детайли, но моля ви бъдете поне малко по-взискателни към футбола, който наблюдавате.
    Никой не иска от вас да се превърнете във футболни естети (каквито са привържениците на ЦСКА) за една нощ, но уважавайте малко повече себе си и играмите на любимия си клуб. Това е здварословно и за вас, защото ако след загуба от 5:0 хвалиш своите и сините медии продължават да ги превъзнасят, как очакваш да се мотивириат да играят по-добре?

Коментар

• Re: Некои съображения

Първоначално изпратено от аналгина
      Първоначално изпратено от Poohbear newbie
      Здравейте,

Не искам да коментирам много-много вчерашния мач, освен да кажа, че приятелката ми намрази Роналдиньо за вечни времена, защото на умряло куче нож извади в последната минута...
      Колега, ами вашите излязаха на Камп Ноу като агне на заколение, какво да им извади Роналдиньо? То ако става на въпрос и трева имаше в изобилие, но на вашите не им беше и до ядене в тоя мач :-)
      Колега,

Нашите са си у нас и, надявам се, са добре. Не си спомням да са ми споменавали да ходят на някакъв кампус, бил той и Ноу. Бих се разтревожил доста, ако ми звъннат да кажат, че имат някакъв здравословен проблем.

А, във вторник Левски играха с Барселона, май го коментирах мача някъде из форума.

Желая ти здраве, колега, и да не си пълниш буркана с пясък, че няма място за големите камъни
      The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат

Коментар

• Аз също мисля,че Левски няма от какво да се срамува,особено на фона на снощните мачове - Олимпик Лион - Реал Мадрид и Стяуа Букурещ - Динамо Киев.Ако Реал бяха на мястото на Левски срещу Барселона,с тази си игра щяха да паднат поне с 8:0!Само късмета им снощи ги спаси от подобен резултат,да знаете!

Коментар

• Не бе, имаше едно, дето много приличаше на дузпа, ама нейсе. Ангелов заслужаваше да им наниже един щото направи мача на живота си (ясно кой Ангелов).

Коментар

• Даваха го, еди, по една арапска телевизия. Срам и позор за Българската Национална Телевизия, която ние издържаме с данъците си, както и за частните такива. Защото да гледаме как изнасилват ФК Подуене НЕ НИ КЕФИ !!!

Не знам тоже отде виждаш този гол за жълтите (в този мач) в реалният според теб резултат - какво очакваше - Пуйол да си вкара автогол от съчувствие към вас ли?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Понеже гледам, че продължава да се обсъжда мачът снощи...

Според мен наистина няма от какво да се срамуваме. Ако сравним този мач с Ливърпул-Левски и Челси-Левски от последните години, начинът, по който стояхме на терена снощи, беше на светлинни години от този във въпросните два мача - тогава бяхме като провинциален отбор, който има мисия да гледа да падне с колкото може по-малко, с цената на всичко. Резултатът, разбира се, е страшно неприятен и много ме е яд за него (аз си мисля, с уговорката, че съм доста пристрастен, че нещо от порядъка на 4-1 или дори 3-1 щеше да е малко по-реално), но резултатът далеч не е всичко. Аз наистина съм много доволен, че играехме колкото можехме и колкото ни позволяваха тия зверове от Барса, и съм убеден, че оттук нататък нещата могат да вървят само към по-добро.

А колкото до тия аналогии с Ливърпул-ЦСКА миналата година, мисля, че всички си дават сметка, че те не са много уместни, понеже контекстът тогава беше коренно различен от сегашния. С уговорката, разбира се, че изобщо не искам да омаловажавам успеха - тази победа беше фундаментална за българския клубен футбол, за мен точно този мач беше ключът към победите после над Байер, Оксер, Олимпик, Динамо, Удинезе, Грасхопърс и пр. (спомнете си репликата на Мъри, 'ЦСКА ни вдъхновява'.)
              И наистина са ми чудни тези спорове, как били играли чорбарите на Анфийлд - ами че този мач в БГ никъде не го даваха, аз съм сигурен, че почти никой от пишещите тук не го е гледал, как може без да е видял човек целия мач да прави такива изводи...?

Коментар

• Ами такива са фактите, мамка му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Дали са истински такива, Ходов, или само когато им изнася? Не забравяй, че Принцът на Свалените гащи си показа задникът пред вас и пред децата ви и всякак се мъчеше да ви унижи, когато играеше при евреите, а Мъри е подлец, готов да продаде и предаде всекиго.
                  Не думай.

Коментар

• Дали са истински такива, Ходов, или само когато им изнася? Не забравяй, че Принцът на Свалените гащи си показа задникът пред вас и пред децата ви и всякак се мъчеше да ви унижи, когато играеше при евреите, а Мъри е подлец, готов да продаде и предаде всекиго.

Коментар

• Орманджиев не е цесекар.Той не е никакъв. Аз го помня като съдия когато се кълнеше, че не е пристрастен а веднага след това стана шеф в цска. Мижатурка това и чорбарите го знаят и те не му вярват. На тях там им е проблема, че в цска няма цесекари. Слава богу че в Левски сега не е така.

Коментар

• Председателят на надзорния съвет на червените Стефан Орманджиев увери, че никой в ЦСКА няма да прави трагедии, ако отборът загуби в Истанбул и дори ако въобще отпадне от турнира. "Надявам се да покажем добра игра, да играем футбол", заяви Орманджиев преди полета за Турция.
                        .....ТОЯ ВЕЧЕ СЕ Е ПРЕДАЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Правоказва ходов. Джуджи бе №1 по асистенции в България за миналото първенство и тези които набедиха го за слаб и безполезен, доказаха единствено собствената си идиотщина. Продадоха го на цената на двустайна панелка в Люлин 1, а сега един корнер няма кой да бие като хората.
                          Е тука сме на едно мнение. Не съм капацитет, но това най-качествения играч в последните години. Незнам защо го подцениха и вашите треньори, и Стоичков. Ако беше в Левски щяхме да му намерим място.

Коментар

• Правоказва ходов. Джуджи бе №1 по асистенции в България за миналото първенство и тези които набедиха го за слаб и безполезен, доказаха единствено собствената си идиотщина. Продадоха го на цената на двустайна панелка в Люлин 1, а сега един корнер няма кой да бие като хората.

Коментар

• Нека да повторя:

Първоначално изпратено от Императорът
                              ВАЖНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ :

Донякъде във връзка со снощният мач, предлагам този отбор да смени името си на ФК Крали Марко !!! Ето моите доводи :

1. Левски (впрочем и Ботев) принадлежат на ЦЕЛИЯТ Български народ.
                              2. ФК Подуене има две различни лица - едното в мечтите и вярванията на своите фенове, друго в действителността. Същото се отнася и за Крали Марко - той е гигант в народните песни и легенди, но съвсем друг в историческите факти.
                              3. Наскоро бе доказано, че играчът на Подуене Бардон е шпионирал БЪЛГАРСКИЯТ ЦСКА в полза на ТУРСКИЯТ Бешикташ. По същият начин Крали Марко е бил турски васал. Допълнителен факт е, че 90% от "звездите" на ФК Подуене рано или късно акостират в Анадола.
                              4. Други примери за национално предателство на фенове на ФК Подуене - през 1994 техен фен журналист направи донос пред УЕФА, в резултат на който БЪЛГАРСКИЯТ ЦСКА бе лишен от заслужената си победа над Ювентус, спечелена на теренът пред очите на милиони хора. А преди няколко години функционер от синият фенклуб продаде няколко хиляди билета, предназначени за подуенци, на противниковата червена агитка. Така че по-добре да не петнят най-святото българско име.
                              5. Между ФК Подуене и Крали Марко има и органично-легендарна връзка - според митовете Крали Марко бил толкова голям, че с единият крак стъпвал на Витоша, с другият на Стара планина - а местността, която днес се е превърнала в център на синята футболна идея му се е падала под изпускателният кран.

Мисля доводите ми са основателни.
                              Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                                и да пожелавате все тая. мача е също толкова ясен колкото вчерашния, ако не бяха продали забавник, гай и гъргоров и бяха купили 1 централен нападател щяха да имат шанс, но сега резултата е предизвестен. успех на литекс може да се пожелае ама на другите с този жребии....
                                Да бе, какъв беше този жребий тази година. А най-голямата загуба за тях е Янев. За мене е много добър играч. Е дано се справят и без него.
                                УСПЕХ!!!

Коментар

Working...
                                X