If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и да пожелавате все тая. мача е също толкова ясен колкото вчерашния, ако не бяха продали забавник, гай и гъргоров и бяха купили 1 централен нападател щяха да имат шанс, но сега резултата е предизвестен. успех на литекс може да се пожелае ама на другите с този жребии....
Ъх, да, тужно... и Джуджи... :-(
А Ганчо Ибрахимов незаменим от никого, най-добрият след Рошав Трифон, да... :-(
Но ний ще се борим храбро и може да изтърват турците сапунът... ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ходов - напротив - ЦСКА е бил там, където Подуене не виждам как ще стигне - а именно на два пожлуфинала в този същият турнир. И колкото и да те боли, ЦСКА съществува и ще съществува завинаги, а Подуене ща са вечно втори.
Акуариус - не разбрах какво бе историческото във вчерашният мач, освен бруталното футболно изнасилване, на което бяхте подложени. Вие сте играли открит и красив футбол, ний на Анфийлд - грозно катеначо, глуха защита. Интересно как тогава ний освен голът имахме още един отменен такъв и допълнително пропуснати чисти положения (колегите ти ги посочиха), а вий - с откритата си игра - само два удара (безобидни) във вратата на Барса? Това нещо не го разбирам.
Ама това, което най не гои разбирам е примирението в синият лагер и даже плахи хвалби, че "началото не било толкова лошо". Е - с това мислене можеш да бъдеш сигурен, че ще ви шибат безмилостно и в останалите 5 мача. И въпреки това Топчо, Гонзалиню и сие (макар и скритом проливайки оскъдни мъжки сълзи), пак ще ви убеждават от интервютата, че "като за първа година 0 точки и голова разлика 1:18 не е толкова лошо, дори е достойно".
Да.
Помежду другото, ако това може да ви утеши, не само Подуене са жалки и злочести - видяхме днес Олимпик как се гавриха со Реал - ако на т.нар. "кралски клуб" им пазеше вашият любим Гошо Петков, още на полувремето отиваха на 5 или 6:0. Наиситна до голяма степен вас вратарят ви провали - но не се учудих - още преди мачът той се беше пос.ал от страх, смотаният циганин, дори помня, че в първите минути, като го даваха камерите изотзадзе как залага топката, за да я вкара в игра, аз внимателно се вгледах - не от извратен интерес - просто да видя дали на гащетата му няма издайническо и позорно жълтокафяво петно.
Да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
и да пожелавате все тая. мача е също толкова ясен колкото вчерашния, ако не бяха продали забавник, гай и гъргоров и бяха купили 1 централен нападател щяха да имат шанс, но сега резултата е предизвестен. успех на литекс може да се пожелае ама на другите с този жребии....
И стига левскарите сте пожелавали успех на ЦСКА. Лицемерно е и никой от вас не го желае истински.
Не, не е лицемерие. Аз съм левскар, който ще вика за Чорбата утре. Има си причини за това.
Първата е най-очевидната: евентуално класиране на ЦСКА ще донесе точки за националния коефициент - а тази година, както се вижда, за трупане на такива точки трябва да се разчита на отборите в УЕФА, Левски в тази група няма как да вземе кой знае колко (аз виждам 1-2 точки като относително правдоподобен сценарий, 3-4 вече е твърде оптимистично). Колкото повече точки за България, толкова по-вероятно през 2008-09 Левски пак да участва в квалификациите за ШЛ, дори да не стане шампион.
Но, честно казано, това не ми е единственият стимул - аз за ЦСКА съм викал и като играхте с Милан, а на мен той от малък ми е вторият най-любим отбор след Левски; и не е "защото сме българи" - аз бе виждам защо някой трябва да се чувства длъжен да вика за някой български отбор само заради това. Това ми е трудно да обясня, просто си ги чувствам тези отбори, нашите, по-близки, някак си...
Въпреки това, не се съмнявайте: ако сега ме питат, избери си два от трите БГ отбора в УЕФА, които да продължат, ясно е че няма да кажа Чорбата... И също така. докато трае мачът, стискам палци яко за ЦСКА, ама ако вземат, че отпаднат, няма да се разстроя кой знае колко много; а може и да позлорадствам малко - човещинка е, все пак...
Аз също съм левскар и пожелавам успех. Не е лицемерие, просто сме българи. Ако биете ще ви поздравя, ако паднете не бих злорадствал, както правят някои в момента. АБЕ ЩО ЗА ХОРА СМЕ?
Каквото и да си говорим, нямаше справедливост в този мач. Тръгне Роналдиньо с топката, а срещу него сам-самички Живко Миланов, Елин Топузаков, Игор Томашич и Гошо Петков...
Ми това и аз казвам, червените обичат историята, но само тази част която е изгодна за тях. Ако не е изгодна я променят. Абе не мога да се сетя кои други правеха така?
Ми, Пламене, как да обясним, че на едната година се създава ЦСКА, пък на следващата вече има първенство на България, професионално при това...
И как да обясним, че изведнъж 10 години поред ЦСКА е неизменен шампион, като точно в този период най - старият клуб в България и мой любим отбор отпада от "надпреварата" именно за сметка на ЦСКА
Мисля, че това е през 1953 година, но просветителството е приоритет на червените...
Коментар