IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Маранди, не че питая особена любов към Путин, ама това с "Джуджето" ми идва малко множко

Путя доколкото знам е 172 см., а аз съм 174.

Джудже, гном, лилипут ... - а стига де !!!

Викай си там каквото щеш - Азиат, Путлер, Ботоксов и пр, ама стига с тва "Джудже" че почва да ме нерви вече и да ми образува КОМПЛЕКСИ
    Готин и аз съм 1.74м и 72 кила, бря

П.П. Джудже му викам, защото е комплексар Путя и му личи отдалеч.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Амиии ... честито!
      [COLOR="Teal"]Нам надіслали таке фото з магазину у Симферополі.
      Предната седмица като им писах на БГ матрьошките, че се задават купони - те не ми верваха.

П.П. Ма, т'ва е белий кахър - по-интересно ще стане, ако Украйна им резне газта, тока и водата, че в момента ги носят на гръб.

Ха, тогава гледай руснаците как ще пият от Черно море вода и ще палят свещи.

Ма, бат' Путкин е помислил и затова. Шъ ги хакне с една-две бомби да не се мъчат 'орицата

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Ти маи не четеш какво ти се пише , аз съм ти го написал и по долу:

Пич не знам ти колко разбираш от търговия но това балансиране с административни мерки няма да стане както си мечтае БГ бизнеса , просто щото показваме среден пръст на Русия да се подмажем на САЩ !!!
        марков предлагам ти интересно четиво : БВП на България , темп на нарастване след като сме както казваш ти "среден пръст на Русия"

Можеш да си го намериш в НСИ

Коментар

• МОСКВА: ОГРОМЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПУТИН. МАРШ НА МИРА СРЕЩУ ПУТИНСКАТА АГРЕСИЯ В КРИМ!
          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=XbTWVBzQEH8

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Хайде и Херсонска област си вземаме.

http://www.focus-news.net/news/2014/...i-zhiteli.html

Крым, Россия!
            Амиии ... честито!
            Нам надіслали таке фото з магазину у Симферополі.

Здається, почалася справжня блокада...

Всичко си е наредено, регламентирано и ясно - един леб на ден, никакви мазни меса, никакви ГМО зарзавати, добре ометени рафтове да не сбъркаш да купиш нещо вредно за здравето...
            Yeah

Коментар

Пък на балансирането на пазарен принцип като можем да се приборим да деистваме ..... само дето на Руския пазар отдавна е позает и нещо място не ни е останало.
              Прав си, счети - праффф си файнанси.

П.П. През 2007 г. БГ влезе в ЕС с огромен търговски дефицит, па сега сме с балансиран търг. баланс с тях.

Т'ва е щото в Германия и в ЕС няма конкуренция и нищо не е заето като пазарни дялове.

Ма, къде са матрюшките и кои бяха па тия ЕС да'е ... ( дет' още не знаят к'во е туй Пазар )

Цепиш с логиката, както винаги
              Last edited by marandi; 15.03.2014, 15:49.

Коментар

Да точно това викам , да си направят рафинерия , да инвестират пари тук , да открият работни места тук , да плащат данъци тук , да внасят нефта от някъде другаде, да изнасят от тук за други пазари петролни продукти , да оправят отрицателното търговско салдо с Русия......тогава поне ще има повод да им благодарим.
                Ма не го правят щото явно нямат финансов интерес и всичките мечти за диверсификация отиват на кино без значение дали ни кефи или не.....
                Поне четете http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...nomika,168722/ как се опитваме да излазим от кризата , кой ни помага и имаме ли интерес ТОВА да спре при един военен конфликт на 500 км от тук

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                  Конкретен въпрос : пробвал ли си да изнасяш нещо за Русия ?

Щот ако си пробвал ще знаеш през какви иглени АДМИНИСТРАТИВНИ уши се минава .

И салдата с държавите се решават точно с административни мерки : справка асиметричните мита който имахме с ЕС

Гледайте си интереса ( финансовия ) не пишете русофилски глупости по форумите !
                  Ти маи не четеш какво ти се пише , аз съм ти го написал и по долу:

Пич не знам ти колко разбираш от търговия но това балансиране с административни мерки няма да стане както си мечтае БГ бизнеса , просто щото показваме среден пръст на Русия да се подмажем на САЩ !!!
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И те резонно Руснаците да ни казват гледаите си работата !
                    Пък на балансирането на пазарен принцип като можем да се приборим да деистваме ..... само дето на Руския пазар отдавна е позает и нещо място не ни е останало.
                    Конкретен въпрос : пробвал ли си да изнасяш нещо за Русия ?

Щот ако си пробвал ще знаеш през какви иглени АДМИНИСТРАТИВНИ уши се минава .

И салдата с държавите се решават точно с административни мерки : справка асиметричните мита който имахме с ЕС

Гледайте си интереса ( финансовия ) не пишете русофилски глупости по форумите !

Коментар

• Хайде и Херсонска област си вземаме.

http://www.focus-news.net/news/2014/...i-zhiteli.html

Крым, Россия!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Да си направят рафинерия викаш.
                        Да си направят и атомна централа и складове и Булгартабаци и т.н.
                        Може..., но ПЪРВО и НАЙ-ВАЖНО - трябва да си направят по една партия петоколнци, като вас да им защитават интереса от...българските граждани.
                        Да точно това викам , да си направят рафинерия , да инвестират пари тук , да открият работни места тук , да плащат данъци тук , да внасят нефта от някъде другаде, да изнасят от тук за други пазари петролни продукти , да оправят отрицателното търговско салдо с Русия......тогава поне ще има повод да им благодарим.
                        Ма не го правят щото явно нямат финансов интерес и всичките мечти за диверсификация отиват на кино без значение дали ни кефи или не.....
                        Last edited by markov; 15.03.2014, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                          Абе Марков - нищо не разбираш от международна търговия да знаеш (не знам какво си завършил )

В дългосрочен план ПАРТНЬОРСКИТЕ държави БАЛАНСИРАТ търговските си ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Погледни салдата на България с ЕС и ще видиш за какво говоря .

Русия ОТКАЗВА от ГОДИНИ да БАЛАНСИРА търговските си отношения с БЪЛГАРИЯ - това разбираш ли го ?

Айде пак ми обяснявайте кви сме били приятели , братя и роднини .

7 милрд кеш годишно напускат родината в посока Москва - аде пляскайте и им се радвайте
                          И те резонно Руснаците да ни казват гледаите си работата !

Коментар

Пич това са пълни глупости , на пазара на Горива освен Лукоил има и ШЕЛ , ОМВ , Ром петрол, Гръцки дистрибутори и т.н.
                            Тух никои на сила не може да ги накара да вземат Руски горива , а щом се случва значи том им е финансовия интерес.....да си направят рафинерия да си карат нефта от някъде другаде никои не може да ги спре....ма не се случва
                            Да си направят рафинерия викаш.
                            Да си направят и атомна централа и складове и Булгартабаци и т.н.
                            Може..., но ПЪРВО и НАЙ-ВАЖНО - трябва да си направят по една партия петоколнци, като вас да им защитават интереса от...българските граждани.

Коментар

• markov

В Румъния има много петрол.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Изобщо не е елементарно деита, вноса е въпрос на сметки , даи алтернатива по изгодна , няма глупак да се набутва .... ма това е положението , само празни прикацзки за диверсификация. Пък след тия изцепки на официалните ни вина , няма да се учудя ако и тоя 1 милярд износ не го достигнем догодина.
                                Абе Марков - нищо не разбираш от международна търговия да знаеш (не знам какво си завършил )

В дългосрочен план ПАРТНЬОРСКИТЕ държави БАЛАНСИРАТ търговските си ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Погледни салдата на България с ЕС и ще видиш за какво говоря .

Русия ОТКАЗВА от ГОДИНИ да БАЛАНСИРА търговските си отношения с БЪЛГАРИЯ - това разбираш ли го ?

Айде пак ми обяснявайте кви сме били приятели , братя и роднини .

7 милрд кеш годишно напускат родината в посока Москва - аде пляскайте и им се радвайте

Коментар

Working...
                                X