IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    Абе Марков ти не ме разбираш явно : на мен мие през тоягата за БВП-то на Русия . Капиш ?

Това което искам да ти кажа е че откак се присъединихме към ЕС и НАТО нашето БВП си расте доста добре и хората се позамогнаха
    Това не го споря че БГ полека върви напред но не ес желаните темпове.

Отново по назад в темата имаше сравнение на ръста и номиналния и реалния размер на БВП на глава от населението мужду България и Беларус , денат ав ЕС , другата гравитираща около Русия .....и за изненада пак се оказахме губещи.

Щото беларус нямат проблем с износа за русия щот не се правят на бабаити като нас. Общо взето България е лош пример за развитие за съжаление .....

Ние трябваше да сме членове на ЕС но не и на НАТО , трябваше военен неутралитет да имаме и да се удмихваме и на запад и на изток ...... но не ни го позволиха за съжаление.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ама я гледай пък какви стройни редици от красние матрьошки са се наредили тук
      Петното и капута ряпа да ядат, могат само да си мечтаят за такива КОНТРИ

Движението на подкрепящите присъединяването на Крим бе огласяно от бой на барабани и музика на, духови оркестри. Участниците носеха червени знамена с герба на СССР и контурите на карта на Съветския съюз. Те бяха водени от активисти на движението "Суть времени" (Същност на времето), следвани от колони московчани със знамената на управляващата "Единна Руссия" и обществени организации, информира руската държавна агенция.

Ахахахаххаха
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Пак ти казвам че пишеш без да четеш.
        Къде съм твърдял че Русия са самаряни и мислят за нашето финансово благо бе
        Посочи ми !!!

Напротив казах че порлади това че целуваме западни задници и се ебаваме с Русия, Руснаците административно няма да оправят дизбаланса в търговията с тях . Пък пазарно не можем да се приборим !
        Другото което казап е че като не ни кефи външно търговския дефицит с русия трябва сами да се решим проблема , обаче на практика няма как да се случи просот щото няма алтернатви.
        хахха аз не очаквам Русия да мисли за нас . Те са ми ясни

Ей такива кът теб дето им се радват не мога да разбера ! Те ни го набиват вие тука се избихте да им се радвате . Ми браво , хвала

п.п. Що да не може бе Марков - с Германия как може , пък с Русия не може ? Нещо не ми се виждаш ......... логичен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

много, много народ... и руснаци и украинци
          иде краят на Путлер и той няма да е по-различен
          от този на Янукович
          пп Северна Корея е готова да ги приюти
          Ти забелязал ли си, че нищо не казват в нашите "демократични" свинчовски медии и за Венецуела. И там работата отива май, към скопяване на мадурите .
          Абе да се чуди човек, що по цял свят орат бягат от хубавото, социалистическо, диктаторско управление

Коментар

Марков , това четели го :

"Украйна се намира на 28-о място през 2008 г. по стойност на изнесена продукция от България, а Китай е на 26-о. През 2013 г. Украйна вече е на 13-о място, като изкачването се състои основно през 2013 г., а Китай – на 7-о. Повече от половината от износа за Украйна през изминалата година са нефтени продукти и медикаменти "

Айде , пляскай пак на Путкин колко е велик великан да го еба

Сега стана ли ти ясно че ни ебава точно по нашите ФИНАНСОВИ интереси ?
            Пак ти казвам че пишеш без да четеш.
            Къде съм твърдял че Русия са самаряни и мислят за нашето финансово благо бе
            Посочи ми !!!

Напротив казах че порлади това че целуваме западни задници и се ебаваме с Русия, Руснаците административно няма да оправят дизбаланса в търговията с тях . Пък пазарно не можем да се приборим !
            Другото което казап е че като не ни кефи външно търговския дефицит с русия трябва сами да се решим проблема , обаче на практика няма как да се случи просот щото няма алтернатви.

Коментар

много, много народ... и руснаци и украинци
              от този на Янукович
              Аа .. не бе - т'ва са украйнските емигранти - така каза експерт Маркуфф ...

Коментар

много страници назад сравнявахме темпа на нарастване на БВП на Русия и на БГ , също така и на номиналните и реалните нива на глава на насерението включително и измерени чрез ППС. Нито едно от сравненията не беше в полза на БГ.

Ма викам да не я почваме тая тема пак щото ще е досадно да я дъвчим за н-ти път
                Абе Марков ти не ме разбираш явно : на мен мие през тоягата за БВП-то на Русия . Капиш ?

Това което искам да ти кажа е че откак се присъединихме към ЕС и НАТО нашето БВП си расте доста добре и хората се позамогнаха

Коментар

• много, много народ... и руснаци и украинци
                  от този на Янукович
                  Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Глупости, МВР (българското) вече ги преброи - не повече от 300 души.
                  Ще видите утре на КОНТРАмитинга, като докарат привържениците от далечния изток и сибир, колко народ ще се съберат .....в ГУМа

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    На русия трябва да покажем не среден пръст, а среден крак.
                    Не трябва да имаме ама нищо общо с тея диваци.
                    Ей, ся до 5 години да спихнат пенсионерите и тогава няма 15% гласували да управляват останалите 85% от БГ-то.

П.П. Той Маркуфф ... е толкоз семпъл, че не може да схване, че в момента се очертава хуманитарна катастрафо в Украйна и в частност Крим.

С какво ще живеят тия 'орицата там като им резнат, тока, газта и водата?

С някоя снимка над креватя на Путя предполагам.

И ай, пак събирайте помощи, ай пак БГ-то ще ни орежат по фондовете, че да им дадем на Крим и отиде коня в ряката.

Па, Маркуфф ... нищи няма да даде, даже и едно одеало, ама му разбира да'е ...

Коментар

марков предлагам ти интересно четиво : БВП на България , темп на нарастване след като сме както казваш ти "среден пръст на Русия"

Можеш да си го намериш в НСИ
                      много страници назад сравнявахме темпа на нарастване на БВП на Русия и на БГ , също така и на номиналните и реалните нива на глава на насерението включително и измерени чрез ППС. Нито едно от сравненията не беше в полза на БГ.

Ма викам да не я почваме тая тема пак щото ще е досадно да я дъвчим за н-ти път

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Готин и аз съм 1.74м и 72 кила, бря

П.П. Джудже му викам, защото е комплексар Путя и му личи отдалеч.

Ха, наздраве!
                        Ми правилно му викаш джудже. Всички под 173 са си такива.

Коментар

Ти маи не четеш какво ти се пише , аз съм ти го написал и по долу:

Пич не знам ти колко разбираш от търговия но това балансиране с административни мерки няма да стане както си мечтае БГ бизнеса , просто щото показваме среден пръст на Русия да се подмажем на САЩ !!!
                          Марков , това четели го :

"Украйна се намира на 28-о място през 2008 г. по стойност на изнесена продукция от България, а Китай е на 26-о. През 2013 г. Украйна вече е на 13-о място, като изкачването се състои основно през 2013 г., а Китай – на 7-о. Повече от половината от износа за Украйна през изминалата година са нефтени продукти и медикаменти "

Айде , пляскай пак на Путкин колко е велик великан да го еба

Сега стана ли ти ясно че ни ебава точно по нашите ФИНАНСОВИ интереси ?

Коментар

МОСКВА: ОГРОМЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПУТИН. МАРШ НА МИРА СРЕЩУ ПУТИНСКАТА АГРЕСИЯ В КРИМ!
                            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=XbTWVBzQEH8
                            Глупости, МВР (българското) вече ги преброи - не повече от 300 души.
                            Ще видите утре на КОНТРАмитинга, като докарат привържениците от далечния изток и сибир, колко народ ще се съберат .....в ГУМа

Коментар

Поне четете http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...nomika,168722/ как се опитваме да излазим от кризата , кой ни помага и имаме ли интерес ТОВА да спре при един военен конфликт на 500 км от тук
                              Никои не е казал че нямаме интерес да спре напрежението , просто за разлика от теб не смятам че главната вина за него е на Русия а на западните идиоти които си помислиха че ще завлекат насила 15 000 000 руснака и Руския черноморски флот насила в ЕС и НАТО....... това ми е разликата с теб.

Коментар

марков предлагам ти интересно четиво : БВП на България , темп на нарастване след като сме както казваш ти "среден пръст на Русия"

Можеш да си го намериш в НСИ
                                На русия трябва да покажем не среден пръст, а среден крак.
                                Не трябва да имаме ама нищо общо с тея диваци.

Коментар

Working...
                                X