IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лично мое мнение е че не е много рентабилно човек да инвестира в Български редки редки монети!Защото както са редки,правят препечатки и после какво?Например аз имам много отдавна 20 лв 1912 златна в мн.добро качество.Сега направиха препечатки които са мат гланц.Така е и с много други монети!
    Марк Крас!!!

Коментар

• 2 лв

Знаете ли на какви пари може да се намери 2 лв. 1976 г. Априлско въстание с надписите на гурта "Батак,Копривщица, Панагюрище и т.н." И колко бройки има от тиража с надписите.

Коментар

• Valka, vqrvai mi shortreka shte struva 250lv dosta po skoro otkolkoto predpolagash.Az lichno si kupih oshte 2 za po 150 predi 2 sedmici.

Коментар

• Тужно че Вики се обиди от някакви простаци...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ментета

Ми нали охранените труженици на банката ни световно неизвестна и те деца има да хранят, я...

Коментар

• И тъй с нашата любима банка ама нещо взе да прави ментета
              Марк Крас!!!

Коментар

• монета

Колеги, някой да има излишен един Шорт трек? Ама да не ми го продава като арменеца за 250 кинта в аукциона. На тази цена ще го продава и след Второто пришествие.

Коментар

• вики

Ми що Вики си вдигнала гълъбите, щото двама отворковци се направиха на супер големи морализатори и ядосаха девойката, баси спечените задръстеняци. Като се сетя за тия двамата направо ми се обажда язвата от гняв ( ( Морал ще ми проповядват, пък единия на търговец се пише, разни монети предлага и продава. Като говори за морал да не си слага комисионна тогава, ами да продава в името на някаква кауза или идея, баси, комплексарите се нароиха. И ДА СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!! Монопол, прочети някъде по-надолу да разбереш що за дивотии и простотии наговориха тия двамцата. ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ (

Коментар

• Абе да питам аз като по изостанал. Вики що си е тръгнала и как решихте че е модел и т.н. Не че нещо против ама споделете, моделите са добра инвестиция при падащите акций и евтините монети. Смисъл инвестиция за духа, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      никъде не пише, че за Олимпиадата е.

В сайта на БНБ пише за монетата ,че тематика и е олимпийска ,а името на серията и е ЛОИ Пекин 2008 г.

Коментар

• тук

Тука съм брате Яско, ето ме, най-големият ТАЛАСЪМ

Коментар

• Каде го Таласъмчо))
                          Марк Крас!!!

Коментар

• никъде не пише, че за Олимпиадата е.

Коментар

• Tova purvata moneta li e za olimpiadata 2008 ... ?

Коментар

• И мене ми стана суперкриво, още повече, че имах приказка с Викенце... :-(:-(:-(:-(:-(

Коментар

Working...
                                X