IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• думи

Колеги всичко е ОК, даже ОК на квадрат само дето Вики ни напусна заради простотиите на двама персонажи от форума. Едно младо девойче си имахме във форума и то моделка, а ония на морал го обърнаха, момичето как си изкарвало парите, де е.а! Ся, ония, другите, ще ни замазват очите с някаква монета Стрелба, де е.а! Кви стрелби, бе, момичето ни разстреля всичките с острото си пиперливо езиче и ся ще ни разнася из морето: "Абе, ония от форума на инвестор, ако знаиш кви задръстеняци са..." и т.н. в тоз ред на мисли. Направо ми става криво.

Коментар

• Аферим - това 1% от тиражът !!! Така скоро ще свършат и цената им ще стане сосна !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Az posuvetvah edni priqteli da si zemat po nqkolko broiki ot strelbata shtoto e dobra investiciq, puk te si kupili 3ma choveka obshto 50 broiki

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
          Какъв аукцион за Десенцето, купете си я от БНБ!
          БНБ иска майка си и баща си, а освен това я продава в комплект. А в аукциона е по-тънко с няколкостотин лв. и е само Десенцето.
          Но дори и комплектите в аукциона са по-евтини от БНБ. Според мен последните просто се оляха с цената и сега някои хора използват момента да кешират инвестицията в платина.

Коментар

• Хубава е като визия монетата...Но можеше да има един надпис XXIX летни олимпийски игри ..нали е посветена на олимпиадата..

Коментар

• Странно - в Монетният двор имало записване даже за монетата, а пък в Бамката нямаше хора ?!?

Коментар

• стрелба

Честито колега, има ли опашки виещи се до НДК за Стрелбата? Сподели каква е хавата и какво си видял в търбуха на любимата ни банка

Коментар

• Купих си Стрелбата, не е лоша като визия... :-)

Коментар

• От неорганизираните хора
                    Недвижими имоти

Коментар

• Какъв аукцион за Десенцето, купете си я от БНБ!

Коментар

• И аз мисля тъй и затова ще си купя 3-4, да.

Коментар

• Az zalagam che sportnata strelba shte se izcherpi v ramkite na sedmica pone v bnb, i do esenta shte se prodava na dvoina cena.Osuznaite se be hora tva e 5000br tiraj - pochti kato shortreka, a tematikata e sportna.

Коментар

• Дедо Боже, развесели ме !!! :-)
                            Отде ще ги вземеш тия "неограничени количества", бе?

Специално моят Кинт и моят Свети Георги няма да ги получиш - даже ти нямаш толкова пари... щото ти може да си господ, ама аз съм Императорът...

(Императорът съжалява и се ядосва, че не знае как се рисува оплезено човече)

Коментар

• лев

ДО ВСИЧКИ КОЛЕКЦИОНЕРИ И ТЪРГОВЦИ НА МОНЕТИ: Изкупувам Златният български лев. Цена - 2100 лв. Количества неограничени. Само на лични.

Коментар

• светия

ДО ВСИЧКИ КОЛЕКЦИОНЕРИ И ТЪРГОВЦИ НА МОНЕТИ:Изкупувам свети Георги Победоносец, 8,64 гр., номинал 100 лв. До 5 броя - цена от 1500 лв. Между 5 и 10 броя - цена 1450 лв. Над 10 броя - цена 1400 лв. Количества неограничени. Само на лични.

Коментар

Working...
                                X