IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• господ

ДО ВСИЧКИ КОЛЕКЦИОНЕРИ И ТЪРГОВЦИ НА МОНЕТИ:

Изкупувам свети Георги Победоносец, 8,64 гр., номинал 100 лв. До 5 броя - цена от 1500 лв. Между 5 и 10 броя - цена 1450 лв. Над 10 броя - цена 1400 лв. Количества неограничени. Само на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от kucara
      и кой предлага кирилица? много сте остроумни!

След като я имаш бе пич ,защо трябва да ни повреждаш зрението
      с тази маймуница? Задаваш въпрос ,направи да прочетем поне!

Коментар

• вики

Първоначално изпратено от Императорът
        Някой знай ли координатите на Викенце? :-( Искам да я помоля да ни ощастливи отново со свежото си и сексапилно присъствие туканка...
        Еееее, Импе, номерът на GSM-а на Вики струва колкото един Златен кинт Че дори и повече, щото Левове много ама колко хора знаят номера й, а?

Коментар

• и кой предлага кирилица? много сте остроумни!

Коментар

• Някой знай ли координатите на Викенце? :-( Искам да я помоля да ни ощастливи отново со свежото си и сексапилно присъствие туканка...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: дефект

Първоначално изпратено от valentin milkov
              Че що искаш дефектни? И щом те кефят, защо сам не си направиш такива - с помощта на един боен чук или дори на едно паве?
              Импе, изрично обястих, че търся монети с ФАБРИЧЕН ДЕФЕКТ при отсичането им, а не умишлено наранени например с боен чук или паве
              А-а-а-а - тъй ли било... :-(
              Щото аз мислех да ти направя кефът и да ти спретна няколко...
              Ми ти пак можеш да ми направиш кефа, ама по друг начин Шега бе Императоре, да не се натовариш и разсърдиш като Вики и да ни напуснеш, че форума съвсем ще осиротее и без теб

Коментар

• Re: дефект

Първоначално изпратено от valentin milkov
                Че що искаш дефектни? И щом те кефят, защо сам не си направиш такива - с помощта на един боен чук или дори на едно паве?
                Импе, изрично обястих, че търся монети с ФАБРИЧЕН ДЕФЕКТ при отсичането им, а не умишлено наранени например с боен чук или паве
                А-а-а-а - тъй ли било... :-(
                Щото аз мислех да ти направя кефът и да ти спретна няколко...

Коментар

• Поинтересувай се първо кой предлага кирилица!

Писна ми от идиотската маймуница .Извинете ме останалите !

Коментар

• дефект

Коментар

• interesva se ot monetata, na4aloto na novoto hilqdoletie, koito q predlaga molq da mi pi6e, blagodarq predvaritelno.

Коментар

• Че що искаш дефектни? И щом те кефят, защо сам не си направиш такива - с помощта на един боен чук или дори на едно паве?

Коментар

• дефекни

Колеги търся всякакви монети с ФАБРИЧЕН дефект - княжески, царски, от соц. периода и след 1989 г. Някой ако има някакви да ми пише на лични.

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Sabcho
                              Valka, vqrvai mi shortreka shte struva 250lv dosta po skoro otkolkoto predpolagash.Az lichno si kupih oshte 2 za po 150 predi 2 sedmici.
                              +1

Коментар

• zdraveite, interesuvam se ot monetata na4aloto na novoto hilqdoletie, kak da napravim vrazka postata mi e kucarov77@mail.bg

Коментар

Working...
                                X