Уважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проблема идва от пост. Мислех че е от някакъв символ или поредица от символи, но сега съм убеден, че е от изтриването на пост. Блокирах току що тази тема по същия начин: https://forum.investor.bg/forum/%D0%...361-windows-11
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта
Коментар
-
Мило сайтче! Разбирам защо са тролските статии в сайта. Все пак имате котки и кучета да храните. Обаче защо и форума трябва да бъде окончателно убит. Предложението ми, подкрепено от група английски учени и от трудовия колектив на 1-во ТВУ град Дулово, е да затворите всички чисто политически теми или да оставите само една обща за Политика. Барем така може да остане нещо за четене/обсъждане.
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОтваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновенКачих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе какво стана пак, до преди малко писах сега отновоЩе има ли война Украйна - Русия
Sorry, you are not authorized to view this page
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеОпитайте, сега дали имате достъп.
Коментар
-
Ще има ли война Украйна - Русия
Sorry, you are not authorized to view this page
Пак ли бееееееееееееее
Това е на единия браузър, на другия е трягедия
Investor Dnes Bloombergtv.bg Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka BoecКакво ново 3784 Съобщения 14
- НАЧАЛО
- Темите днес:
- войната в Украйна
- Коронавирус
- енергийна криза
- политика на централните банки
- инфлация
- цена на петрола
- Събота, 26.02.2022
- България
- Свят
- Имоти
- Коментари
- Борса
- Forex
- Технологии
- Обучение
- Видео
- Style
- Автомобили
- INVESTORMEDIAPRO
- НАЧАЛО
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеЗдравейте, всички теми в сайта работят.
- 1 like
Коментар
Коментар