При публикуване на мнение излиза грешка свързана с базата на форума. Надявам се, не е нещо хибридно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F/page2
Ето ви линк към втората страница на недостъпната тема. Пускайте постове докато изтикате проблемното мнение назад в темата. Тогава ще е блокирана втората страница, но вярвам че бързо ще наваксате
Иначе темата се отваря инкогнито.Last edited by Poncho; 12.02.2022, 16:48.
Коментар
-
И аз нямам достъп, до тематаза Украйна. Но доколкото четох за предишни такива случаи. Ако някой има достъп, да напише един пост. И така се превъртала, страницата.
П.П. Достъп, през секция "Други"-"Политически"-последен пост.Last edited by SKP; 12.02.2022, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Което ме подсеща - Анди оправете и времето в самите теми, не знаех, че вече имате и спИциалисти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andi11 Разгледай мнениеЗдравейте, след направена проверка не е отчетен проблем с отваряне на темата и публикуване в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andi11 Разгледай мнениеЗдравейте, след направена проверка не е отчетен проблем с отваряне на темата и публикуване в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin
Не мога да повярвам- как пък само за тази тема има проблеми, във всички други се влиза без проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЩе има ли война Украйна - Русия
Sorry, you are not authorized to view this page
Защо е този бан в тази тема за мен
- Има си директиви от най-високо място, спуснати за медии като тази. Съответно, имаме, каквото имаме. А, ако (случайно) греша, нека модерацията ме опровергае, като завърне нормалността в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеУважаеми модератор,
виждам, че днес ми е отнет достъпът до темата за война в Украйна и недоумявам защо?
Аз от три дни не съм писал там, пък и обикновено пиша там през ден или два. И до сега рядко съм трит или предупреждаван специално в тази тема. Интересно ми е защо не мога да виждам точно ТАЗИ тема?
Коментар
-
Уважаеми модератор,
виждам, че днес ми е отнет достъпът до темата за война в Украйна и недоумявам защо?
Аз от три дни не съм писал там, пък и обикновено пиша там през ден или два. И до сега рядко съм трит или предупреждаван специално в тази тема. Интересно ми е защо не мога да виждам точно ТАЗИ тема?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар