Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеМного ми е интересно как може да е спам въпрос към инвестора в тема която се казва "До Инвестор.бг" ?
И как може да е спам отговор на такъв въпрос при положение че самия инвестор дава заето (не отговаря) ?
Айде наново :
Какво значат черите под аватара на даден потребител
- свързани са с брой мения?
- свързани са с брой лайкове?
- и с двете тогава но по какъв начин ?
Амстердам, отговори ми на въпроса свързан със сайта, въпроса е безобиден, не ми трий диалога.... Що за поведение е това...???????????The strongest stand last.
Коментар
-
Много ми е интересно как може да е спам въпрос към инвестора в тема която се казва "До Инвестор.бг" ?
И как може да е спам отговор на такъв въпрос при положение че самия инвестор дава заето (не отговаря) ?
Айде наново :
Какво значат черите под аватара на даден потребител
- свързани са с брой мения?
- свързани са с брой лайкове?
- и с двете тогава но по какъв начин ?
- 1 like
Коментар
-
7
Птицадо:majnata
преди 3 минути
А ве ЧЕРВЕН *** НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СИ НАПИСАЛ!???
А *** ПОДЛИЗУРСКА И ПОДМОЛНА, А????? КОГА ЧЧУГУНА В ГЛАВАТА ТИ ЩЕ СПРЕ ДА ЛЕЕ ОМРАЗА И АГРЕСИЯ ??? А НЕКАДЪРЕН ЧЕРВЕН ТЕРОРИСТИ???
ОТГОВОРИСледвай3
0
1
6
Птицадо:ratten
преди 5 минути
Те вашите коментари са по срамни и от псувни ве!???
ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НЕКАДЪРНИ, ЧЕ СИ ЗНАЕТЕ САМО ЗА ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪМ!!??
Я ДА ВИ ЧУЕМ ПО НЕЩО ДРУГО ОТ ЖАЛКИЯ ЖИВОТ, КОИТО СТЕ ЖИВЕЛИ, ЩОТО НЕ Е БИЛ ДОСТОЕН .. ПО ВРЕМЕ НА БАЙ ВИ ТОШО.. СМЕШКИ ЛЪЖЛИВИ И БОЛНИ!!???
КАКВО ДА ВИ ПРАВИМ, САМО ГЛУПАЦИ СТЕ !"????
НЕ Е ЛИ ТАКА!??
- 1 like
Коментар
-
модераторите, айде де, за какво сте тука?!
трябва ли всички да четат подобни агресивни простотии
цитирам потребител 'птица"
ММАМИЦАТА ВИ БОЛНА И НАПЪЛНО НЕКАДЪРНА!! ???
той, че е ненормален е ясно, ама вие за какво го търпите?!?!
да ви подскажа ли? БАНАН и то перманентен а не лиготии за по 1 седмица евентуално
Last edited by ratten; 16.01.2017, 23:10.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
2
Птицадо:michaelis12
преди 7 минути
Мише, много си прост, ама много прост !!! ТИ НЕ ВИДЯ ЛИ 45 ГОДИНИ, ЧЕ РУСИЯ Е ИЗМИСЛЕНА СТАНА!??? РУСИЯ НЕ Е С.С.С.Р, ЗАЩО ИЗПАДАТЕ В ТАКАВА ТЕЖКА ЧЕРВЕНО ФАШИСТКА ШИЗОФРЕНИЯ ???
МНОГО СТЕ БОЛНИ ЩОМ ОДОБРЯВАТЕ АГРЕСИЯТА НА ШУТИН, МНОГО СТЕ БОЛНИ ПО БОЛНИ СТЕ И ОТ НЕГО!???
ТИ КАКЪВ СИ ОБАЧЕ, ВЕРНО ЛИ ТАКИВА СТЕ ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ОБИЧАТЕ ПОВЕЧЕ РУСИЯ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИЯ ???
АМИ НЕ ВИ СТИГА АКЪЛА, ЗА НИЩО .. И СИ СТОИТЕ И СИ ЖИВЕЙТЕ В УТОПИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪМ!! УЖАС... МОЖЕ ЛИ ДА СИ ЖИВЯЛ 45 Г, В ОГРОМНА ЛЪЖА И ДНЕС ДА МИ ДАВАШ НЯКАКВИ СИ ВЪЗГЛЕДИ, АМИ НЕ СТАВАШ НЕ СЕ ВИЖДАШ КАК МИСЛИШ .. ТИ СИ МНОГО ГЛУПАВО ПРОМИТ В ЧЕРВЕН ФАШИЗАЪМ И ВИЕ СТЕ СИ ТЕРОРИСТИТЕ НОВИТЕ!! СЪЩАТА ЛЪЖА КАТО ПРИ ТЯХ ЗА 7-ТЕ БУЛКИ НА НЕБЕТО !! ХАХАХА
ММАМИЦАТА ВИ БОЛНА И ПРОСТА ЗАЩО ВЪОБЩЕ СТЕ РОДЕНИ !????
Нещо май като "правила на сайта" имахте ...или то се отнася само за такива като мен ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеГ-н Попов във всеки читав сайт с активен форум има бутони харесвам или не харесвам.
Защо при вас има само единия при мненията във форума и се налага да се конфронтираш със съотвения манипулатор или просто ............................. за да си покажеш мнението ???
Нарочно ли го правите ????
Според мен е точно обратното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Г-н Попов във всеки читав сайт с активен форум има бутони харесвам или не харесвам.
Защо при вас има само единия при мненията във форума и се налага да се конфронтираш със съотвения манипулатор или просто ............................. за да си покажеш мнението ???
Нарочно ли го правите ????
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеНе знам дали се е писало и дали баш тук е мястото, но имам едно скромно предложение до ИнвесторЗа услесняване на комуникацията, не може ли да се получават нотификации, когато някой те е цитирал в тема като тези във ФБ например - просто лесно да ти изкача? Извинявам се ако е глупаво и благодаря предварително! Успешна година!
Коментар
-
Не знам дали се е писало и дали баш тук е мястото, но имам едно скромно предложение до ИнвесторЗа услесняване на комуникацията, не може ли да се получават нотификации, когато някой те е цитирал в тема като тези във ФБ например - просто лесно да ти изкача? Извинявам се ако е глупаво и благодаря предварително! Успешна година!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЛелелеле тоя как се е запенил.Ако не го баннат ше получи некой инфарктМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Честита Нова 2017 Година!
На целият екип на Инвестор желая крепко здраве, споделено щастие и сбъднати мечти.
Също така железни нерви и слонско търпение, спрямо колегите писатели в тема Политика
Светла и изпълнена с благоденствие 2017 година.
Със здраве и наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЛелелеле тоя как се е запенил.Ако не го баннат ше получи некой инфарктГде нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
Коментар