Още ми е валиден профила. Изпратих емайл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Здравейте! За изтриване на профила си, моля изпратете мейл на следния адрес: protection@investor.bg
Напишете в мейла точно никнейма си и пощата с която сте се регистрирали.
Коментар
-
Здравейте,
Искам да си изтрия напълно профила заедно със постовете историята на влизанията ми и всички други лични данни които са налични в сайта ви.
Кажете ми какво да направя.
Излишно е да споменавам че с такава опция би трябвало да разполагате на сайта която аз не я виждам.
Нямам представа кое правило се нарушава по този начин но ако се налага ще разбера.
Та така...считатйте че това съобщение до вас е израз на окончателното ми желание. Т.,е може да изтриете всичко веднага когато го видите.
Ако е възможно изпратете ми емайл кои данни изтривате и кои не можете да изтриете ако има такива.
Благодаря
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемалко пцуване никога не е излишно.
Коментар
-
До HY Spread,
За изтриване на профила си, моля напишете мейл на следния адрес: protection@investor.bg. Напишете никнейма си и пощата с която сте се регистрирали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Бих желал лично аз да ти имам архив на всички мнения преди да те затрият. Не може току така да се пропиляват никове на инвеститори с опит! Правете им лични облаци поне. Срамота е да се изтрива мъдрост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениемодераторите,
т.к. сте премахнали опцията за изтриване на профила, която съществуваше преди години, също моля да изтриете профила ми или да ме баннете също за неопределено време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ха-ха-хааа!
Мрън-мрън, мрън-мрън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВ темата за „шистака” от колко време съм подал сигнал за нередност, а не реагирате. Толкова по вашата „принципност”, скъпи модератори.
Мрън-мрън, мрън-мрън...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар