IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е само с приказки не става. Приказките не помагат
    Най-добре да последвате примера на фейсбук по отношение на новините-лъжи и постоянно цитираните тук тролски сайтове.
    майтапчия !

Коментар

• Днес, 11:04
      Този коментар от v_tin е изтрит от mibova
      Причина: Моля, спрете с провокативните коментари, защото провокират изместване на темата
      Днес, 13:38
      Този коментар от majnata е изтрит от mibova
      Причина: провокация
      Днес, 14:08
      Причина: Пишете по темата или ще получите БАН
      Е само с приказки не става. Приказките не помагат
      Най-добре да последвате примера на фейсбук по отношение на новините-лъжи и постоянно цитираните тук тролски сайтове.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Днес, 12:34
        Причина: Не се карайте и обиждайте.

Това е ваша заслуга , щом мерите с двоен аршин , а най гнусното е че ползвате други никове за манипулация на останалите потребители !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

И какво стана след "забележката" ?! Модераторите които ползват други никове за да се лигавят с останалите , трябва да бъдат отстранявани ! НА ВНИМАНИЕТО НА БОЙЧО ПОПОВ ! За кой ли път обръщам внимание относно "потребител" барбарон !
          Я ,баце кажи кои са тия , че съм се заел и аз да пиша по разни комисийки......
          Да видим докъде ще стигнем......

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            Ще му направим забележка.
            И какво стана след "забележката" ?! Модераторите които ползват други никове за да се лигавят с останалите , трябва да бъдат отстранявани ! НА ВНИМАНИЕТО НА БОЙЧО ПОПОВ ! За кой ли път обръщам внимание относно "потребител" барбарон !

Коментар

• Благодаря на "mibova" за бързата адекватна реакция на моите реплики

Коментар

• Многоуважаеми модератори, считате ли, че такъв език е приемлив в един Европейски форум?
                Първоначално изпратено от v_tin
                ФакЮ, къде си бе ибне, не искаш ли да си играем
                Не се пъни ванчо, да не получиш хемороиди.
                Мнпгп ти беден речника бе импотент- къде е лицемерие , къде е предателство- обади се на дъртия тиквеник да ти даде няколко урока по родна реч- гледай да не те изменти с парите
                Гледай сега- това коетоси написалняма смисъл- ИК не е приета следователно джендърите си останаха педераси, импотентни и факЮвци. Толкова. Няма нужда да изброявашвсички-казваш педераси/ педали, еб...алници/ и ние ще знаем за кого става въпрос
                Многоуважаеми модератори, считате ли, че публикуването на такива долнопробни фалшиви просташки фотомонтажи са допустими в един Европейски форум?
                Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                https://www.youtube.com/watch?v=F3D5-RQfxo4 [B]Emmanuel Macron - Gay ? - Révélations sur son homosexualité
                Модератори, налага ли се да сигнализирам на съответните Европейски инстанции системните нарушения на Европейски закони от тези индивиди "v_tin", "national power", "markov" ?

Вчера investor.bg писа за мерките на Facebook: "Facebook предупреди за нови опити за политическа манипулация". https://www.investor.bg/socialni-mre...laciia-265702/
                Вие какво правите при такива опити за политическа манипулация?
                Last edited by barbaron; 01.08.2018, 09:15.

Коментар

• Ще му направим забележка.
                  रादोस्त

Коментар

• Днес, 12:33
                    Този коментар от barbaron е изтрит от barbaron
                    Причина: идиоти рублофили пут(ин)ьофили на всеки сантиметър :-)

До модераторите : Не се правете на луди ... вижте си подопечния трол , правейки се че не забелязвате// , провокирате ответни реакции у останалите съфорумци ... или може би това е целта ви ?! В такъв случай , следва че сте не модератори , ами провокатори ! И не трийте поста ми , че не бил по темата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                      До модераторите;
                      Мисля, че бъркате езика на омразата и съпротивата срещу агресивното невежество.
                      Понякога второто е толкова жилаво и кораво, че просто трябва да му сриташ задника за да се разкара.
                      Особено от специализираните теми.
                      Струва ми се, протестът ти не е в правилната посока: Модитата са на заплата и следват указания.

Коментар

• До модераторите;
                        Мисля, че бъркате езика на омразата и съпротивата срещу агресивното невежество.
                        Понякога второто е толкова жилаво и кораво, че просто трябва да му сриташ задника за да се разкара.
                        Особено от специализираните теми.

Коментар

• Инвестореее, много си зле напоследък! Постоянно бъгове и проблеми!!
                          Преди малко, съвсем случайно разбрах че в последния месец съм имал 4-5 ЛС за които никаква индикация не съм получил! Опитах и да пратя ЛС с препоръка до Магдалена Иванова, но пак ми даде няква грешка , че не може да се свърже със сървара..
                          Отделно постоянно автоматично ми се излиза от профила и после пак се влиза.. часовете на постовете така и не се оправиха.. абе само тъпотии.. отчайващо е вече

Ето и ЛС-то:

Здравейте Магдалена!
                          Имам една препоръка към вас. В статиите си за акциите на конкретни БГ компании, накрая завършвате с нещо от сорта: "...до средна цена от 9,29 лв. за брой"
                          Според мен това е неправилно и до някъде подвеждащо.. Никой не се интересува от тази средна цена на акцията за определен период. Важна е последната цена и как тя се е изменила от нач. на годината или пък през последните 12 месеца.

Хубав и успешен ден ви желая!

Коментар

• ГОСПОДА от Investor, в "Капитал" е поместена статия "По-малки диявиденти, но стабилна доходност". Бихте ли, моля, постнали този материал тук във Форума, че не успях да се регистрирам и прочета в "Капитал"?
                            Пздрави!

Коментар

• Специалистите - поради що затрихте августовската тема?

Коментар

• Е, Инвестор, ше си оправате ли попъпа или да разкажа на хората за AdBlock и Behind the Overlayer?

Коментар

Working...
                                X