Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Днес, 11:04
Този коментар от v_tin е изтрит от mibova
Причина: Моля, спрете с провокативните коментари, защото провокират изместване на темата
Днес, 14:08
Този коментар от majnata е изтрит от mibova
Причина: Пишете по темата или ще получите БАН
Най-добре да последвате примера на фейсбук по отношение на новините-лъжи и постоянно цитираните тук тролски сайтове.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
И какво стана след "забележката" ?! Модераторите които ползват други никове за да се лигавят с останалите , трябва да бъдат отстранявани ! НА ВНИМАНИЕТО НА БОЙЧО ПОПОВ ! За кой ли път обръщам внимание относно "потребител" барбарон !
Да видим докъде ще стигнем......
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЩе му направим забележка.
Коментар
-
Многоуважаеми модератори, считате ли, че такъв език е приемлив в един Европейски форум?
Първоначално изпратено от v_tinФакЮ, къде си бе ибне, не искаш ли да си играемПървоначално изпратено от v_tinНе се пъни ванчо, да не получиш хемороиди.Първоначално изпратено от v_tinМнпгп ти беден речника бе импотент- къде е лицемерие , къде е предателство- обади се на дъртия тиквеник да ти даде няколко урока по родна реч- гледай да не те изменти с паритеПървоначално изпратено от v_tinГледай сега- това коетоси написалняма смисъл- ИК не е приета следователно джендърите си останаха педераси, импотентни и факЮвци. Толкова. Няма нужда да изброявашвсички-казваш педераси/ педали, еб...алници/ и ние ще знаем за кого става въпрос
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=F3D5-RQfxo4 [B]Emmanuel Macron - Gay ? - Révélations sur son homosexualité
Вчера investor.bg писа за мерките на Facebook: "Facebook предупреди за нови опити за политическа манипулация". https://www.investor.bg/socialni-mre...laciia-265702/
Вие какво правите при такива опити за политическа манипулация?Last edited by barbaron; 01.08.2018, 09:15.
Коментар
-
Днес, 12:33
Този коментар от barbaron е изтрит от barbaron
Причина: идиоти рублофили пут(ин)ьофили на всеки сантиметър :-)
До модераторите : Не се правете на луди ... вижте си подопечния трол , правейки се че не забелязвате// , провокирате ответни реакции у останалите съфорумци ... или може би това е целта ви ?! В такъв случай , следва че сте не модератори , ами провокатори ! И не трийте поста ми , че не бил по темата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДо модераторите;
Мисля, че бъркате езика на омразата и съпротивата срещу агресивното невежество.
Понякога второто е толкова жилаво и кораво, че просто трябва да му сриташ задника за да се разкара.
Особено от специализираните теми.
Коментар
-
Инвестореее, много си зле напоследък! Постоянно бъгове и проблеми!!
Преди малко, съвсем случайно разбрах че в последния месец съм имал 4-5 ЛС за които никаква индикация не съм получил! Опитах и да пратя ЛС с препоръка до Магдалена Иванова, но пак ми даде няква грешка , че не може да се свърже със сървара..
Отделно постоянно автоматично ми се излиза от профила и после пак се влиза.. часовете на постовете така и не се оправиха.. абе само тъпотии.. отчайващо е вече
Ето и ЛС-то:
Здравейте Магдалена!
Имам една препоръка към вас. В статиите си за акциите на конкретни БГ компании, накрая завършвате с нещо от сорта: "...до средна цена от 9,29 лв. за брой"
Според мен това е неправилно и до някъде подвеждащо.. Никой не се интересува от тази средна цена на акцията за определен период. Важна е последната цена и как тя се е изменила от нач. на годината или пък през последните 12 месеца.
Хубав и успешен ден ви желая!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар