If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Саудитска Арабия е изразила намерението си да репатрира чуждестранни инвестиции на стойност $260 млрд. от последните 18 месеца, според слухове през ранната азиатска търговия. Освен това от кралството ще търсят начини за привличане на чуждестранни инвестиции, като от външното министерство заявиха, че за тази цел са създадени квалифицирани институции.
Анализаторите предчувстват, че тези слухове могат да повлияят върху цените на федералните ценни книжа и да окажат неблагоприятно влияние върху долара. Финансирането на огромният американски дефицит по текущата сметка до голяма степен зависи от чуждестранните инвестиции и всякакви слухове за репатриране на инвестиции от независими инвеститори е лоша новина.
Добър ден първата ми цел на дългите е успешно изпълнена на 2415 отново от долу удължих за покриване на 2 цел 2500, всъщност това са ми трети дълги снощи пак хванах малко от шоуто а швейцареца пък перфектно изпълни също целта си тогава
Успех
Купих долар/йена, защото:
1. Неуспешен тест на 111,66.
2. Сигнал по едната ми система.
3. Пробив на бар на 1ч над пивота.
4. Мега цени на петрола = евтина йена.
5. Очаквано вдигане на лихвите в САЩ.
Коментар