IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/$

Сова обади се на 0886245613 ако са те прецакали,има какво да се направи не си единствен, ще ти дам още данни за тия от Елана

Коментар

• e/$

Добавих от 2342

Коментар

• e/$

Аз от доста време си ползвам 144 годишната емка и не ми е изневерявала досега с малки изключения

Коментар

• e/$

Има ли някой при Елана. Тия се оляха с фалшивите си котировки
          Искам по няколко пъти и постоянно ми предлагат с отклонение от 3 пипса
          от тези, които виждам на техния аплет. А служителят им в офиса
          дори ми беше заявил: Правилата тук ги определям аз. По-далече от тази банда

Коментар

• e/$

Да, КОКО, точно ЕМА-та имам предвид. Ако ще ходи сериозно нагоре трябва да я тества. Затова ти казвам да не чукне стопа и да обърне. На 1,2315 е и долната граница на възходящия канал на 4Н . За мене бай зоната е 1,2315/40.

Коментар

• КОКО

коко ,
              мойта ема 168 на Н1 е 1.2327, а дали това е ключът от палатката не се знае...

Коментар

• e/$

Браво ИД2 по волф в момента да ако лъчовете са с връх 2390 и 2355-2415 то в момента ни дава възможно дъно 2330 в зависимост от времето и по-ниска, права си

Коментар

• e/$

по вълните на Волф на 30м го виждам докъм 1.2330 спада, после-не знам.
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• КОКО

2348 е ема 144 и би трябвало да тръгне нагоре от там но наистина допускам и слизане 2280-50 преди ново нагоре

Коментар

• КОКО

Може жоре но не ми се вярва да паднем до 2340 дори и да стане стопа ми е къс и ще търся ново удобно ниво за удължаване, вълново още нямаме завършен вид а времево до края на тая седмица ни трябва връх за мен въпроса е дали той ще е 2480-90 или 2550-80 там е и таргета на обърнатия главочс рамене на дневна за който постнах графика в неделя

Коментар

• КОКО

КОКО, мисля че малко си избързал. Ako искаш да играеш дълго по- добре е покупка от 1,2330/40 със стоп под 1,2295. Сега може да ти прибере стопа и да тръгне без тебе нагоре.

Коментар

• КОКО

Дълъг съм от тук в момента 1.2364 стоп 1.2340 ТП 1.2500-

Коментар

• КОКО

ОК успехи по-нататък!

Коментар

• КОКО

Следва 2500 и пак надолу и край някъде 2550-2600

Коментар

• КОКО

Аз не съм затворил на 2415 а малко по рано но 2415 ми беше първа вълнова цел и е постигната виж например СТС хай 2417

Коментар

Working...
                                X