IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CHF

Да една от силата на паунда беше високата лихва не може дане окаже влиание

Коментар

• USD/CHF

И правилно богат-беден. Има и още един факт - UK 4,5%. То да беше само да вдигат лихвите в САЩ, ами то ги свалят тук - рано или късно ще има свличане на кабела.
      Работа и заплата?

Коментар

• USD/CHF

Едва ли ще разберем преди лихвите.Някой мнения са че увеличението е вече отиграно досега почти всеки път то бе уж отиграно и всеки път увеличението оказваше влиание за надолу за това смятам да си държа късите евро долар и паунд долар

Коментар

• кабел

Пробив на 0,7620 е много силен сигнал за продажба, пробив едновременно на подкрепа, 61,8% от 0,7528 до 0,7739 и пробив на тренд линията на възходящото движение от 0,7365 до 0,7739.
          Успех и не забравяйте, sell on rallies!!! Фундамента от САЩ напоследък е убийствено добър, лихвите скачат и ми е малко трудно да продавам долари.
          Работа и заплата?

Коментар

• USD/CHF

USD/CHF: 1.2550 нивото за момента все още държи. Последна надежда под него преди 1.2395 е около 1.2515.
            EUR/USD: 1.2414 може би бе опита за атака на 1.2425. Ако преодолее 1.2425 отиваме към 1.2550.
            Аз лично все още смятам че се обръща посоката на движение. Потвържение за USD/CHF ще бъде цена над 1.2600/10, а EUR/USD под 1.2345/55.
            И двата сценария са равнопоставени. Кой и как ще се реализира предстои да разберем...

Коментар

• кабел

Мойта е от 1.7880.Мисля да я държа до 1.65 не е голяма сума(ако ще и след една година да е).А ми се струва че спада при паунда след лихвите днес ще е страшен

Коментар

• кабел

Къс австралиец от 0,7630, стоп 0,7667.
                Работа и заплата?

Коментар

• кабел

Една продажба от 1,7835 не е хич лоша идея. Аз лично няма да го отигравам, но е доста добра сделка.
                  Работа и заплата?

Коментар

• ЛИХВА

Za lihwite 6te stane qsno dowe4era infoto ot var4ev e po uda4no da ne publikuwa tuk

Коментар

• ЛИХВА

На 30.06

Коментар

• bnight

Колега Бнайт,има някаква неточност във Варчев:новината наистина е в 21,15 ч тази вечер и ти много добре го знаеш.Има индикации,че новината или част от нея вече е изконсумирана,но не битрябвало да се разчита на това.Аз се надявам до довечера движението (вълново) да се е почти оформило и след новината да се сложи край на корекцията и начало на покачване на долара.До тогава аз лично съм страничен наблюдател и се уча на търпение.

Коментар

• ЛИХВА

Това ще е 10 по ред увеличение.Деветото беше миналия път

Коментар

• ЛИХВА

Според мен момента на увеличение с 50 базисни пункта е сега.

Коментар

• bnight

Varna 2 Вчера така пишеше в новините на Варчев че според информация на Blomberg лихвите са покачени за 9-ти път но това не е оказало влияние върху търговията. Радвам се че алерт-а ти върши работа. Успех.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• GBP/Usd

SELL GBP/USD T/P 1.65 stop 1.7990

Коментар

Working...
                                X