IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

Пандура, май сдава багажа

Коментар

• Корекция Bnight

mislq 4e sledvashtata cel v eur/usd e 1.13-1.15

Коментар

• Корекция Bnight

Клега,все пак да помислим дали е завършила вълна 3/С.Аз си мисля,че би трябвало да видим Д/ш на около 1,24 и после да започне дългата корекция за 4/С.Все пак има вариант и сега да започне 4/С,ако се предположи,че 3/С е завършила на 1,2433.Аз ще играя по вариант за незавършила вълна 3/С и ще очаквам нива за Е/Д около 1,2520-70,а после ще видим .

Коментар

• Корекция

Varna 2 по моите графики имам данни че това е начало на краткотраен тренд в полза на долара като очакванията ми са за нива около 1.2250 в края на седмицата след което евентуално да започне възобновяване на позициите на еврото не е изключено този нов тренд в полза на долара да породължи до 1.2150 но не би следвало да има слизане под 1.21. Успех през новата седмица на всички.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Нов FOREX анализ

Отварянето на пазара тази сутрин е било от 1.2453

Коментар

• Корекция

Намирисва ми или на начало на корекция на новия аптренд, или на край на корекцията на низходящия тренд. По-скоро корекция на аптренда.
              Продажба при пробив на 1,2382, продажба при пробив на 0,7706. Кабела нямам желание да го продавам, а съмнението ми е че тази корекция в евро/долар идва от продажбите в евро/паунд и трябва да сме много внимателни с продажбите. И все пак това може и да е началото на възобновяване на низходящия тренд - кой знае! Просто имам сигнал на 1ч и смятам да го отиграя, без гадаене и докъдето стигне.
              Работа и заплата?

Коментар

• GBP/USD

Добро утро на всички. Сашо 1977 да при варчев съм. Какво точно искаш да знаеш за тях ??
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• GBP/USD

bnight,ти при Варчев ли беше?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

СТС Финанс вече има работещ MetaTrader 4 Demo сървър на адрес mt4demo.sts.bg:443
                    Настройките на сървъра все още не са допрецизирани, но най-нетърпеливите вече могат да го пробват.

Коментар

• боб и леща

Varna prav si rano e za prodajbi na koeto i da e osobeno kabel, no toi iska 1.80 dori mnogo nagore da e za 1.83 po dobre stoite navan i 4akaite niva

Коментар

• боб и леща

Моето мнение за пазара е следното:
                        Кабелчето не дава нито един сигнал за продажба, така че къса игра там = самоубийство(поне за мен). Тук освен покупки друг вариант все още не виждам.
                        Ако ще се продава нещо с/у долара, то това евентуално може да е точно еврото, въпреки че и там няма все още ясен сигнал за продажба и може би само пробив на 1,2382 би било нещо такова. И тук осторожно - все още си е ап тренд.
                        Ауда излезе от низходящия канал, но прави сериозна дивергенция на 4ч графика, така че продажба при пробив на 0,7706 е добра идея.
                        Работа и заплата?

Коментар

• vsko

Mislia 4e moje 1-50 no pitai Mateev 0.01 sas sigurnost moje taka 4e MM mojesh da gradish

Коментар

• vsko

Мисля че не, обаче щом Коко казва че можеш да търгуваш с 0,01лот, то в такъв случай с 1000$сметка, можеш да търгуваш без левъридж.

Коментар

• vsko

може ли в договора ми с СТС да пише маржин 2%, тоест 1:50?
                              може ли да си избера такова нещо?

благодаря предварително за отговорите

Коментар

• GBP/USD

Здрасти на всички и успешна вечер(нощ).

Коментар

Working...
                                X