If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Клега,все пак да помислим дали е завършила вълна 3/С.Аз си мисля,че би трябвало да видим Д/ш на около 1,24 и после да започне дългата корекция за 4/С.Все пак има вариант и сега да започне 4/С,ако се предположи,че 3/С е завършила на 1,2433.Аз ще играя по вариант за незавършила вълна 3/С и ще очаквам нива за Е/Д около 1,2520-70,а после ще видим .
Varna 2 по моите графики имам данни че това е начало на краткотраен тренд в полза на долара като очакванията ми са за нива около 1.2250 в края на седмицата след което евентуално да започне възобновяване на позициите на еврото не е изключено този нов тренд в полза на долара да породължи до 1.2150 но не би следвало да има слизане под 1.21. Успех през новата седмица на всички.
Намирисва ми или на начало на корекция на новия аптренд, или на край на корекцията на низходящия тренд. По-скоро корекция на аптренда.
Продажба при пробив на 1,2382, продажба при пробив на 0,7706. Кабела нямам желание да го продавам, а съмнението ми е че тази корекция в евро/долар идва от продажбите в евро/паунд и трябва да сме много внимателни с продажбите. И все пак това може и да е началото на възобновяване на низходящия тренд - кой знае! Просто имам сигнал на 1ч и смятам да го отиграя, без гадаене и докъдето стигне.
СТС Финанс вече има работещ MetaTrader 4 Demo сървър на адрес mt4demo.sts.bg:443
Настройките на сървъра все още не са допрецизирани, но най-нетърпеливите вече могат да го пробват.
Моето мнение за пазара е следното:
Кабелчето не дава нито един сигнал за продажба, така че къса игра там = самоубийство(поне за мен). Тук освен покупки друг вариант все още не виждам.
Ако ще се продава нещо с/у долара, то това евентуално може да е точно еврото, въпреки че и там няма все още ясен сигнал за продажба и може би само пробив на 1,2382 би било нещо такова. И тук осторожно - все още си е ап тренд.
Ауда излезе от низходящия канал, но прави сериозна дивергенция на 4ч графика, така че продажба при пробив на 0,7706 е добра идея.
Коментар