Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
bnight
не ми се навлиза в излишни спорове но според мен нищото си ти защото се криеш зад измислени никове аз поне заставам със името си тука и не крия нищо. Какво правя за всички тук може да се види всеки ден. Докъто ти само се включваш от време на време и се заяждаш със всички хубаво Петър е сбъркал човешко е и моите прогнози не са сто процента вярни. Но поне се опитваме докато аз от теб тук не съм видял нищо освен беспочвено заяждане. Една конкретна оценка няма за пазара от твоят ник хубаво ние с КОКО не сме виновни че си много дълга в евра а сега пазара ти затваря загубите. съжелявам само за това че съсипваш хубавото име на форума с глупавите си заяждания. Аз и не искам да ми доказваш нищо доста под нивото си ми.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
bnight
не ми се навлиза в излишни спорове но според мен нищото си ти защото се криеш зад измислени никове аз поне заставам със името си тука и не крия нищо. Какво правя за всички тук може да се види всеки ден. Докъто ти само се включваш от време на време и се заяждаш със всички хубаво Петър е сбъркал човешко е и моите прогнози не са сто процента верни. Но поне се опитваме докъто аз от теб тук не съм видял нищо освен беспочвено заяждане. Една конкретна оценка няма за пазара от твоят ник хубаво ние с КОКО не сме виновни че си много дълга в евра а сега пазара ти затваря загубите. съжелявам само за това че съсипваш хубавото име на форума с глупавите си заяждания. Аз и не искам да ми доказваш нищо доста под нивото си ми.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
bnight
не ми се навлиза в излишни спорове но според мен нищото си ти защото се криеш зад измислени никове аз поне заставам със името си тука и не крия нищо. Какво правя за всички тук може да се види всеки ден. Докъто ти само се включваш от време на време и се заяждаш със всички хубаво Петър е збъркал човешко е и моите прогнози не са сто процента верни. Но поне се опитваме докъто аз от теб тук не съм видял нищо освен беспочвено заяждане. Една конкретна оценка няма за пазара от твоят ник хубаво ние с КОКО не сме виновни че си много дълга в евра а сега пазара ти затваря загубите. съжелявам само за това че съсипваш хубавото име на форума с глупавите си заяждания. Аз и не искам да ми доказваш нищо доста под нивото си ми.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
bnight
Аз не съм отварачка.Още повече за ниски буркани като теб.
Но не може безумно неграмотен човек като теб да се изживява като нещо когато е едно голямо НИЩО.
Нямам какво да доказвам на такива като теб.Но има хора които отсяват заядливият тон от същността на посланията ми.
А за такива като теб..........нивата и трактора.
Коментар
-
Иван Нончев
Нов FOREX анализ
Технически нива за 15 август
Коментар
-
bnight
Дъно Дънов като си толкова по-отворен що не пуснеш една прогнозка а ??? Аз поне се опитвам ами ти само се заяждаш не ми се рови назад но от началото само на тази седмица се заяжда с КОКО преди два поста оплю Петър а сега почна и мен. Е като толкова те дразним що ни четеш ве. Да не мислиш че на нас ни е приятно някакъв смешник само да ни критикува без да е доказал с нищо че е по-добър от нас. Ако толкова си мисиш че си по-добър направи нещо повече от нас за да може да ти кажем браво да те потупаме по рамото и да почнем да ти се кланяме докъто не докажеш че си по-добър аналитик от мен или от КОКО мисля че е само безпочвено злубеене да компентираш нашите анализи. За това се обръщам към модератора и моля последните два поста на Дъно Дънов да бъдат истрити поради това че в тях няма нищо конструктивно и само пречат на добрият тон във форума. Моля модератора да вземе под внимание пост-а ми.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
GBP/USD
Като цяло ситуацията в двоикте е крайно любопитна еврото изпълни целта си за деня със слизането до 1.2379. Като развитието от тук на татъка е крайно любопитно. При франка връщането над 1.25 дава индикации за предполагаемо покачване на долара към 1.27. Като цяло това все още са теории като за франка индикация ще е качване над 1.2550 а за еврото слизане под 1.2350 ще отвори пътя към 1.2250.Където долара би следвало да срешне сериозна съпротива. Ако обаче нивото 1.2250 бъде реодоляно това ще постави еврото под сериозен натиск и ще отвори пътя на долара към 1.21 на първо време като след това при пробив на 1.21 може да очакваме 1.19. Като цяло обаче мисля че това което ще наблюдаваме е краткотрайна корекция в полза на долара развиваща се в една или две седмици като целта и ще са нива около 1.22. След което ще наблюдаваме значително поефтиняване на долара. Успех на всички трейдъри. Този пост има информативен характер и не е предпоставка за търговия.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар