IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD etc.

Kukich,
    Tyrguvam s Delta ot 1god bez 1 mes
    Ot chasti si praw - ot septemvri nasam naistina pochti pri vsqko seriozno dvizenie sistemata im blokira :-(( no pyk stopowete i limitite se izpylnqwat na cenata koiato sa postaveni
    Otnosno day high i daylow - te si imat niakava stranna sistema znachi ako naj niskata kotirovka za denia e euro/dol 0.9998/1.0002 ti vizdash taia kotirovka i mozesh da skuchvash sdelka na neia obache za daylow ste pishe 1.0004 :-. Drug e wyprosyt che ako imash limit na 1.0002 i kotirovkata ne se zadyrzi poveche ot 10-15 sek niama da ti se izpylni :-(((
    No pyk vinagi moze da vdignesh telefona i da im napravish podhodiast skandal - ako reagirash dostatychno byrzo nestata sa popravimi
    Uspehi

Коментар

• EUR/USD etc.

Ivane i az mislia,4e e po-dobre da po4akame tezi niva, za koito ti govori6.Pak ako ne se poly4at ste kypyvam nad .0045

Коментар

• Stopove

goho, v takuv sluchai ima 3 varianta:
        1/ igraesh demo i ti e vse taia
        2/ liubitel si na silnite useshtanie
        3/ poluchavash inside-information ot tzial sviat i niamash nujda ot stopove
        Poneje obache govorim za kusite kabeli, spored men ima 2 neshta nad koito da se zamislish:
        - ako igraeshe realno tia 40 pipsa shtiaha da ti struvat kum 25-30% pri 1% margin i 50-60% pri 0.5% ot garancionnata suma i dori i ti da ne slojish stop, povecheto platformi sami biha te zatvorili
        - tia 40pipsa nagore predi shortvaneto sa si edna dobra propusnata polza sushto taka

Kolkoto do dulgite EUR/USD, natam sme se orientirali, osven ako ne probie .999 to e iasno

Коментар

• EUR/USD etc.

Ivane, a be to beshe i moe mnenie da go cakam na 1 i az ot sutrinta go cakam ama vece mislja ce moga da ostana na garata

Коментар

• Broker

Delta stock naistina ne sa krajno loshi
            za komissionnite obace ne ste prawi kato ne im obrustate wnimanie
            moje li w Delta stock da otwarjash i zatwarjash posizii na 5 min ka to opolsotworjawash 8-10 pipsowi razliki? Ami ne ne mojesh. Ste si na zaguba.
            Misulta mi e ce ako gi njama ima suvsem drug stil na igra, kojto tuka e newusmojen

Коментар

• EUR/USD etc.

Skyn nedej chakaj 9985 - 1.0000

Moe mnenie de! Az taka shte postypia!

Коментар

• EUR/USD etc.

kukuvico, bez stopove, da
                obace lirata nesto mi stana mnogo mutna
                ej sega smjatam da otkriwam dulgo euro
                njakoj njama li da kaje :
                "Sakun, nedej !" ?

Коментар

• Kotirovki

Tosho znachi vednaga mojesh da izberesh takuv - DeltaStock ))
                  Ne sum im klient dosega samo poradi 1 prichina - kolkoto puti sum im vlizal v demoto - edno neshto e harakterno - min i max nivata sa vinagi s okolo 4-5 pipsa suotvetno nad i pod min i max nivata na pazara. Iasno ti e kakvo oznachava tova - ako vzemesh che proiavish genialni sposobnosti i predvidish tochnite vurhove za denia, duhash supata, zashtoto pri tqh nqma da budat izpulneni. Ne gi uprekvam, moje da e niakakva tehnika na otchitane na tikovete na pazara, koiato ne mi e izvestna.
                  Drugo harakterno pri tqh beshe che vinagi pri po-goliamo dvijenie sistemata zamruzva i sled 2-3min. vijdash kakvo se e sluchilo na pazara, bez da si imal vuzmojnost da uchastvash Tova mi se sluchvashe absolutno vseki put kogato vlizah, kato moje i da ima podobrenie, vchera vliazoh kogato EUR/JPY podmina 122.30 i si otchitashe normalno. Moje i veche da e normalno tova. Estestveno to si ima i obraten efekt, zashtoto predi niakolko mesetza uspiah da plasiram dulga porychka pri tqh (v Demo estestveno, no mi se plashi kosata, ako stava i pri Real) pri zamruznala sistema i kurs 45 pipsa pod pazarnia v tozi moment. Sled tova obache tova go opraviha i pri blokirane na sistemata ne dopuskashe priemane na poruchki - kazva che e losha liniata (kato smeshnoto e che ima predvid moita linia, koiato si e beton ). Vse pak az mislia che te rabotiat dosta uporito za podobrqvane na softuera si i e dosta dobur.
                  Pak podchertavam che tova sa samo 2 slabi strani, koito sum otkril i sa drazneshti, silnite im strani sa mnogo poveche i sme gi obsujdali veche ne edin put tuka.
                  No poneje ti kaza che iskash razlichni kursove - s malko uporitost, poniakoga tam mojesh da gi poluchish )))

Коментар

• EUR/USD

Вижте какъв major divergence се получава за Euro/$ на MACD daily + от понеделник имаме и negative cross. + Stoch все още сочи ясно надолу + reversal day.Какво мислите за тази комбинация?

Коментар

• EUR/USD

Вижте какъв major divergence се получава на MACD daily + от понеделник имаме и negative cross. + Stoch все още сочи ясно надолу + reversal day.Какво мислите за тази комбинация?

Коментар

• EUR/USD

Taka e, makar che az nai-mnogo se plasha ot edinodushnite mnenia - vinagi stava obratnoto )) Vchera sledobiad vse ochakvah korekcia sled kato se udari kato v stena v 1.0140, ama v nikakuv sluchai ne sum ochakval takova neshto, ochakvah naaai-mnogo da sleze dokum 1.0110, zatova i stopirah na 1.0105, ama uvi. Inache shtiah da si oburna posokata tam gore i pei surce.

Коментар

• EUR/USD

Eh malak, znaesh li az ot koga si tyrsia broker, koito da dava kotirovki razlichni ot na drugite ... :-)

Коментар

• EUR/USD

Da v obsti linii sme absoliutno edinody6ni za euroto i to ne samo nie dvamata maj.

Коментар

• EUR/USD

Ami che sum dulug v EUR, tova moga samo da kaja
                              Ot 1.0029 sus stop na 0.9988 nivo1 za dobaviane 1.0090, nivo2 za dobaviane 1.0145 i tgt 1.0200. Ako puk stane 0.9988 - ottam short kum 0.9940, kudeto obratno v dulga pozicia. Edva li otkrivam Amerika s tova, no tova mi e strategiata za blizko vreme. Estestveno, pri 1.0090 (ako stane) - podmestvane na stopa na 1.0055, kakto i nad 1.0120 - stopa otiva na 1.0105. Toia mach go trenirah poslednite 2 dni, zashto puk ne i dnes i utre?

Коментар

• Bulltrend

Ne govorim zatova dali mi haresva,a dali moge da se nameri nesto po-dobro.Makar 4e da smenia6 4esto brokera si ne e naj-dobrata ideia.
                                No ne tova e vagnoto-kakvo ste kage6 za dylgo evro?

Коментар

Working...
                                X