If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nasko blagodaria za infoto.Interesyva mi naj-ve4e dali ima niakakvi skriti nedostatuci,kato naprimer da ne ti davat pazarna kotirovka, a takava s razlika ot niakolko pipa.Osven tova kak im e interneta,da ne bi da se sly4va taka 4e pri naj-golemite dvigenia da ima sriv v neta i drygi podobni.
A teglil li si pari ve4e,ako si izkaral pe4alba estestveno?
Zdravei Rem,
Biah napisal che se "vuzdurjam zasega" i mislia che imah argumenti za tova. Za da ne zanimavam ostanalite vuv foruma - izpratih ti go na maila.
goho, pozdravlenia deistvitelno za kusia kabel, makar che pri polojenie che kaza che shte go otkrivash kum 1.5870 mi e interesno kude si bil slojil stopa, koito ne e izgorial sled kato stigna do 1.5910 ili igraesh bez stopove?
EUR/USD
Кук, ключовият пробив надолу, за който писах вчера по това време, започна снощи и това се чу добре. За няколко часа през деня наистина пазарът подскочи с едно лъжливо движение нагоре. Но то остана в рамките на очакваното и в никаква степен не промени нагласата за надолу. Този пробив беше заложен като много вероятно събитие отдавна, а вчера вероятността вече бе достатъчно узряла.
Сега да видим ще има ли компенсация на вчерашното движение от линията на паритета нагоре, или пазарът ще я мине като малка гара. Ако има компенсация, дали при връщането от нея няма да се случи някоя изненада за обръщане нагоре.
Ти се въздържаш да играеш срещу тренда и това по принцип е правилно, но много добре знаеш, че във всеки момент пазарът се намира на кръстопътя на поне няколко тренда от различна категория, така че понятието е доста разтегливо. Пък и един външно приличен тренд започва да ерозира доста преди да бъде пробит. Ако чакаме това, изпускаме влака. Според мен има начин да констатираме ерозията в зародиш и да я използваме. Доколкото мога, се опитвам да правя точно това.
dolar, zabeliazvam che tvoito prisustvie tuka spohojda samo moi propuski. mai ti si kato kukuvica i e kraino vreme da ti preotstupia nika si. ko she kajesh? inache sum dobre, sled uspeshni skokove v yeni v kraia na minalata sedmitza i nachaloto na tazi, sled dobri dvijenia v eur/usd, moga da se pohvalia zasega samo s propusnati polzi. no estestveno te poveche me pritesniavat otkolkoto me radvat pechalbite, zashtoto utre moje da sa realni zagubi i nerealizirani pechalbi.
kusmet na vsichki
forexboy, da biah si slojil profit stop na 1.0105 i izgasih PCto
Prosto niamah nervi sled kato izpusnah da oburna na 1.0140, sega shteh da sum napravil kum 500% za tri dni za purvi put v jivota si ))
Коментар