IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• about blond

ama denska wsi4ki sa mnogo prikazliwi ))

4akai i az da se zapisha ))

Коментар

• about blond

ama denska wsi4ki sa mnogo prikazliwi ))

Коментар

• about blond

goho, ako mu e shirok spread-a i sa mu stabilni kotirovkite moje i da uspee)))

Коментар

• EUR/USD etc.

По едно време бях започнал да опитвам да играя на супер-ултра-short, при което имах някакъв временен успех, но като ме скъса после няколко дни подред и ме отказа бързо-бързо. Затова и написах,че комисионите не са толкова притеснителни, когато играеш малко по-дълго дадена позиция. Чудя се защо интересуват някои повече от комисионите а и дума не обелват за roll-over-a например.
          Гледам да не се влияя от размера на акаунта си в дадения момент, нещо като един комарджийски принцип - погледнеш ли към парите с които разполагаш, докато играеш - загубен си. По-скоро опитвам когато няма някакви фундаментални "изкривявания" (макар че според мен те са движещите) да се опитвам да хвана тренда и да играя с преместване на стопове и таргети и добавяне, а когато пазара направи рали в някоя посока (и съм успял да се предпазя, да вляза в него и т.н.), тогава опитвам да играя за да постигна някакъв краткосрочен резултат.
          Едва ли се справям много успешно естествено, продължавам да се имам за новобранец и ще съм такъв още доста време.
          Успех на всички. Отивам да обядвам. Макар че не ми се става от PC-то, последния път когато го направих снощи, се завърнах при 110 пипса промяна )) (даже в първия момент като погледнах котировките си викам "аааа 1.0128, добре стои" (а то се оказа че е 1.0028) и в същото време се чудех къде ми е изчезнала позицията :>>>> )

Коментар

• about blond

forexboy, kwi gi goworish
            edno ruso samo utrepwa tuka celija forum i zaminava da tursi drug
            seriozna rabota e twa

Коментар

• about blond

КУКАВИЦО,к"ат си рекъл да ми преотсъпваш ника си.... Хубаво,ама вземи ми намери и една кукувичка та да има с кой да си КУ-КУ КУКАМ!-))))))))))

Вчера и аз го изтървах този бънджи скок на ЕUR/USD-(((((((((((
              Станах да хапна и.......... Трябваше да ме ядосаш с нещо та да не ставам от PC -то

Днеска на батута ли сме -))))))))))))))

Коментар

• about blond

I samo edno ruso nema da ni stigne.)

Коментар

• EUR/USD etc.

Obache pod kilo niama da padame ako sednem da piem )

Коментар

• EUR/USD etc.

Кукич, в определена степен стратегиите ни съвпадат
                    И аз когато ми е тлъст акаунта движа само в една посока с добавяне и местене на профит стоповете, като по правило почти винаги затварям на стопа
                    Обаче като ми изтанее акаунта почвам да затварям на 30-40-50-60 пипса печалба, след което се отдавам на мислене - определено по този начин попълвам по добре акаунта си, обаче събере ли се по прелична сума от лакомия се връщам към първата стратегия и той пак изтънява :-(((
                    Дано ти имаш по добра успеваемост

Коментар

• EUR/USD etc.

a ve ajde slojete i nesto ruso kato ste e taka

Коментар

• EUR/USD etc.

Ivane, i tvurd alcohol kum zdravata hrana

Коментар

• EUR/USD etc.

Spokojstvie i zdrava hrana )

Коментар

• EUR/USD etc.

Tosho, da tova imam predvid - che slabite im strani sa mnogo-mnogo po-malko ot silnite. Koeto gi pravi naistina dobri za turgovia.
                            Tova koeto kazvash za 10-15te sec sum go zabeliazval pri stopove, no sigurno si prav i e taka i pri limiti. (moje bi zashtoto po pravilo moite poruchki gurmiat samo na nivo stop )) - strategiata mi e da se opitvam da hvashtam maksimalnoto dvijenie v posokata s premestvane na profit stopove i nov, po-dalechen target pri blagopriatni uslovia).
                            Otnosno komisionite - znam che e po-dobre bez tiah, no az lichno bih se pritesnil ako Deltata mahne komisionite i obiavi 2-3 pipsa spredove - togava bih izbiagal po-dalechko, zashtoto si spomniate koi ni privlichashe navremeto s visoki lihvi i visoki dividenti, nali? Dalech sum ot misulta da sravniavam DeltaStock s tiah

Коментар

• EUR/USD etc.

Zatova govoria,zatova e hybavo Nasko da ni kage nesto pove4e za konkyrenciata.

Коментар

• Stopove

e ce propusnach, propusnach
                                mi taka si igraja
                                stopowe ne slagam zastoto mrazja da gorjat
                                ne znam ti s kakwi procenti wlizash w posizija
                                az ne si pozwoljawam povece ot 10-20 %, taka ce i 300-400 pipsa w neblagoprijatna posoka ne me burkat

Коментар

Working...
                                X