If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Любител, какво си се заял толкова, не мога да разбера !!! Явно не си толкова успешен консултант, щом не знаеш че най-добрите играчи в един момент се превращат в треньори! Петър си е много добре, наиграл се е вече, и сега просто си е намерил занимавка , за да не бездейства... А пари.. като му притрябват / ако са му свършили / винаги мойе да влезе един преди обяд и да си изкара не $100 ами сигурно $5 000 , а докато има БАЛЪЦИ както казваш, защо пак да не им вземем парите......
Аз двойно няма, но ще шортна usd/yen след малко, поне за 40 пипса, докато дойде 1.0880, оттам ще шортна eur/usd за 100 пипса и готово
Мечти мечтииииииииииииии
Коментар
Любител
1.0880
Споко , и аз може да ги шортна двойно...хихих
Коментар
Любител
eur/usd
Да спомена само че съм лицензиран инвестиционен консутант.
С клиенти на валутен и капиталов пазар работя от 7-8 години.
Нямаше да го казвам, ама аз тогава, по USD 300.-
Пак ще ме обвините в конспирации, но преди малко ми подметнаха на месинджъра някакви слухове за силни оферти на европейски централни банки, които да не пуснат долара на нива над 1.0880.
Нещо по темата около вас?
Петре: сърбят ме ръцете и ще се възползвам от втората част на съвета ти ! Благодаря и успех на всички !
Коментар
eur/usd
??? ако си решил да се издължаваш,защо ще чакаш тези високи нива? Направи го сега на 1.0835 макар че на мен ми се струва еврото леко "овър боут" за момента и по-скоро бих тейкнал профит и бих влязал отново на по-ниски нива между 1.0810/20.Ако пък те сърбят ръцете купи GBP/USD около 1.6375/80. Днес съм настроен за безплатни съвети защото вчера направих мнооооого добър профит при ралито на $.
Пък и днес в eur/gbp. Успех.
Коментар
eur/usd
??? ако си решил да се издължаваш,защо ще чакаш тези високи нива? Направи го сега на 1.0835 макар че на мен ми се струва еврото леко "овър боут" за момента и по-скоро бих тейкнал профит и бих влязал отново на по-ниски нива между 1.0810/20.Ако пък те сърбят ръцете купи GBP/USD около 1.6375/80. Днес съм настроен за безплатни съвети защото вчера направих мнооооого добър профит при ралито на $. Успех.
Коментар