IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Ako njakoj se 4udi kyde da slaga stopove da pita. Za treti pyt ot sedmica nasam se izmykvam suh za 1 pip. Pyrvo na eur/chf, sno6ti na eur/usd.

Коментар

• forex

Zdr Kyks!
      Abe vie ste se spukali da pi6ete snosti-lele kolko nesta sym propusnal!
      Ajde good luck&good profit!

Коментар

• forex

Добро утро.
        Дали не дойде момента да видим очаквания натиск над йената?

Коментар

• shortove

sagi za SP500 li?
          ceco1973@abv.bg
          Ili chakai - sega shte ti pratia mail

Коментар

• shortove

Ако някой все още се интересува от това което се опитах да кажа да ми пише!
            Анонимността му е гарантирана!))
            А моята връзка се скапа от глупавия сняг..Мразя и БТК и нейните жици.
            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• shortove

sdf, точно това имам предвид.
              До края на американската търговия не е изключено да го видим.
              С две думи - твърде рисковано ми се вижда, но ти си преценяваш..

Коментар

• shortove

Kuki,pitam za intradey

Коментар

• shortove

Днеска от скука почвам да се изявявам като месия по всякакви въпроси, но ми се струва че паунд/франк не бива да се пипа преди 2.2030, а може би и след това.
                  Ако все пак се решиш да купуваш - успех

Коментар

• shortove

Niakakvo mnenie za gbp/chf?Veroitna li e malka korekcia nagore dnes,predi okon4atelno da potune?

Коментар

• Literatura...

Zdraveite vsi4ki vyv foruma. Ot niakolko dni sledia vyprosite i otgovorite i opredeleno ima kakvo da nau4a - i vse pak moje li da mi prepory4ate niakakva literatura za Technical Analysis, 4e neshto ne sa mi iasni niakoi polojenia.
                      Blagodaria predvaritelno i Kysmet na vsi4ki

Коментар

• shortove

A какво мислите за кабела, защото почвам да си мисля, че ако пробие 1.63, наред е да бъде тествана и доста силната съпротива на 1.6210...

Коментар

• shortove

Kusmet, Kuks!
                          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Петър

slatina@abv.bg щом си от 7-8г на пазара значи трябва да си понаучил това-онова за клиенти и консултации,а ако не си чзък ти за пропуснатите години. А сега приключвам да отговарям на подобни нападки с един пример или по скоро риторичен въпрос на който всеки трябва сам да си даде отговор.
                            Тези които се занимават с този пазар трябва да е чувал името Лий Якока
                            но за тези които не са го чували посяснявам - най-добрият на форекса за всички времена,нещо като Елвис в рока.Та този човек никога, ама никога не е работил от свое име и за своя сметка(РИСК), но това не му пречи да печели по около 500 мио.$ на година като "наемен" работник, и
                            то само за първокласни компании. Защо ли?

Коментар

• Петър

samo si drunkam....
                              licenzite sa garbage

истинкото знание не се лицензира и
                              не се продава

Коментар

• Decision

Реших го - ще шорта $/yen на 119.85 за 60 пипса до 119.25, и ако видя eur/$ на 1.0880 ще го шортя и него
                                Късмет на всички!

Коментар

Working...
                                X