If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, driverf1, запознат съм с условията им. 0.1% взимат такса броене когато внасяш там И охраната не дава да се паркира пред вратата им, макар, че аз естествено не махнах мойта
Внимавай,ако им внасяш накаква валута,различна от BGN,да не ти ударят брадвичка.Макар да са борсов посредник,курсовете им са страшни,а иначе ако им внасяш левове,ти начисляват 0.2% такса за броене върху сумата,която внасяш.Другия вариант е да им ги преведеш по интернет,разгледай им заглавната страница за подробности.Тогава,доколкото знам,ти взимат 0.15 лева за транзакцията,а и превода се извършва за няколко секунди.Успех.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
driverf1, не с успешна търговия, а за момента с нова вноска
Аз съм реалист, макар че понякога изглежда, че се изхвърлям - много реално гледам на нещата и не гоня бързи печалби )
Да, знам, ще го направя до края на седмицата. Все още държа късите евро/йена и в момента е безсмислено - най-много да ми сложат широк спред и за откритите позиции ))
Благодаря ти, че ми напомняш че върша глупости, като не го променям...
Всъщност надявам се след 2 седмици да мога да използвам активно тесен спред. Но да видим
Коментар