IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/yen

Викам да се пошортим малко от 119.84-119.88

Коментар

• forex

Да, driverf1, запознат съм с условията им. 0.1% взимат такса броене когато внасяш там И охраната не дава да се паркира пред вратата им, макар, че аз естествено не махнах мойта

Коментар

• eur/usd

LONG, LONG FROM 1.0762

Коментар

• eur/usd

??? да копълваш какво, лонг или шорт евро?

Коментар

• forex

Внимавай,ако им внасяш накаква валута,различна от BGN,да не ти ударят брадвичка.Макар да са борсов посредник,курсовете им са страшни,а иначе ако им внасяш левове,ти начисляват 0.2% такса за броене върху сумата,която внасяш.Другия вариант е да им ги преведеш по интернет,разгледай им заглавната страница за подробности.Тогава,доколкото знам,ти взимат 0.15 лева за транзакцията,а и превода се извършва за няколко секунди.Успех.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Благодаря!

Коментар

• forex

$ естествено long call но не бързай да купуваш преди да има корекция до 1.0550 +/- 50 пипса. Аз обаче бих се хвърлил в uer/chf.Успех.

Коментар

• eur/usd

ПЕТРЕ НА 1.0862 СМЯТАМ ДА ДОПЪЛВАМ, ДОБРЕ ЛИ Е ?

Коментар

• forex

$, извинявай!

Коментар

• forex

КУКИИИИИИИ,това на пут ми изглежда.....
                      Сериозно питам хич не ми е до майтап!

Коментар

• forex

driverf1, не с успешна търговия, а за момента с нова вноска
                        Аз съм реалист, макар че понякога изглежда, че се изхвърлям - много реално гледам на нещата и не гоня бързи печалби )

Коментар

• forex

$, може ли аз?
                          0.9880

Коментар

• forex

Брей,добра перспектива,значи смяташ да удвоиш account-a за това време.УСПЕХ,УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• forex

Петре,кажи прогноза за EUR/USD call опция с падеж месец май?

Коментар

• forex

Да, знам, ще го направя до края на седмицата. Все още държа късите евро/йена и в момента е безсмислено - най-много да ми сложат широк спред и за откритите позиции ))
                                Благодаря ти, че ми напомняш че върша глупости, като не го променям...
                                Всъщност надявам се след 2 седмици да мога да използвам активно тесен спред. Но да видим

Коментар

Working...
                                X