Първоначално изпратено от КАПИТАНА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Технически нива за 30 декември
investor.bg/article.php?id=31904
EUR/USD: Търговията се задържа в диапазона между 1,1800 и 1,1900, като пивотното ниво за днес е при 1,1847. Евентуален пробив на рейнджа в посока “север” би имал за цел 1,2001 (21-седмична експоненциална плъзгаща средна), като следващата важна съпротива е при 1,2063 (връх от 14 декември).
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENEURUSD отново се запъна на юг при 1.1810-1.1815 ....
Ако си мисля вярно, то до 5-6 часа ще удариме 1.1875, а защо да не отиде и до 1.1915 :-)
За по-нагоре не смея и да си мечтая!!
В момента имаме 1.1880 и това ме поставя пред дилемата сега или на 1.1915 да прибирам профита?? По-скоро съм за 1.1915, ама .... ако срещне отпор ще затъна обратно там, от където идвам... :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от vskoПървоначално изпратено от OPASENАз пък днес изклатих 14 пипса за около половин час (от 11:15 до 11:48 ) и заработих една дневна надница от 70 долара :-)
Това беше майтап - какво имаш в предвид ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от vskoПървоначално изпратено от milkostoew
Е това се казва чул-недочул но какво да се прави това е БГ риалитито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaПървоначално изпратено от varnaе/$ къса от 1840. Стоп 1886.До там ще добавя още малко в късата.
Ако стане.
Но мина достатъчно време през което я държах тая позиция.
Закривам на 1838. Два пипса са си два пипса.
Лека нощ момчета и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsko800$-->350 000 000$ за 2 седмици с 126 успешни сделки.
Много добро РОИ, де да можех и аз така
http://www.snopes.com/humor/iftrue/insider.htm
""This story is pure fantasy. There is no truth in it at all," he says. "This is the kind of story that belongs in the same file as 'Elvis Shrine Found on Mars.' Този коментар по темата е от "The spokesman at the US Security and Exchange Commission in Washington".
Цялата работа във форекса в БГ е на нивото на смешкото имащ желанието да лети до Марс и кой знае още какви изживявания имащ
нощно време докато се държи за оная си работа.......
МЪКАааааааа,мъка
Коментар
Коментар