IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 800$-->350 000 000$ за 2 седмици с 126 успешни сделки.

Много добро РОИ, де да можех и аз така

http://www.snopes.com/humor/iftrue/insider.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от ne0n
      Нью-Йорк. Федеральные следователи арестовали игрока на Уолл-стрит во время операции с ценными бумагами. Невероятно, но он претендует на то, что он путешественник во времени из 2256 года!

http://botinok.co.il/node/11100
      А Я из 1843 год
      )))
      Е- да ама не !!!!

Коментар

• Нью-Йорк. Федеральные следователи арестовали игрока на Уолл-стрит во время операции с ценными бумагами. Невероятно, но он претендует на то, что он путешественник во времени из 2256 года!

http://botinok.co.il/node/11100

Коментар

• е/$ къса от 1840. Стоп 1886.До там ще добавя още малко в късата.
          Ако стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ushka
            Здравейте,от няколко месеца се занимавам с Forex,но исках да започна и търговия със злато и нефт.Може ли някой да ми даде линкове за с които да започна,имам предвид за начална информация.Интересуват ме и линкове за сигнали за търговия със злато и нефт,може и платени
            Чушка, виж в StockCharts, има платени и безплатни

Коментар

• На мен пък ми се струва, че от тези нива в е/$ може да се открие малка къса...
              И ще го направя, ама да се качи стохастика на минутния горе и да сме над 1840.

Коментар

• eur/usd

Ще си позволя кратък коментар:
                Зоната 1.18/1.1775 до 1.1630 е изключително удобна за доизграждане на стабилни средно и дългосрочни позиции с цели 1.20/1.207и 1.2345
                Седмично затваряне над 1.2345 ще доведе до рали първо до 1.26/1.267,а после и до 1.29/1.30
                Месечно затваряне под 1.16 ще доведе до тест на 1.15/1.147,възможно е дори да видим и нива 1.12/1.10 преди страхотен реверс.
                Следете 1.328 при usd/chf 1.5638 eur/chf(стремя се към заемане на къси позиции и в двете двойки-стоп седмично затваряне над посочените нива).
                Весели празници!
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Озито проби вратна линия на обърнат H &S на 4 4асова графика .

Коментар

• Колега Пул,след като " не видяхме вече " 1,7250 според твоята сериозна прогноза от преди няколко дни,сега ни засипваш с нови прогнози от рода: {Пуснато на: 29 Дек 2005 13:15 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ЗДРАВЕЙТЕ, мисля че в кабела следва петица с цел зоната 1.7475-95, желая на всички успех !!!!! }

Имам молба и тя е да пишеш,че не би следвало да ти се връзват на прогнозите!А иначе някога може и да познаеш посоката!Имам един колега,Динко се казва,стар трейдър,той продава вълшебни кълбета,за повече и отстъпка ше ти сторне.Купи си и ще ги побъркваш колегите от този форум.Айде със здраве!
                    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колега Yulian A, остави злобата поне по празниците, тя води до никъде и те вкарва нон стоп в разочарования. Пиииии една ракия за здраве и не се коркай. А иначе КАБЕЛА с пробива на 1.7247 дава категорична заявка за тест на зоната 1.6100-1.6300, но преди това му трябва тест на 1.8300, това и преди го писах. ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО УСПЕХИ И ДАНО НОВАТА 2006 БЪДЕ ЩАСТЛИВА ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!!!! ХА НАЗДРАВЕ.........

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                      varna много вероятно е и сега да стане точно така дъно точно на 30 ще е доста интересно явление. Все пак както споменах трябва ни дневно дъно под 1.1795 за да може да продължим нагоре. За сега за нагоре индикациите са доста малки. Единствено при паунда си струва да се пробват дълги. Но вече нивата не са подходящи.
                      Здравей, bnight!
                      Нещо не ми се играе нагоре в е/$.
                      Мисля си ако вземе фрактала на часовия в 1817 надолу да опитам с малка къса.
                      Успех!

Коментар

• Здравейте,от няколко месеца се занимавам с Forex,но исках да започна и търговия със злато и нефт.Може ли някой да ми даде линкове за с които да започна,имам предвид за начална информация.Интересуват ме и линкове за сигнали за търговия със злато и нефт,може и платени

Коментар

• pull

Колега Пул,след като " не видяхме вече " 1,7250 според твоята сериозна прогноза от преди няколко дни,сега ни засипваш с нови прогнози от рода: {Пуснато на: 29 Дек 2005 13:15 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ЗДРАВЕЙТЕ, мисля че в кабела следва петица с цел зоната 1.7475-95, желая на всички успех !!!!! }

Имам молба и тя е да пишеш,че не би следвало да ти се връзват на прогнозите!А иначе някога може и да познаеш посоката!Имам един колега,Динко се казва,стар трейдър,той продава вълшебни кълбета,за повече и отстъпка ше ти сторне.Купи си и ще ги побъркваш колегите от този форум.Айде със здраве!

Коментар

• EURUSD отново се запъна на юг при 1.1810-1.1815 ....

Ако си мисля вярно, то до 5-6 часа ще удариме 1.1875, а защо да не отиде и до 1.1915 :-)
                            За по-нагоре не смея и да си мечтая!!

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ, мисля че в кабела следва петица с цел зоната 1.7475-95, желая на всички успех !!!!!

Коментар

• neron79 при еврото има още една вълна нагоре по 4H трябва да завърши около 1.1905. От кадето слизане за ново дъно. Евентулано при паунда ситуацията е подобна и целта ще е ново дъно и там. Така че не мисля че бъркаш а иначе като броене на вълните в еврото немога точно да ти кажа коя е тази тъй като не ги броя но просто за момента ни трябва още една вълна нагоре на четиричасова графика. Дано това ти е от полза. Успешен ден.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

X