IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Не мисля, че намалени доставки ще затормозят европейската икономика - все пак всичко се случва и това трябва да е предвидено от западните икономики!!! Стига, разбира се, кризата да не се задълбочи или да продължи много време.....

Коментар

• Re: Газовата криза и еврото

Първоначално изпратено от kotaranko
      Дано ( Относно еврото )
      ...
      Хмм .. Руснаците се чудя как може още да си бичат старата имперска политика от царско време и да не поумнеят малко. Сами тикат Украйна на запад с простотиите си, които следват една след друга . Набъркаха и се във вътрешната политика, а сега и с газта искат цени по високи от тези за Германия . Тъпо ! Украинците са им рода и там живеят над 25 -30 % руснаци . Не мога да разбера защо се мъчат да го начукат все на своите. Сигурно понеже не могат на други
      S voinata v Iraq US vavede danak "energia" za sveta oste predi 2-3 godini.Rezonno e i Rusia da se vazpolzva ot "oranjevite atlantici",ne mislis li?

Коментар

Първоначално изпратено от kotaranko
        Дано ( Относно еврото )
        ...
        Хмм .. Руснаците се чудя как може още да си бичат старата имперска политика от царско време и да не поумнеят малко. Сами тикат Украйна на запад с простотиите си, които следват една след друга . Набъркаха и се във вътрешната политика, а сега и с газта искат цени по високи от тези за Германия . Тъпо ! Украинците са им рода и там живеят над 25 -30 % руснаци . Не мога да разбера защо се мъчат да го начукат все на своите. Сигурно понеже не могат на други
        Нещо си с грешка за цената на газта дари новата която се иска е по ниска всички плащат от 2до 4 пъти по висока цена от украйнците ние тоже
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

Дано ( Относно еврото )
          ...

Коментар

• Газовата криза и еврото

Колеги, мислите ли, че газовата криза ще се отрази на еврото? Оказва се, че украинците почват да точат от газа за Европа и днес се забелязва сериозен спад в доставките за Франция - 30%, Полша - 38.5%, Италия - 24%, Словакия - 30%, Унгария - 25%, Австрия - 18%. Според Газпром украинците само за последните 24 часа са отклонили (сиреч откраднали) 100 млн куб.м. газ, предназначен за Европа.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• EURUSD

Който ми каже, че търговията днес няма смисъл, защото повечето почиват и спреда е голям - няма да се съглася с него! :-)

Днес ми се е реализирал един лимит, който ми извади част от дългите евра на ... печалба (при 1.1859)! Дето се вика съм хванал и върха за деня до момента! :-) Спреда е 6 пипса - мисля майтап работа...
              И така - имам 98 USD (100 profit - 2 swap) и определено по-спокоен сън с оглед ММ... ;-)

Много и големи успехи на всички през новата 2006 година!!!

:-) :-) :-)

Коментар

• Re: lol

Първоначално изпратено от GBP
                Първоначално изпратено от OPASEN
                Риска, признавам си, е малко по-голям от това, което съм чел и са ми казвали, но и доста предпазливо действам! За сега мисля добре се движат нещата :-) ... въпреки, че съм 400$ назад ... :-(
                Kakvo li shte stane ako pochnesh da se spravqsh otlichno :-)))
                Като стане ще споделя! ;-)

Все пак този минус ми е от отворена позиция, а не всяка позиция винаги е печеливша! :-(
                Идеята е, че като за Декември месец не съм потопил сметката :-)

Коментар

• lol

Първоначално изпратено от OPASEN
                  Риска, признавам си, е малко по-голям от това, което съм чел и са ми казвали, но и доста предпазливо действам! За сега мисля добре се движат нещата :-) ... въпреки, че съм 400$ назад ... :-(
                  Kakvo li shte stane ako pochnesh da se spravqsh otlichno :-)))

Коментар

• ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2006 ГОДИНА

Пожелавам Ви :
                    Много,много здраве,защото винаги е нужно!
                    Щастие,защото винаги не стига! и
                    Мечти,защото почти винаги се сбъдват!

НАЗДРАВЕ
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Май вече е почнал 3-дневния запой по посрещането на Новата 2006 година, та нема никой тука дори да ме напсува... :-)

На всички пожелавам на първо място здраве, а за отворената позиция - все някога ще излезне!!! ;-)

Много успехи през Новата 2006 година!!!

Коментар

• ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗДНИЦИТЕ И МНОГО УСПЕХИ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!!
                        Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                          Kak vi se struva variant pri eur/usd ot tuk nagore do 1.1900/30
                          Това май ще остане за догодина....

За днес ако върнеме на 1.1835 ще е максимума, мисля :-(

Коментар

• Kak vi se struva variant pri eur/usd ot tuk nagore do 1.1900/30

Коментар

• Между другото, сутринта затворих еврата на 1.1876 (връх имаше на 1.1886) и сега съм доста по-спокоен...

Успех на всички real traders!

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                                По принцип ако сега почваш по добре е да играеш с 100/1 левъридж и лотове от 1к- 0.01лота при ПК.

После след месец два като видиш че няма проблеми- ще си увеличиш риска. А ако случайно има проблеми- ще можеш да реагираш и да вземеш мерки преди да се е стопил акаунта.
                                На real trade съм от скоро (от 16.12.2005), но ДЕМО съм играл няколко месеца и то така, както бих играл и на real. След като стопих 4 ДЕМО сметки и удвоих 2, реших, че е време да спра да си играя. Търговия с толкова малки лотове ми прилича по-скоро на ДЕМО игра...

Коментар

Working...
                                X