IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ...

Честита Нова Година !
    Нека донесе на всички здраве ,радост и късмет!

Първоначално изпратено от VitoAndolini
    Пазарът си търси дългото евро. Сега просто набира сили. Тази година 1.45. Ходих на врачка, която следи само
    EUR/USD...

И аз ходих на врачка но ми гледаха на пъп,
    тя врачката 20 годишна студентка по икономика
    заключение: usd/chf -1.45
    Със здраве!
    Следващо включване по Георгьовден!

Коментар

• ...

Пазарът си търси дългото евро. Сега просто набира сили. Тази година 1.45. Ходих на врачка, която следи само EUR/USD...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jelev_1900
        Spoko Nerone kogato vsi4ki 4ekat da tragne v opredelena posoka NE SE POLU4AVA ne 4e az ne sam Short v gbp/usd.
        Натам май отиват нещата...
        В е/$ вземе ли фрактала на часовия в 2106 ще опитам с малка дълга със страшно къс стоп.
        Успех!

Коментар

• cable

SELL 1.756 SL 1.7588 TP 1.749
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Spoko Nerone kogato vsi4ki 4ekat da tragne v opredelena posoka NE SE POLU4AVA ne 4e az ne sam Short v gbp/usd.

Коментар

• Първоначално изпратено от neron79
              Здравейте!
              Защо при такива добри новини за САЩ все още нямаме движение на
              надолу
              И на мен нещо не са ми ясни нещата.
              Технически корекцията си е на място и общо взето е подкрепена от фундамента, а не става.
              Ще погледам тая вечер. Поне засега...

Коментар

• Здравейте!
                Защо при такива добри новини за САЩ все още нямаме движение на
                надолу

Коментар

• ...

Напълно съм съгласен с теб, Чикаго. Мога само да добавя в известна степен в подкрепа на твоите очаквания, че за валутните и финансовите пазари, това ще е година на особенно висока волатилност, така че тайм фрейма на съотвения тренд ще трябва да се понамали и ще трябва да сме готови на резки движения в двете посоки по всяко време. Че ще има избухване от 4-5 фигури на Еврото, ще има, но няма да е скоро. До тогава ще сме на влакчето на ужасите в един диапазон от 3 - 3.5 фигури 1.185 - 1.223 .

Коментар

• ЧИКАГО
                    Абсолютно съм съгласен, само ,че за това има трудните нива 2083-2073-2066
                    А и 2019-2008 си е доста голям проблем / поне за днес /- за сега е почти невероятно да се върнемза тест на долата граница на канала.
                    Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                      $tambeto както обещах сигнал за къси вече имаме и той е потвърден от четиричасова графика входа е около 1,2090 за сега целта е 1,1940. Успех.
                      Благодаря ти много.Аз добавих още снощи на 1.2110 и само чакам Наистина се вижда че му идва зор за задържане над това ниво,и аз смятам че след час някъде ще тръгнем по бързо на юг.Зависи от новините разбирасе с каква скорост ще се движим.Успех на всички в търговията.

Коментар

• eur/usd

Определено нямах намерение да поствам днес отново,но:
                        МНОГО БЪРЗО СЕ СЪБРА ОГРОМНА МАСА НАРОД,ТВЪРДО УБЕДЕНИ В БЪРЗО ПОСКЪПВАНЕ НА ЕВРОТО!
                        От тези нива потенциала е ограничен в близките 8 дни до 1.22
                        Що ли?
                        1.Утре е NFP-повтарям,очаквам изненади,да речем силни данни и в резултат-1.197
                        2.След 8 дни на 1.22 има падежи на опции за половин милиард...
                        3.200 МА е там (1.2237)
                        4.Големите на пазара имат нужда да се отръскат от многото малки маймунки по клоните-като ги уплашат разбира се с рязко слизане поне от фигура,фигура и половина...Така ще допълнят дългите от по-добри нива и ще приберат част от дългите над 1.21(открити преди дни под 1.1800)
                        5.В краткосрочен план ясно се наблюдават маса дивиргенции...
                        6.На 29.01. изтичат опции (call) на 1.20 за 1 милиард,а двумесечни изтичат на 1.22 и 1.23 за по 2.5 милиарда ...
                        Та посоката е нагоре,но в средно и дългосрочен план.А в близките 24ч,слизане до 1.2/1.1995 или дори до 1.1967 е желателно...
                        Поне според скпомното ми мнение...Така го и играя...
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                          Първоначално изпратено от milkostoew
                          Няма как един шаман да успее в този бизнес.......
                          Истината е, че аз никога не съм отричал, че съм шаман в този бизнес, но то кой ли не е?! :-) Определено нямам много време за форекса и просто искам да опитам дали на база първични предположения ще стане нещо.

ПРИЕМАЙТЕ МОИТЕ МНЕНИЯ ПРОСТО КАТО ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА :-)

Конкретно за днес - мисля, че пазара чака нещо дори малко положително, за да върне назад... След 17:00 часа предстоят важни икономически данни за САЩ, а не е без значение да видиме и безработицата след малко...!?
                          Шах с 2 пешки !!!
                          Какъв шаман какви 5 лева ???
                          ГАДАЕНЕТО И ФОРЕКСА....НЯМАТ АМА НИЩО ОБЩО !!!
                          Искам да ти подчертая приятелю, че самочувствието ти...плаши- много хора-играчи съм виждал такива за последните 3 гд.....ВСИЧКИ ФАЛИРАХА !
                          Съветвам те да си направиш тъговска система за анализ , на базата на фундамента положен от корифеите в този бизнес !!!
                          Всяко изказване за посока и нива би трябвало да е Много добре оосновано- това ще е само в твоя полза !!!
                          Алтернативните мнения- обикновенно би трябвало да се базират на нещо ,конкретно , а не на ШАМАНИЗЪМ !!!
                          Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                            Определено нямам много време за форекса и просто искам да опитам дали на база първични предположения ще стане нещо.
                            Ще! Нещо с оставащите 2/3.....

Коментар

• Дойде времето за продажба на долара.За препоръчване срещу швейцарски франк.нива около 1.28,стоп на 1.2830,таргет 1.2700

Коментар

• Първоначално изпратено от milkostoew
                                Няма как един шаман да успее в този бизнес.......
                                Истината е, че аз никога не съм отричал, че съм шаман в този бизнес, но то кой ли не е?! :-) Определено нямам много време за форекса и просто искам да опитам дали на база първични предположения ще стане нещо.

ПРИЕМАЙТЕ МОИТЕ МНЕНИЯ ПРОСТО КАТО ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА :-)

Конкретно за днес - мисля, че пазара чака нещо дори малко положително, за да върне назад... След 17:00 часа предстоят важни икономически данни за САЩ, а не е без значение да видиме и безработицата след малко...!?

Коментар

Working...
                                X