IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi
    Първоначално изпратено от milkostoew
    Няколко реда в противовес на шаманите.
    Кабела е в добра позиция и търси по високи нива НО еврото и швейцареца са слаби.И така сме за НИКЪДЕ в момента.
    Бре-бре-бреее-й! Е, това е прогноза!
    Да смешко от тази прогнозка паднаха 85 пипа на швейцареца.Добре ли е?
    Ти колко тояги отнесе?

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от technical_analyst
      В отговор на Дон Тони :

Според мен от 1.17 се намираме във възходяща корекция на поевтиняването на еврото. Въпросната корекция за момента е в три вълни , като в момента се намираме наистина във вълна С, но във вълна 5 от С . Не бих казал, че тренда се е обърнал преди пробив на 1.2580-1.2600 - 62.8% корекция на поскъпването на долара от Март 2005 г. Наистина възможно е по-нататъшно поскъпване на еврото , но то ще се затвърди само при пробив над 1.22 (32.8%), а в момента отдавам приоритет на известна корекция в полза на долара - поне до 1.20......

Коментар

• eur/usd

В отговор на Дон Тони :

Според мен от 1.17 се намираме във възходяща корекция на поевтиняването на еврото. Въпросната корекция за момента е в три вълни , като в момента се намираме наистина във вълна С, но във вълна 5 от С . Не бих казал, че тренда се е обърнал преди пробив на 1.2580-1.2600 - 62.8% корекция на поскъпването на долара от Март 2005 г. Наистина възможно е по-нататъшно поскъпване на еврото , но то ще се затвърди само при пробив над 1.22 (32.8%), а в момента отдавам приоритет на известна корекция в полза на долара - поне до 1.20......

Коментар

• Здравейте!
          За много години КОКО!
          Днес е много лош ден за мен 850 $ назад.
          Коко помогни с някоя пробнозка моля те!
          Тая неселскостопанска заетост ми изби зъбите направо!
          Има ли изгледи за връщане надолу това EUR/USD.
          И коко може ли да помогнеш в коя вълна сме при EUR/USD.
          Предварително Благодаря!

Много успехи на всички!

Коментар

• 4НГ
            Здраве и късмет

Коментар

• Няколко реда в противовес на шаманите.
              Кабела е в добра позиция и търси по високи нива НО еврото и швейцареца са слаби.И така сме за НИКЪДЕ в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirat
                Ч.Н.Г на всички

моето скромно мнение че EUR/USD ще затвпри на 1.1960

Здраве,успех и късмет на всички!
                Чул те господ пират!
                И аз съм на мнение, че се очертава посока юг, но дали и кога само пазара ще каже.Каква е тази централна банка, която е купувала евра?

Коментар

• здравейте, според мен на този етап кабела трудно ще се задържи на нива над 1.7600, затова sell от текущи нива re 1. 7625 stop1.7680 target 1.7350, успех !!!!!

Коментар

• какво стана

Нищо изпозатвориха си доларите и сега трябва да купят евра но не им стиска , само анализаторите се правят на информирани че някаква си централна банка купувала евра - това сигурно е защото банката е задължена тях да информира а пък те нас.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Технически нива за 6 януари

investor.bg/article.php?cat=2&id=32083

EUR/USD: И днес търговията се задържа в границите на рейнджа, установен през предходните два дни. Във възходяща посока първата съпротива е при 1,2145 (връх от 4 януари), последвана от 200-дневната плъзгаща средна при 1,2231. Образуваната вчера негативна дивергенция при MACD и RSI на 1-часова графика остава в сила, като за потвърждение е необходим траен спад под 1,2060. Първата важна подкрепа е при 1,1933 (21-дневна експоненциална плъзгаща средна), последвана от 1,1893 (50% корекция на движението 1,1640/1,2145).

Коментар

• Ч.Н.Г на всички

моето скромно мнение че EUR/USD ще затвпри на 1.1960

Здраве,успех и късмет на всички!

Коментар

• изглежда ми, че поскъупването е в коридор и сега трябва да падне до 1.1950-1.20

Коментар

• Здравейте,ЧНГ и най-вече успешна на всички!

Коментар

• EURUSD

Здравейте, ще направя една дългосрочна прогноза, която само времето ще потвърди или отрече.
                              Така, смятам че навлязохме в един дългосрочен възходящ тренд, на който вече минаха вълни А и В и сега сме в С, което трябва да е 5-вълново. Та от това С сме в 1-ва вълна, която където и да свърши /вчера може и да е свършила, но малко ме съмнява/ би трябвало да коригираме за вълна 2 до към 1.2000-1.1970, където е и линията която свързва раменете на Н&S добре описан в един друг форум от една наблюдателна дама /няма да се учудя и ако пробият тази линия и слязат още около 100-тина пипа/- аз лично смятам от тук да вляза в дълга позиция. От там вече тръгваме за върхове над 1.27, където би трябвало да има междинна спирка на около 1.25.
                              Бих постнал и графики, но така и не разбрах как става.
                              Успехи!!

Коментар

• Zdraveite.
                                iskam da pozdravia PUL.opredeleno usd/cad dnes beshe nai interesnata dvoika.Vsi4ki ostanali osnovni valuti biaha palna skuka......
                                pone do sega
                                Leka i dohodna na vsi4ki!!!

Коментар

Working...
                                X