If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен от 1.17 се намираме във възходяща корекция на поевтиняването на еврото. Въпросната корекция за момента е в три вълни , като в момента се намираме наистина във вълна С, но във вълна 5 от С . Не бих казал, че тренда се е обърнал преди пробив на 1.2580-1.2600 - 62.8% корекция на поскъпването на долара от Март 2005 г. Наистина възможно е по-нататъшно поскъпване на еврото , но то ще се затвърди само при пробив над 1.22 (32.8%), а в момента отдавам приоритет на известна корекция в полза на долара - поне до 1.20......
Според мен от 1.17 се намираме във възходяща корекция на поевтиняването на еврото. Въпросната корекция за момента е в три вълни , като в момента се намираме наистина във вълна С, но във вълна 5 от С . Не бих казал, че тренда се е обърнал преди пробив на 1.2580-1.2600 - 62.8% корекция на поскъпването на долара от Март 2005 г. Наистина възможно е по-нататъшно поскъпване на еврото , но то ще се затвърди само при пробив над 1.22 (32.8%), а в момента отдавам приоритет на известна корекция в полза на долара - поне до 1.20......
Здравейте!
За много години КОКО!
Днес е много лош ден за мен 850 $ назад.
Коко помогни с някоя пробнозка моля те!
Тая неселскостопанска заетост ми изби зъбите направо!
Има ли изгледи за връщане надолу това EUR/USD.
И коко може ли да помогнеш в коя вълна сме при EUR/USD.
Предварително Благодаря!
моето скромно мнение че EUR/USD ще затвпри на 1.1960
Здраве,успех и късмет на всички!
Чул те господ пират!
И аз съм на мнение, че се очертава посока юг, но дали и кога само пазара ще каже.Каква е тази централна банка, която е купувала евра?
здравейте, според мен на този етап кабела трудно ще се задържи на нива над 1.7600, затова sell от текущи нива re 1. 7625 stop1.7680 target 1.7350, успех !!!!!
Нищо изпозатвориха си доларите и сега трябва да купят евра но не им стиска , само анализаторите се правят на информирани че някаква си централна банка купувала евра - това сигурно е защото банката е задължена тях да информира а пък те нас.
EUR/USD: И днес търговията се задържа в границите на рейнджа, установен през предходните два дни. Във възходяща посока първата съпротива е при 1,2145 (връх от 4 януари), последвана от 200-дневната плъзгаща средна при 1,2231. Образуваната вчера негативна дивергенция при MACD и RSI на 1-часова графика остава в сила, като за потвърждение е необходим траен спад под 1,2060. Първата важна подкрепа е при 1,1933 (21-дневна експоненциална плъзгаща средна), последвана от 1,1893 (50% корекция на движението 1,1640/1,2145).
Здравейте, ще направя една дългосрочна прогноза, която само времето ще потвърди или отрече.
Така, смятам че навлязохме в един дългосрочен възходящ тренд, на който вече минаха вълни А и В и сега сме в С, което трябва да е 5-вълново. Та от това С сме в 1-ва вълна, която където и да свърши /вчера може и да е свършила, но малко ме съмнява/ би трябвало да коригираме за вълна 2 до към 1.2000-1.1970, където е и линията която свързва раменете на Н&S добре описан в един друг форум от една наблюдателна дама /няма да се учудя и ако пробият тази линия и слязат още около 100-тина пипа/- аз лично смятам от тук да вляза в дълга позиция. От там вече тръгваме за върхове над 1.27, където би трябвало да има междинна спирка на около 1.25.
Бих постнал и графики, но така и не разбрах как става.
Успехи!!
Zdraveite.
iskam da pozdravia PUL.opredeleno usd/cad dnes beshe nai interesnata dvoika.Vsi4ki ostanali osnovni valuti biaha palna skuka......
pone do sega
Leka i dohodna na vsi4ki!!!
Коментар