IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Astore ela dnes na sre6tata i ni razqsni

Коментар

• eur/usd

Аз съм ЗА подобно нещо астор , но е много трудно да се организира.

Коментар

• usd/chf

short до към 1.30

Коментар

• eur/usd

Дами и Господа,преди няколко дни предложих за по-умните да организирам един кратък
          семинар в рамките на 5-6 часа защото виждам че повечето тук са в едно начало на една доста комплицирана материя
          и не се справят.
          Може ли да се стискаш за 500 евро и утре да набуташ аджамийски 50К?
          Може.Повечето хора са такива-"Евтини на триците и скъпи на брашното"
          И ако едно време когато започнах с форекс просто никой от банковите дилъри и хабер си нямаше
          от материята (да не говорим за хора извън банките).А аз питах ли питах някой да ме светне за какво иде реч
          ама не,НЯМА.
          А сега ти и предлагаш но те си знаят всичко.
          Ами давайте пък след време ще се сетите .........за много неща но малко по-късно.

Коментар

• posting

Soldier, blagodaria ti za postinga.Az sam varl protivnik na lafa "chovek sam si znae nai dobre", opredeleno ne e viarno.I poneje sam budala i zaradi porusnatatite 1000 pipsa obshto poradi strah na gbp/chf - sega se natovarih iako)pak kakvoto sabia pokaje

Коментар

• eur/usd

Systray,прочел си мислите ми ) Аз като последен шаран след само 3 месеца демо-залъгалки набухах
              всичко,което бях заработил от 1990г насам,включително парите от продажбата на един наследствен
              имот в провинцията.Резултата на тази "дълбокомисленост" не закъсня:септември 2003г. разполагаемата
              сума се сведе до 30% от първоначалната...И понеже все пак понаучаваш нещичко до април нямах губещ месец,
              вирнах си носа и резулата от близо 60 % стана пак под 50% от началния капитал.Затова съвета ми
              на опарил се,а такива са много към всички начинаещи е да започват с малки суми и с мъничко лотове
              до3,макс. 5.В тази връзка отчитам и още една своя грешка-в момента акаунта ми е сравнително голям и по-
              голямата част от него е "мъртва",не служи за нищо...Сериозно обмислям пренасочването и в по-нискорискови
              активи -ДЦК или друго.Размера на акаунта следва да "издържа" до стоп-лоса на максималния брой
              лотове,определени за игра,повече не ти трябва.Иначе току виж си се подлъгал да усредняваш,да задържаш губещи позиции
              безумно дълго и пр. и пр.Верно стига по темата.За днес момента за продажба изглежда изтърван,
              Ще пробвам ( С малка позиция) BUY @ 1.1795 ; Stop&Reverse @ 1.1756; TP - 1.1880.
              Снощи и днес се почуствах наистина горд,че съм българин.Само колко маймуни живеят в арабския свят
              и пак им надделяваме )

Коментар

• eur/usd

Ако няма реакция в 15:30
                Това е за 16:15

В случае, если рост Industrial production окажется в пределах от 0.1% до 0.5%, а Capacity utilisation вырастет до 76.5 - 76.7 - это будет говорить о незначительном, и, вероятно, временном замедлении роста в секторе и
                сохранении его устойчивости. Если же рост первого показателя превысит отметку в 0.5%, а второго - 76.7 - это сделает очевидным факт ускорения роста, что станет "генератором" роста занятости и укрепит ожидания
                июньского повышения ставок. Если же показатель Industrial production окажется ниже 0.1%, а Capacity utilisation снизиться под 76.5 - это станет свидетельством замедление роста в промышленном секторе США. В такой
                ситуации, данные окажут сдерживающее влияние на ожидания повышения ставок ФРС

Коментар

• eur/usd

Ако може да кажа и моето мнение. Лично за себе си аз все още немога да открия посока в която вляза
                  дългосрочно , но смятам , че е по-вероятно пазара да продължи да пада! Защо? Защото вече имаме
                  дневна цена затваря под 23,6 фибо и както изглежда задържа само 1760/40. Това е на пръво четене , но
                  тъй като това ниво е като всяко друго ниво не изключвам възможноста да пипнем 17 и бързичко да се
                  върнем нагоре.За едно обаче съм сигурен - няма да останем на тези нива дълго ))
                  Очаквам други по-дългосрочни мнения
                  Желая ви успех !

Коментар

• eur/usd

Торговый план

Дата торгового плана: 14.05.2004 12.30 GMT

http://www.ifc-forex.com/reaction.htm

Да сме наясно накъде ще вървим
                    след 15:30h

Коментар

• JPY

ii tia iponci golemi bezsramnici...aide da se zasilva ve4e taia iena,4e losho stava
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

kolegi mislite li che shte stigne do 1820 do 30tina minuti ili e po- e wazmovno 1780.

Коментар

• eur/usd

Mай е време за long.

Коментар

• eur

Зтворих!!!

Коментар

• eur/usd

Soldier, postinga ti si беше наред. А посочването на цифрите - съвсем на място. Омръзна ми да гледам разни гости на този вид форуми в България как се дърлят за размера на игралните суми. Абсолютно съм съгласен с теб за стратегията. Какъв ти е акаунта се определя от това колко подготвен се чустваш и какъв размер от целия ти капитал си готова да рискуваш на борсата (много високорисков). След това си определяш проценти за игра (в твоя случай за инвестиране ), и играеш.
                              А това колко си добър и каква ти е тръпката можеш да определяш на края на всеки месец например в зависимост от %-ната печалба/загуба.
                              На мен тази логика ми се вижда простичка и не разбирам хората, които мислят, че можеш да рисуваш стратегии само, ако играеш с големи суми.
                              Толкова по темата.
                              Имам проблем с връзката с Делтата и си проверявам графиките и позицийте само сутрин и вечер. В тази връзка продължавам със статична игра и май започвам да разбирам логиката да се играе така.
                              Куки, търся нива, където мога да слагам плитки стопове. Май след още една година още много неща ще ми просветнат ))

Коментар

• eur

abe imam kofti use6tane ot sutrinta ama da vidim

Коментар

Working...
                                X