If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kolko mu e, kakto sme zaeli dalgi pozicii ot 1.18
niama da se u4udia ako stane kato minalia petak, uj nagore a to 200p nadolu
6te bade mnogo veselo ako stane taka,
Mediapool се правят че не разбират как се гласува )))
Анкета на Ал Джазира показва подкрепа за българите в Либия
14 май 2004
Вече 80 процента от посетителите на уебсайта на катарската сателитна телевизия Ал Джазира подкрепят намаляването на смъртните присъди на българските медицински сестри в Либия. Това сочат до момента резултатите от анкета на уеб-сайта на Ал Джазира. На обратното мнение са 20 на сто от посетителите. Общият брой на гласувалите до 13 ч. българско време в петък е 281 538.
Анкетата е на уеб-страницата на арабски език на Ал Джазира www.aljazeera.net. В английската страница тя липсва.
Гласуването се осъществява on-line. Въпросът е "Подкрепяте ли намаляването на смъртната присъда на онези, които са заразили със СПИН чрез инфектирана кръв либийски деца".
Още на началната страница в сайта, вляво има малка снимка на двама от нашите медици, на фона на везните на Темида. Под нея е изписан въпросът и има два бутона с две възможности за гласуване. Първата е "да" - подкрепям намаляването на смъртните присъди, втората е "не" - не подкрепям намаляването на смъртните присъди. След избора се натиска и намиращия се под тях знак за мейл, за да се изпрати гласът в анкетата.
При успешно гласуване, на сайта се появява графика на разпределението на събраните до този момент гласове. Червената линия показва процента на гласувалите с "да", а зелената - на гласувалите с "не".
На снимката на сайта е д-р Здравко Георгиев и съпругата му Кристияна Вълчева. Д-р Георгиев бе осъден на 4 години затвор за опериране с чужда валута и бе освободен от затвора.
От петък сутринта различни български медии усилено агитират българите да дадат своя глас в анкетата на Ал Джазира, която вече обяви, че резултатите от гласуването изразяват единствено мнението на участниците, не и на телевизията.
Анкетата е до 15 май. Късно снощи, в подкрепа на смъртните присъди бяха гласували 72 процента, а против - 27 на сто. Тогава участниците бяха 63 300.
Медицинските сестри Кристияна Вълчева, Нася Ненова, Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка и Снежана Димитрова бяха осъдени на смърт чрез разстрел от Наказателния съд в Бенгази на 6 май. Те бяха обвинени, че са заразили с вируса на СПИН над 400 либийски деца.
В петък по обед в парламента депутатите от НДСВ също разпространиха интернет - адреса на сайта и призоваха българите да гласуват в подкрепа на медиците ни в Либия.
Systray,хубава работа свършихме )Това май ще е последния ми постинг с тази мишка,издиша горката.
Оня ден беше станало дума за брой лотове,размер на сметки,и т.н.Сега прегледах форума и виждам,
че макар да имах най-добри намерения,изказването ми звучи много просташки и самохвалковски едва ли не.
Особено в частта му за последната загуба,размера и'. Реално намеренията ми бяха добри,да се предпази някои начинаещ
от всички грешки,които съм допускал,никак не са малко,а постинга,който ме провокира засегна
болното място,най голямата ми грешка.Но ще ти напиша по-подробно в по-удобни часове...
Я ги виж ти делтата колко бързо изпълнявали ордери до пипс.Миналата седмица не ми бяха
изпълнили ордер,при все,че цената е подминала ордера с точно 1 пипс(правя разлика купува
-продава,както и как се вижда това на графиката ).Не се разправях,защото беше в GBP/CAD samo
1 lot ,и ми беше някак неудобно да издребнявам.Оказа се,че всички от форума са много читави
Хора,с главна буква,колкото и да се дърляме мечки и бикове )Дано и форекса ни обедини някога така.
Куки,привет,къде се изгуби? За маркета:късатаUSD/JPY от 113.79 -стискам, преместих ордера за допълване
от 114.90 на 115.20. Успешен ден !
pi4ove da ne stane taka nakraq 4e da ima pove4e zaqvki ot BG IP-ta otkolkoto sme bylgarite v BG : )
eur/usd nesto mnogo zaspa. az sym s malka dylga za 30 pipsa, z' misleh 4e GDP-to shte go tlasne malko nagore ama ne ste !!!
dokato paunda qde zdravo 6amarite - new lows, k' me navejda na mislylta 4e mnogo skoro i eur-to shte go posledva!
moje li da mi kajete dali BG politici pravat neshto po tozi vapros? (shtoto ako ne...ebati upravlenieto deto imame)
Mnogo veroiatno e arabite da manipulirat dannite.
Забележете все пак колко перверзно е зададен въпросът:
Подкрепяте ли смекчаването на смъртното наказание, ЗА ОНЕЗИ КОИТО ЗАРАЗИХА ЛИБИЙСКИТЕ ДЕЦА СЪС СПИН
Дори с гласуване "ЗА" потвърждаваме вината на нашите (
Коментар