If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За 500 евро без да ходим кадето и да било може да организирам 5-6 часа занимание
което ще се равнява на години опит.
За Петър:Първия ми асс. беше в Юнион Кал. но на техните семинарчета така и не отидох
поради искренни съмнения че ще ми кажат нещо което ще ми е полезно.
Но виж на доста други съм бил които са ми били ужасно полезни.
Коментар
oops
eur/usd
e ti mnog si uspil majna shtom pishes v toa chat nali, a ako ne si razbral nishto v cujbina znaci ci CUKUNDUR MAJNA
Ха-ха,доброволни начала!
Първия семинар приятелю ми струваше 3500$ без самолените билети и дневните.
И знеш ли какво научих там?Едно голямо НИЩО.
Всичко това което чух го пише в много книги.
Един такъв семинар някъде в Европа струва поне 1000 евро на ден и знаеш ли какво ще ти
разкажат?Това което си чел в книгите че и по-малко.
А това че в БГ пари хората за такива неща не дават го знам.
Затова и всичко е на такъв хал-аматьорщина цари навсякъде но
такава е ситуацията и толкова.
За да успеш в този бизнес трябва наистина да разбираш нещата,тук успял случайно НЯМА.
Приятели, аз отдавна съм разбрал, че за да играеш сам и да печелиш трябва да си маниак и само с това
да се занимаваш. Затова аз стигнах до извода, че е по-добре да ползвам съветите на професионални
анализатори и засега имам успех. А на пазара отделям 1-2 часа дневно. И ми е по-спокойно, и не си
губя парите както в началото, даже в последните 4 месеца съм на печалба...
Астор1 , това за семинараът им го предлагах и тази година,но както ти отбеляза те всичко си знаят.
Миналата година се събрахме 8 човека във Велинград . Таксата за участие беше 400лв. на човек.
Тази година таксате беше по 250лв. защото щеше да е в Хисаря - там по-евтини хотелите, но на никой
явно не му се даваха 250лв. или наистина всички всичко знаят.А преди 10г. от Юниън Кол ни правеха
семинарчета за по 2 дни по 3ч. на ден за скромната сума от по 900 GBP на човек. Добер че банките бяха
по-ларж тогава та ни пращаха да се ограмотяваме ;-)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
среща
eur/usd
гр. София
Петък в 19:00 в бирария Лучано на Славейков (в безистена срещу Макдоналдс)
Ако е платено ........ малко трудно ще се организира . Аз реших че ще е нещо на доброволни начала )))
Просто в БГ трудно се плаща за подобнонещо )) Въпреки , че аз навремето се набутах 300$ за книги )
Не е чак толкова трудно.
Просто трябва да има желаещи 5-8 човека.
Тогава насрочваме дата (може би една събота) и уточняваме начина на плащане.
Естественно това не може да стане от днес за утре ,
ще ми е необходимо малко време за да подготвя материали но всичко може да се реализира
в приемливо кратки срокове.
Коментар