IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наблюдаващ

Абе вие големи психолози се извъдихте! Дайте по темата! Карлос, стана ли ясно, че едно твое лотче ти носи 50п, а моето 90п?

Коментар

• Карлос

Лека и на теб, на Скакалеца и на всички останали знайни и незнайни герои :-)

Коментар

• Наблюдаващ

Лека нощ !

Коментар

• Наблюдаващ

Карлос, имаш симпатиите ми! Но това което вършиш няма да доведе до добър край. Опитвам се да ти докажа, че търговийката върви по-лесно като си служиш с акъл, а не с ИНАТ!

Коментар

• Карлос

Е, в края на краищата, ако се "изгладят пик-овете" от изказванията му, нали говори
            по съществото на темата човека (животното :-) ...

Коментар

• Скакалец

Животното е същото, но човека е друг ... Но както и да е, все пак не бих се зарадвал
              някой да пише с моя ник, макар че не съм го купувал :-)

Коментар

• Наблюдаващ

Май се навъдиха много плагиати. Това най-вероятно не онзи скакалец, който спечели симпатиите ми.
                Но това ще се разбере. Истинският ще каже. Цели изрази са на А....... А и умозаключението,
                че бил умно к......... Вълкът козината си мени, но нрава - не.

Коментар

• Скакалец

И да е А... аз нямам принципно нищо против него, алтернативно мнение и поведение
                  винаги е от полза ... (стига да не се прекалява де)

Коментар

• Наблюдаващ

Се за същото животно става дума. Карлос, разбра ли последния ми пост?

Коментар

• Карлос

А какво показва практиката ти - случва ли се тази тактика да те държи дълго "настрана"
                      от пазара, докато чакаш някоя много проклета позиция? Това е другото, върху което умувам -
                      дали не пропускаш по печеливши "разигравания" през това време?

Коментар

• Наблюдаващ

И аз се запитах същото пред малко. Той да н е А.......?

Коментар

• Скакалец

Между другото, тук имаше един skakalec - ти този ли си или друг?

Коментар

• Наблюдаващ

Само теоретично. Но практиката показва друго. Поне за сега. Освен това, подчертах веднаж,
                            че имам пълна готовност да добавя към акаунта незабавно. Но не ми се е налагало. НЯМА ДВИЖЕНИЕ
                            което да продължава безкрайно без корекция. Наи-много няколко пипса. Ето за това използвам
                            графиките. Разглеждал съм подробно всички инструменти за много години назад.

Коментар

• .........

Явно истинския форум , се заражда след края на работната /пазарната/ седмица. Да знаете пичове "петък вечер" е , някой повръщат вече.

Коментар

• Скакалец

Много ясно, че ще имаш 300$, като си влязъл с 6 пъти повече лотове! Стегни се! Важна е печалбата, която ти носи всеки лот. При теб тя е 50п на лот, при мен - 90п. И това вече ако не го разбираш...

Коментар

Working...
                                X