IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/usd

Dobro утро!
    Интрад, бирата е винаги отворена опция
    Виждам добре формирана линия на подкрепа на 1.2330. Евентуален пробив ще разбие всички бичи нагласи.
    Тасуки, май ми се привижда и оформящ се триъгълник на 1h.
    Успешен ден ви пожелавам. Днес няма да имам време за графики. Стоя си с отворена къса. И вече съм силно изкушен да я затворя ))

Коментар

• oil

http://www.wtrg.com/

Коментар

• Eur/usd

Dobro utro na vsi4ki!

Коментар

• Eur/usd

dobro utro .Nyakoj mozhe li da mi kazhe tekustata cena na petrola Brent

Коментар

• jpy

zdraveite,
            kus sum EUR/JPY(135.5) i she dobaviam na 136
            pozdravi i uspeshen den na vsi4ki
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• jpy

chicago moite izvineniya, no shoshtniya vrah na JPY e 110.05 kakvo stana sas stopa ti????

Коментар

• jpy

usd/jpy
                Ниво,което служи за стоп : 110.25
                Целите ми са: 108.85 (Senkou Span B 1h)
                Добавяне при пробив под 107.75 (Kijun sen 4h), с цел: 108.35 (Senkou Spn B 4h)

eur/jpy
                продажба от 136.60 с цел: 133.95

gbp/jpy
                извън пазара - очаквам пробив на тренд линията на 204.11

eur/cad
                къс съм от вчера на 1.6394(вчера подадох сигнал)
                ще добавям при пробиви на линиите на поддръжка,разположени на 1.6302 (15 мин); 1.6245 (1ч);
                Целта ми (за 1/2 от позицията) е 1.6224 ( тренд линия на дневна графика)
                Целта ми от средносрочен характер е около 1.5720/1.57 (1.5664 е тренд линия на weekly chart)
                Повече днес не възнамерявам да поствам.
                Успех на всички в лома на китове!
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Hello и успешен ден на всички !!!Chicago желая ти попьтен вятьр в избраната посока !!!

Коментар

• eur/usd

Специално кабела мисля,че днес успешно ще пробие
                    1.8455 и надолу пътя до 1.835 е като с шейна на лед.

Коментар

• eur/usd

Чикаго,според мен процентно двата ти варианта трябва да са
                      съответно 10/90 вероятни.

Успех.

Коментар

• eur/usd

Момчета,ето моя сценарий за днес:
                        падара се препозиционира вече цяла седмица за УДАР НАГОРЕ.Дори в първите секунди или минути след данните за CPI,долара да поскъпне малко, то това ще е за да се купят още евра.
                        Очаквам пробив днес над 1.2435 минимум и затваряне над това ниво.Последователно другата седмица,очаквам преодоляването на 1.250 и достигането до края на седмицата на нива от 1.2680/1.27
                        За днес - ще се учудя,ако изобщо видя нива под 1.2335
                        Аз съм с изпълнен лимит ордер от вчера на 1.2336 и стоп засега на 1.2280
                        Последователно ще добавям при пробиви над 1.2435 и 1.2520 с цел 1.2680
                        Другият сценарий предполага пробив на 1.2280 и тест на тренд линията на 1.2135
                        Но процентно аз съм за първият вариант (движение нагоре) и то в съотношение в проценти 90 на 10.
                        Малко по-късно ще изложа коментара си за jpy и за любимата ми двойчица eur/cad.
                        Успех на всички в лова на китове!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Eur/usd

Добро утро и успешен ден.

Коментар

• Eur/jpy

06:20 16.07.2004
                            EUR/JPY Едно предложение:
                            Разглеждам по 4h покачването от 130.10 на 24.06.
                            От ниво 133.42 на 11.07 е започнало формиране на 5-та вълна на горното покачване във вид на диагонален триъгълник.
                            Тъй като още не съм сигурен, че е завърила формацията мисля да открия къса със проследяващ стоп ордер за продажба при пробив на долното рамо на триъгълника. Към настоящия момент стопа ми за продажба е на 135.19. Първа цел 38% - 133.60.
                            Ако покачването продължи ще повдигам ордера за продажба под долното рамо на триъгълника и ще чакам пробив, който би трябвало да е енергичен.

Коментар

• Eur/usd

systray, accounta e good )
                              koga shte se syberem pak na po bira ?

Коментар

• bla-bla

поредния милионер. После ми разправят че 90% губели
                                на пазарите , глупости погледнете го човека яхта ше си купува
                                хахааха

Коментар

Working...
                                X