IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bla-bla

ефаларка пич! аз почти нищо немога да си купия поне от това което искам, остров, яхта, личен Фалкон )

Коментар

• bla-bla

Не ми се налага да си ги купувам (още). Иначе мога да си купя почти всичко. Надявам се и при теб да е така.

Коментар

• Eur/usd

intrad prav si - no ne mislq vse pak - 6toto i 7% rast si e baq na fonaa na ostanalite

Коментар

• Eur/usd

може и нова п**ка да си купиш)))

Коментар

• Eur/usd

Май освен нова мишка, трябва да си взема и нова клавиатура

Коментар

• Eur/usd

Интрад, как е акунта?

Коментар

• Eur/usd

GDP na China moje da se razglejda v dva aspekta, ako e po-slab zaplanuvanite restrikcii
                za ogranichavane na rasteja na ikonomikata moje da se otlojat koeto e v podkrepa
                na JPY..

Коментар

• Eur/usd

Да ме извинят дамите че се обръщам само към момчетата във форума.

Коментар

• Eur/usd

Не се лъжете момчета че долара ще се вдигне.
                    Ще тества за втори път 1,23 и няма да успее при такива новини отдавна да сме го подминали това ниво.
                    Скоро очаквайте 1,25.
                    Прекалено много хора сте за скъп долар, а масовите печалби не са често срещано явление по валутните пазари.

Коментар

• Eur/usd

davi kaja moje da poiz4akate s jpy - poneje taq ve4er izliza GDP na CHINA i ne se znae kakvo 6te stane - ako e po - slab ot o4akvaniata moje qko da se izstrelq dvoikata i nemislq 4e option defense releted sallers 6te go sprat - no vse pak vie si znaete

Коментар

• Eur/usd

sell usd/jpy 109.9 stop 110.1/move down/ uspeh

Коментар

• Eur/usd

.. Ne we pak gluposti pisha..az ve4e sum vun ot pazara. Samo po 1 lot sum ostavil, 4e mi e po udobno da gi gledam..

Коментар

• Eur/usd

Какво за иракчаните?

Коментар

• Eur/usd

Vuzmogno e utre Irak4anite moge da zapalqt pazra, az v momenta sum kupil malko na ..35 i sega se 4udq dali ne e vreme naistina da stavam (sled kato ya zatvorq de)

Коментар

• usd/jpy

i dvete po skoro ako zadarji pod 1.2340 e za nadoly ne znam razymno li e da se kypi??

Коментар

Working...
                                X