IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
    Каквото и да става не се лъжете - 1.2060 няма да се окаже преграда! ;-) Отиваме на горе :-)

Успехи!
    Опасен, хехе, ти вярно си опасен.
    Лошият Зеф ме учуди, каквото и да си говорим всичко сега в момента е хазарт, аз търся вход за къса, не знам къде ще го намеря но тук не ми харесва, даже под 1860 по-ми харесва от тук, нагоре 2060 е преграда 2090 е още по-голяма има и една трета идея за 2130 която също още е на масата на възможните вариянти.

Дълга от тук също не ми харесва, ето защо аз затворих дългите си половината вчера на 1960 и половината днес на 1978. Въпреки това че не ми харесва нито къса нито дълга аз отворих дълга отново както казах със стоп на 25, просто от хазартна тръпка, но логиката е на страната на късите, за съжаление не ми задейства нито един от ордерите първият от тях беше на 2003. Реално ако тръгне нагоре би трябвало да се спре поне на 2035 което ме накара да изтрия сега лимит ордера си на 2003, от друга страна ако тръгне нагоре може да иска потвърждение за къса, дабълтоп, което пък ме кара да сложа тп на 1978. И разбира се доста вероятният сценарии да ми удари стопа също е приоритет и така Опасен ХеХе

Коментар

• EURUSD

Каквото и да става не се лъжете - 1.2060 няма да се окаже преграда! ;-) Отиваме на горе :-)

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от neron79
        Здравейте,
        Според мен започваме красив пробив надолу!
        Аз съм се съсредоточил върху една друга двойка и не обръщам много внимание на еврото, и на мен ми намирисва на импулсно движение надолу, но за да стане това трябва да активираме някоя селл зона някъде около 20, Успехи

Коментар

• Здравейте,
          Според мен започваме красив пробив надолу!

Коментар

• ами това леко движение на долу, което ме кара да се притеснявам защото и аз отворих дълга на 1.1955
            не е препоръка!!!

Коментар

• Ако има още път нагоре трябва да тръгне от тук и да цели нещо 1.2035. Трудно е да се прецени

Коментар

• Коя корекция?

Възможно е да сме завършили ъп движението, лично аз затворих горе лонг, но сега на 1945 отворих отново лонг със къс стоп и цел 1978

Коментар

• коко, до кога мислиш че ще продължи корекцията???
                  не е препоръка!!!

Коментар

• koi spored vas e nai vajniat indikator ot tezi koito izlite today v US (ot gledna to4ka na FOREX)? TKS
                    Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• 1.1945

до там ще падне от Германия индекса не е добър , очакванията ...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• и аз мисля да купя, много силно ниво излезе 1.19605 точно там се пресичат EM и средната на болинджера върху 50% ритрейсмънт...
                        не е препоръка!!!

Коментар

• koko

Може и да си прав , но причината да се спуска сега е че по 4 часова има една неотбелязана точка на обръщане която е на юг , а иначе не е нещо сериозно смятам да купя на нея с цел северните цели. Фрактала по дневна е доста остър и нямя бягане от него и дава обръщане на четири фигури юг чак , може би решението за лихвата на Фед ще го откара там.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Дали 2060 или преди това ниво ще се види в движение
                            12h е близо 15.30h не е далеч.Ще е интересно-може да се съчетае техника и внимателно поведение около новините и да се изкара нещо

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
                              За продаване е чак на 1.2060 , така излиза по фрактала на дневна т.е предполагаемата точка на обръщане е там и ако върне от там следващата ще е доста ниско - 4 фигури на юг.
                              Аз лично ще продам по-рано.
                              2060 е вече критична зона, и ако я стигнем ще трябва да преосмисля плана си за деня с цел от сорта 22

Коментар

• Коко

За продаване е чак на 1.2060 , така излиза по фрактала на дневна т.е предполагаемата точка на обръщане е там и ако върне от там следващата ще е доста ниско - 4 фигури на юг.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X