IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: опасен

Първоначално изпратено от supertrader
    Кое ще наклони везните ли!Заседанието на Фед със сигурност ще ги наклони в полза на долара , ако качат лихвата направо на 5 % и приключат цикъла на повишаване , като падне кабела ще трябва да се купува здраво иначе ако я качат с нови 0.25 това значи че ще стигнат до 10% може би.
    Да, но пак има "или-или" конфигурация, макар че за мен в перспектива ФЕД могат да продължат да вдигат лихвите поне до 6%, което никак не е малко, но и в ЕВРО-зоната могат да вдигат!!! Знае ли човек...
    Освен това сега за сега има време до заседанието на ФЕД ;-)

Коментар

• опасен

Кое ще наклони везните ли!Заседанието на Фед със сигурност ще ги наклони в полза на долара , ако качат лихвата направо на 5 % и приключат цикъла на повишаване , като падне кабела ще трябва да се купува здраво иначе ако я качат с нови 0.25 това значи че ще стигнат до 10% може би.
      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

скъса ми нервите, ама съм доволен
        успех
        не е препоръка!!!

Коментар

• Над 1,2020 - 38,2% Фибо, има вероятност да продължи очертаването на обърнатия H&S , докато при кабела 1,7434 е вече под нивото 23,6% Фибо.

По мое мнение на тези нива корекционните движения могат да позабавят.

Не мога да съм категоричен, защото дивергенцията EUR/USD е очевидна.

Успехи!

Коментар

• Re: opasen

Първоначално изпратено от supertrader
            после или продължава нагоре или пада като камък.
            Не знам, всичко става, но за момента не виждам кое ще наклони везните в полза на долара...
            Включително разликата в лихвите лека по лека ще стане константа и дори може да започне да намалява!?

Кой знае :-)

Коментар

• opasen

после или продължава нагоре или пада като камък.
              D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

Краткосрочна прогноза 1.2050-1.2060 ;-)
                Става въпрос за следващите 1-2 часа, а после - или продължаваме на горе или остава за утре...

Успех!

Коментар

• otnosno simulaciata

Zdravei Koko , kakyv software polzvash za tezi simulacii ako ne e tajna .
                  i osven tova da mi prepory4ash kakvo da pro4eta za Gan , 4e mi e do6lo nastroenie za u4ene )

pozdravi i uspeh na vsi4ki
                  Kiril
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• EURUSD

Коко, много рано се отказа - тъкмо еврото започна да рипа или по-скоро - доларът започна да пада... хехех :-)

Коментар

• Задействан ТП, въпреки това като най-вероятен засега е вариянта които ви постнах. Направил съм още 4 симулации на вариянти ако някое нивосе издъни но ще почина малко защото ме мързи да бачкам нещо,
                      Успехи

Коментар

• Опасен,

темата с дефицита периодично се вади и се хвърля по всички участници на пазара. Преди 2 години беше много толкова актуална, че всеки пишман анализатор преди да каже "А" беше ясно че ще говори за дефицит, фалит, 1,4 eurusd и т.н. А че е проблем, проблем е ..

Коментар

• GBP/NZD: Има възможност за още един тест на днешния връх около 2,7420, след което вероятността за корекция става значителна. Като се има предвид колко е "разтеглен" пазара може дори да не стигне до 2,74. Удачно е short от 2,7350, add на 2,7400 и стоп над 2,7550. Цели - 2,6700 и 2,6200.

Коментар

• EURUSD

При всички положения ДЕФИЦИТЪТ Е НЕЩО МНОГО СЕРИОЗНО И ТОЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ РЕШАВАЩ В ЕДИН МОМЕНТ - просто някой отложи падането на долара! ;-)

Няма как износът да е толкова малък и икономиката да върви на добре! А износът ще се повиши при нисък долар! Въпрос на време е някой да се изправи и да направи някое изказване, след което всички ще се чудят: "а, какво стана, бе???" ...

Успехи!

Коментар

• колко е опасно нивото

http://www.imagefreehost.com/files/1...1410065408.gif
                              Така изглеждат целите при евро-долар в мента на дневна графика , зелените са по последната стъпка , вълничка на фрактала и ще си се влачи между тях докато си ги отбележи тези цени та тогава яко на юг за лъжлив пробив по графика от следващия порядък , а от тях бясно на север. Та такава ми е безвариантната интерпретация и единствено ме притеснява 4 часовата по която вървеше много точно тя сега е една мъгла.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Опасен ето ти една симулация ако тръгне нагоре да видиш защо 2060 е ниво

Коментар

Working...
                                X