If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след като JPY не можа да пробие 6 месечната тренд линия не е ли по добре да се влезе дълъг в JPY отколкото къси в USD аз лично съм дълъг от 110.24 със стоп 109.77 лимит нямам
dobar den na vsi4ki Nqmah vazmoznost poslednite dva dni da bada pred PC to i sega gledam golemi porazii sa sanali v mai USD/CAD e obral baq stopove. li4no az oshte imam dalga poziciq tam i vse oshte izdarzam, vse mi se struva 4e sega ve4e sled kato stopovete razpolozeni pod 1.2680 padnaha dvoikata moze da napravi edna korekciq do kam 1.285
EUR/USD na dnevna grafika se dvizi vav vashodqsht koridor, kato ve4e uprq vav gornata stene na posleedniqt li4no moe mnenie si e 4e ottuk dori i da ima probiv nad 1.2463-70 sledva dvizenie kam dolnata trend liniq(dnevna grfika) sas cell 1.2230.
Edno dvizenie na dolu vav Dvoikata EUR/USD spred men shte dovede i do razdvizvane na dvoikite EUR/GBP v polza na GBP i v EUR/JPY vav polza na JPY( oste pove4e i sled dobrite danni ot Japan).
Uspeshen den na vsi4ki
Коментар
supertreder
e/$
Ochakvam opit za probiv na 1.2470 ,koito da zavarshi neyspeshno
Коментар
Баламата
вируси
Това на пръв поглед няма връзка с форума, но все пак...: Напоследък някой изпраща мейлове от моя адрес, които са заразени с някакъв вирус. Моля, който получи подобно писмо с атачван файл да не го отваря и да го изтрие без да го проверява изобщо. От този адрес аз само отговарям на писма, така че ако не сте ми изпращали нищо едва ли ще получите отговор... Бъдете внимателни, за да не се окажете със заразени компютри!!! Успех на всички
До 1.247 все още имам някаква яснота за развитието,но минем ли и тази бариера,
Изчитам отново всичко прочетено от мен-сигурно нещо съм пропуснал,
а то е важно (поне за сметката ми). ((
Добро утро и успешен ден,както и успешен завършек на тази ш... седмица.
Успех и късмет на всички.
Коментар
eur/usd
Баламата - никой не е казал че трябва да се пренебрегва американската икономика.Напротив, тя е най -
динамичната, двигателят на световната икономика.Това обаче не пречи на валутатата и - $ , да се обезценява или поскъпва в определени momenti,когато това е целесъобразно за икономиката на САЩ.
Освен това лихвената политика и тежеста на валутата не се определят от прзидента, а от ФЕД.
В щатите за разлика от България, доста трудно дори президента може да повлияе на решенията на ФЕД
Успех на всички Спекуланти
Не споря, въпросът е, че силният долар е силно предизборно оръжие, но той Буш, след като стана президент със съдебно решение, явно е наясно, че няма реални шансове за втори мандат... Абе, кво говоря глупости, хората са овце, американците са много глупави овце, КАНАДСКИЯТ ДОЛАР Е ПЕДАЛ - изтеглям се до другата седмица да ближа рани, и , което е по-важно, закупувам си палм и си го нося в тоалетната докато пикая...
Коментар