If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kunal ‘Kris’ Sharma, Forex Analyst at Easy Forex.
Friday, October 1, 2004
Easy Forex - "The Pound recouped its losses from the day before as it was helped by no key data releases from the U.K. which has mostly been below par and due to the general Dollar weakness. It regained the 1.81 mark but if there is a turn around by the Greenback, then the Pound would be the first one to sink."
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Кабел
ico - пада защото на Блеър са му направили лека сърдечна операция.Официално заявиха че е планувана
в сряда и кабела доста поомекна.
О-оооо великий петре....
Ти "приятелю" деградираш прогресивно!
И тъй като си припомних цитатите ти в момента,смятам че имаш голяма нужда от рЕдко щастие в живота си!
"С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на спота или интрадей"
"Освен това не знам за кой път ще повторя че аз държа отворени минимум 6 позици"
"Аз от 3г. вече търгувам само опции и не си късам нервите на спота"
"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
"Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож"
"Вие явно страдате от липса на мозък или олигофрения, та не може да ме разберете"
"Не търгувам евро на падащ долар защото печалбите са в $ и респективно намаляват от
курсови разлики"
"Не съм много на ти с компютрите и незнам как стават тези работи"
"Или те не могат да бъдат вашия лъч или вашата светлина в тунела"
"Виждам че вместо да дискутирате по темата, обсъждате мен, което меко казано е тъпо и безинтересно"
"Хвърлям на боб,сея на брашно и куп други такива работи правя"
"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога"
"аз нямам претенции да съм полезен за някого във форума тъй като тук правя абсолютно
безплатни коментари."
"Всички които търгуват под 100 мио $ са дребни рибки, а такива с по 10,20 или 50 000 $
бих казал че са планктони"
"Аз лично нямам никакво намерение да не купувам всеки имот който ми се стори перспективен и отговаря на възможностите ми.
За следващата година съм планирал покупка на няколко имота"
"аз няма да гоня никого.Имам застрахователна полица в "ръката си" на меко казано РЕСПЕКТИРАЩА застрахователна компания.От битове и килобитове не разбирам(предполагам и застрахователите) но със сигурност ако някой реши че може да си позволи да експериментира, със сигурност ще има "санкции" които дори не искам да знач какви са. Интересува ме само това че застрахователят ще ми плати мноооооогооооо.... прилична сума - тя и застрахователната ми премия е мноооооогоооо... прилична де :-)"
Коментар
nasco 3
Кабел
Ако повлече и еврото с мойта иена ще стане красота
Коментар