If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съгласен съм с теб
Но не мисля че днес ще има пробив
Дори не мисля да е другата седмица
(Преди Г 7)
Макар че тяхното мнение го знаем добре
Ако БВП на САЩ е като миналата година за трето и САЩ вдигнат на 2% , то
(аз лично се съмнявам да надмине 6,5%) може никога да не минем 1.34
Дори 1.30 нама да пробием
Vig Bush moge da izglegda takav,no tova e samo na prav pogled.Tozi ogromen deficit naistina e problemen,no miliardi vsiaka godina se plachtat ot danakoplatcite i se nalivat v kompanii ot voennopromichleniat kompleks,blizki do semeistvo Bush,cheini i t.n. Samo ot tozi skok v cenite na petrola,blizkitedo Bush firmi praviat miliardi.Taka che nichto chudno niama da izglegda vsiakakav...parite si varviat po smetkite my
Щото е олигофрен. Това е експертната ми оценка за Буш. И все пак го предпочитам пред Кери.
А някой знае ли как се движат социологическите им проучвания на тия пичове след снощния дебат?
Защо ми се струва, че не бих заложил и пет лева на вероятността евро/долар да стигне 1.32? И както няма никакви пречки пред еврото над 1.2460-80, така много бързо ще се появят ако стигне 1.2520, 1.2650 и 1.2929.... А долара във всеки случай не е валута за пренебрегване и американската икономика все пак се ръководи и прогресира по-успешно от много други икономики в света. Мога да повярвам, че долара ще се срине тогава, когато Бил Гейтс започне да си обръща спестяванията в евро
Успешен ден на всички И умната....
Ne sam vidial dosega Bush da se e pritesnil ot slabiat dolar,naprotiv toi dori go tolerira.
Коментар
eur/usd
Добро утро и успешен ден
SPEKO - след вчерашният пробив на 1.2340 - 61.8% фибо от 1.2930-1.1770 следващото основно ниво на съпротива за е/$ е 1.2470/80 - 61.8% фибо от 1.1370 до 1.2930 в дневна графика.
Ако бъде пробито, пътят към 1.32-1.35 до края на годината е открит и чист
Успех на всички Спекуланти
Сороса - само той я свърши цялата гнусотия с долара - преди 3 дни обяви, че почва предизборна война срещу Буш и гътна долара, мамка му и КГБ-ист!!! Ха, чакайте сега изборите, че да се вдигне...
Коментар
Nasko
eur/usd
Soros jiv li si be chovek,ne beche se obagdal otdavna
Gledam tuk mladegi obviniavat diado vi Soros za vsichkite zlini na tozi pazar.Mladego Mitko,ne taka bre! Da ne se razliutia che pomnite li 1992 kogato survakax GBP
На всичкото отгоре двудневната ми прогноза за GBP/JPY излезе до пип, да я таковам. Сороса е виновен за всичко, неговата мама, сороса и изборите в хамерика...
Коментар