IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спеко

Тази теория за пироните много ми хареса !!! Понеже ни учат как се хваща тренда - пирона , и лека полека помъдряваме един реиндж може да ни се отрази зле , много зле а в сряда е тройното зло сега два дена сме така да се каже между капките.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
      Да , през АМЕРИКАНСКАТА сесия АМЕРИКАНЦИТЕ продължиха да ПРОДАВАТ СОБСТВЕНАТА си валута .
      Дано това е Червена лампичка за някои тук.
      Както върви , другата седмица паунда ще е вече 1.9660 .
      i az tam go vigdam neznam dali 6te bude drygata sedmica oba4e

Коментар

• мани,мани - при мен е същото...

Първоначално изпратено от koko

Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификата

Коментар

• Първоначално изпратено от Силвия
          http://www._/glossary/word/41.html

Ажио - разликата между паритета(номиналната стойност) и по-високата номинална пазарна стойност на ценните книжа, изразена като процент от паритета.
          Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификата

Коментар

• http://www.finance5.bg/glossary/word/41.html

Ажио - разликата между паритета(номиналната стойност) и по-високата номинална пазарна стойност на ценните книжа, изразена като процент от паритета.

Коментар

• Коко,много ти благодаря,или беше дизажио или нещо подобно,но когато посоката е положителна /доколкото знам дизажиото е в посока понижение спрямо номинала/....я измисли нещо в посока повишение?!

Коментар

не се бъзикай,имаше си кратко и рядко ползвано име!!!
                Дай контекста де, не разбирам кой термин точно търсиш, те не са малко, като започнеш от обикновен МАРДЖ- това е ясно какво е минеш през ДИЗАЖИО -разликата между номиналната стойност и пазарна стойност на акцията, изразена в процент от номинала, или пък СПЛИТ - това пък в последно време е много общо понятие но е основно ако правиш нова емисия и даваш безплатно но пак има такъв смисъл.

Абе най-добре дай контекста и ще ти отговоря

Коментар

• не се бъзикай,имаше си кратко и рядко ползвано име!!!

Коментар

Абе,хора,как се наричаше разликата между номиналната и пазарната стойност на една акция???
                    Знаех го и го забравих...
                    Далавера се казва

Коментар

• Абе,хора,как се наричаше разликата между номиналната и пазарната стойност на една акция???
                      Знаех го и го забравих...

Коментар

• и още

Няма добра корекция и последващо я движение в посоката , така не може и не дават никъде , и да направи още 10 фигури със сигурност е гарантирано че ще ги върне на цяло може след година -две но ще ги върне. Но не виждам как ще издържат толкова дълго въобще.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                          Speko, хубаво я мислиш за 1.59, ама това значи 50% спад в износа на EU & Japan. Къде ще се пласира тая стока? По - добре обезценени $ отколкото стока на склад.
                          и още:
                          китайците що държат юана нисък? Вдигнат ли го - жална им майка...

Коментар

• Speko, хубаво я мислиш за 1.59, ама това значи 50% спад в износа на EU & Japan. Къде ще се пласира тая стока? По - добре обезценени $ отколкото стока на склад.

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
                              до старите имена в този форум

миналата година маи сте пропуснали да се занулите , но тази маи нема е няма да си повтаряме грешките ясъс здраве и дано корегира някога , ама да не е точно малко след затваряне на губещата

лека
                              IWO,

Не бой се аз нали затова пиша тук всеки ден и ви набивам на всички идеята за 1,59,
                              така че споко!

Коко,

относно 1.59, ти само гредай.......
                              чакай сериозна корекция чак на 1,43
                              Дефицита на САЩ за декември според мен ще счупи 80милд

На сегашните нива, през този месец, след мак 30 ще има корекция тип "пирон" не мога да кажа колко голяма и после отиваме на на 32 и отново с "пирон" отиваме на 1,43, където определено ще ни чака по сериозна корекция

Коментар

• Да , през АМЕРИКАНСКАТА сесия АМЕРИКАНЦИТЕ продължиха да ПРОДАВАТ СОБСТВЕНАТА си валута .
                                Дано това е Червена лампичка за някои тук.
                                Както върви , другата седмица паунда ще е вече 1.9660 .

Коментар

Working...
                                X