IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форум: Валутна Търговия Пуснато на: 05 Апр 2006 18:19 Заглавие: Валутна търговия - FOREX
    Дали вдигнахме котва? Вятъра май ще ни понесе на север.Освен "фундамент", "технически пророчества" и пр.,какво е влиянието на психологическия елемент? Следващата еластична зона /пристанище/, - 1.30.
    Ха-хаааа!! А за това какво ще кажеш!! Виж датата!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Форум: Валутна Търговия Пуснато на: 25 Апр 2006 18:26 Заглавие: Валутна търговия - FOREX
      SPEKO, много ме е страх от очевидни неща. Тази конфигурация е вече осма седмица/два месеца!!/, и е крайно време динамиката да се промени! Очаквам по-интензивно движение на север>>

Форум: Валутна Търговия Пуснато на: 19 Апр 2006 21:49 Заглавие: Валутна търговия - FOREX
      Бягане с препятствия/корекции/ - м. май 1.29???? >> Намерих теди две. Виж датите и си помисли. Не мога да правя сложни технически анализи, дето излизат безброй варианти и обезсмизлят всичко.

Коментар

• Re: Georgi

Първоначално изпратено от supertrader
        Той след като го отнесе , сега долара щял да пада , нали уж си затвори къси долари! Изобщо анализаторите си правят майтап с народа.
        Брато, не ми се търси 20-30 страници назад. Бях пуснал няколко постинга преди месеци че ще имиме "бягане с препядствия до 1.30". Дори и картинка бях постнал. Сега проблема е дали ще имаме реиндж около 1.30,/+-2 фигури/ или ще си продължим на север.

Коментар

• до старите имена в този форум

миналата година маи сте пропуснали да се занулите , но тази маи нема е няма да си повтаряме грешките ясъс здраве и дано корегира някога , ама да не е точно малко след затваряне на губещата

лека

Коментар

• Georgi

Той след като го отнесе , сега долара щял да пада , нали уж си затвори къси долари! Изобщо анализаторите си правят майтап с народа.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Доллар будет падать под собственной тяжестью
              Уоррен Баффетт предсказал "зеленому" мрачное будущее
              Федор Чайка
              Доллар будет падать и дальше, инфляция в американской экономике будет лишь усиливаться, мыльные пузыри на рынках нефти и недвижимости скоро превратятся "в тыкву и мышей". С таким прогнозом в минувшие выходные выступили глава богатейшего в мире инвестиционного фонда Berkshire Hathaway Уоррен Баффетт, которому 76 лет, и его партнер Чарли Мангер, которому 80 лет.

Уоррена Баффетта называют человеком-инвестором, который вовсе не занимается никаким конкретно бизнесом, зато профессионально умеет вкладывать деньги в самый разный бизнес. Благодаря этому таланту его личное состояние уступает лишь состоянию Билла Гейтса, а созданная им Berkshire Hathaway является крупнейшим в мире по капитализации инвестиционным фондом. Не удивительно, что Баффетта называют инвестиционным гуру, а его репутация среди инвесторов сродни репутации главы ВР Джона Брауна в нефтяном сообществе.

Вот уже 4 года как он морщится, упоминая валюту собственной страны, и ругает правительство за опасную внешнеэкономическую политику, которая неминуемо приведет США к "болезненной коррекции доллара" и к высокой инфляции.

Не изменил своим взглядам Баффетт и на последнем собрании акционеров Berkshire Hathaway в прошлую субботу. "Я не знаю, когда случится обрушение курса: в этом месяце, в этом или в следующем году. Однако мы каждый день инвестируем по всему миру по два миллиарда долларов, и все это ложится тяжелым грузом на нашу валюту", — заявил акционерам Баффетт, но тут же оговорился, что делает это сам и с большим удовольствием: "Значительная доля прибыли Berkshire будет приходиться на другие валюты и страны".

Уоррен Баффетт славится тем, что играет на рынке против доллара. Например, в прошлом году он потратил на это больше $20 млрд. Но борьба против американской экономики, похоже, пока неравная: в прошлом году убытки Berkshire исчислялись сотнями миллионов. Но даже это не останавливает Баффетта, и миллиардер собирается еще больше вкладывать в другие валюты и в акции иностранных компаний. В ближайшие три года Berkshire собирается потратить около $30 млрд на поглощения и покупки иностранных компаний. Одна такая крупная сделка была заключена на прошлой неделе: за $4 млрд была куплена израильская компания по производству лезвий из тяжелых металлов для кухонной промышленности Iscar Metalworking. Следующими объектами инвестиций станут земли еще восточнее — Корея и Япония. "Думаю, что нам вполне могут что-то предложить, потому что там есть немало приличных компаний", — сказал он про Японию. Впрочем, новым развивающимся рынкам не стоит преждевременно радоваться, потому как Баффетт испытывает, по его собственным признаниям, "серьезные трудности с тем, чтобы что-то купить".

Россия не оказалась в списке "трудностей" американского гуру. Руководство Berkshire считает негативным все свои предыдущие вложения в нашу страну, а для того чтобы вернуться к этому вопросу, компании "потребуется много времени". По его словам, в России ему было некомфортно, так как он считает, что "правительство еще недостаточно изменилось". Партнер и заместитель Баффетта Чарли Мангер был более откровенным, хотя и не конкретизировал страны, про которые говорил: "Нам не нравятся клептократические режимы, нам нужна власть закона". А чтобы акционеры не сомневались, кому из двух менеджеров больше верить, Баффетт огласил "правило Анны Николь Смит": "Выбирая из двух богатых людей, выбирай того, кто постарше".

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                На каква графика сналпираш?
                1м - за по 5п цел обикновенно, но хайде аз изчезвам утре ще ти отговоря на други въпроси

Коментар

• На каква графика сналпираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от SPEKO
                    Много е важно за затвори над 2930
                    Това посмъртно небива да става - не го вярвам
                    Коко,
                    аз съм се запътил към 1,59, помниш ли?
                    Е Спеко това е малко нереално, явно искаш да си купиш някой хамър за без пари като се обезцени долара хехе, стига бе над 1.40 ще интервират то БОЖ ако помниш по-.миналата година обърнаха тренда като казаха а паднала хиената под 100 а сме интервирали хехе.

Това няма как да стане за година две просто такива резки скокове съсипват икономики, не че по принцип реалният курс не трябва да е 3.59 а не 1.59 но какво да се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Коко отдавна или пак си на къси.
                      А аз съм си на къси по принцип, днес скалпирах имам над 200 поръчки в 4 сметки затворени на по 1 до 10п по едно време бях много напред накрая ми писна и даже касирах някакъв минус, като цяло добър ден за мен от скалпинг гледна точка - виж от другата незнам там съм къс със средна цена доста долу

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от SPEKO
                        Това посмъртно небива да става - не го вярвам
                        Коко,
                        аз съм се запътил към 1,59, помниш ли?

Коментар

• Коко отдавна или пак си на къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO