IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dep-j
    Koko kakvo ti e mnenieto za C$/Sfr ?
    Нека изчакаме затварянето, аз лично днес скалпирам само евро нека да видим затварянето да си починем, да се напием в събота кой от радост кой от мъка, да изтрезнеем и да поразсъждаваме трезво в неделя

Коментар

• Koko kakvo ti e mnenieto za C$/Sfr ?

Коментар

• Merrill Lynch ожидает, что ЕЦБ поднимет ставку рефинансирования до 3.5 % (против 2.5 % в настоящее время) к концу года и прогнозирует укрепление евро до $ 1.34 к сентябрю. Повышение евро потребует времени, чтобы оно оказало действенный отрицательный эффект на европейскую экономику. В настоящий момент торгово-взвешенный индекс евро все еще приблизительно на 4.5 % ниже своего циклического максимума, напоминают они. В оценке того, когда ЕЦБ мог бы начать вмешиваться в рынок, они придерживаются взгляда, что это произойдет на тех же ассиметричных уровнях, что и при вмешательстве в сентябре 2000, когда центральные банки G 3 совместно пытались остановить обвал евро. "Асимметричная 'линия терпения' означает, что ЕЦБ не будет проводить интервенцию до тех пор, пока евро не вырастет еще на 18 %, что для евро/доллара будет означать уровни вокруг $ 1.5000", - говорит Merrill.

Коментар

• Евро открылся в европейскую сессию на $ 1.2870. Он торговался в рейндже $1.2832/74 на азиатской сессии. Тогда были отмечены слухи о том, что ближневосточные счета обеспечивают основание в паре. Имел место устойчивый рост в азиатскую сессию, который продолжился в Европе утром, где активность в покупках проявили уже американские корпорации: пара поднялась к $1.2890/00. Немецкие продажи доллар/франка добавили бычьего тона евро, и тот взлетел к утром максимумам на $ 1.2957. Бычий тон сохраняется и сейчас, несмотря на предложения на продажу на $ 1.2960. Огромные стопы на покупку стоят, как считают, на прорыве $ 1.3000. Очень тяжелая защита отмечена перед опционным барьером на $ 1.30. Один из барьеров на $1.3000 связан с выплатами в $ 30 миллионов. Биды теперь замечены на любом откате к $ 1.2900.

Коментар

• Дон Спеко

Нещо точно натам е тръгнал към 1.30 , че и аз като теб колега нали захапах едно дълго евро от 1.2945 и сега го гледам как върви на там.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: PS

Първоначално изпратено от Дон Карлос
              Е, ако на пазара се намесят пак Централни банки...
              СПОКО ДОНЕ,

Стига расъждава, отиваме на 1.30

Коментар

• PS

Е, ако на пазара се намесят пак Централни банки...

Коментар

• ситуация

Любопитна ситуация се разигра пред очите ни. След създалите се продоларови настроения пазарът изчака "на педал" Мичиган в 16:45,
                  да не би американците да спретнат някоя стъкмистика и да изкарат
                  данни от порядъка на 60 - 60 и нещо с цел косвена интервенция в
                  полза на долара. Те са майстори на тези неща. Но след като куражът им стигна само до 79 или грешно прецениха ситуацията /едно птиче ми
                  каза, че реално числото е било малко над 90/, пазарът игнорира данните им и започнаха кротки покупки на долари и покриване на къси доларови позиции. Май най-много засега го отнесоха паунда и
                  йената.

Коментар

• мичиганския

79 , и веднага настъпват да не стане случайно някое спускане:-))
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Нищо не можем да им направим за да обърне им трябват такива които да им купят късите долари , но ние с теб и да тръгнем да им ги изкупуваме пак няма да ги устроим знаеш. Така че целите са ясни ти ги каза , а аз съм много добре така както се хеджирах тази сурин , поне до сряда до тройния суап не ми пука -свиркам си:-))
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Много тъп рейндж заформи, може и тук да се мота днес, само да ми даде доказателство аз съм с пръст на копчето и ще им таковам мамата

Коментар

• stopove

Акция "прибиране на стопове" приключи успешно. Стар и изтъркан
                          трик. Сега да видим дали слаломът е гигантски, супергигантски или
                          най-обикновен. То май след увеличаването на лихвения диферинциал
                          и "структурните проблеми" стъпиха на чурук дъска. Успех!

Коментар

• hiama ba obarne ,6e vidim 1.32,kolegi ot 2 godini sam na pazara ama takova ne6to ne ne sam vijdal ,

Коментар

• цб

Ще има някой ден боричкане мужду ЦБ на този пазар , и после ще четем ЦБ получила марджин кал.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• селлл лиити на 2980 и 85

Коментар

Working...
                                X