IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko's Expert and usual suspects

Васо ще ти пратя версията си за там но след два месеца когато свършва инкубационния ми период там за хедж фонд - не се притеснявам от нещо но те наистина ме ебават от известно време - ти знаеш тяхната хедж програма - аз показах много добър резултат но нали съм българин сега май искат освен такива глупости прайса да ме одитирал а бе не знам защо не искат да им покажа златен ролекс. Както и да е ще ти го пратя но нека ме одобрят

Коментар

Krasi, за едно и също говорим, ама нещо не се разбираме

Коментар

• Metastock

И за мен е интересно -
        разбрах ,че вече се работи с версия 9

Коментар

• e/s

те точките и другите неща си излизат автоматично нещо не си копирал в c:\....... а какъв шрифт ползва експерта

Коментар

• Metastock

Iskam da vi popitam otkade moga da si izteglq Metastock.

Коментар

mvp,става дума за това ,че едни и същи
              експерти на платформите на различни
              проваидери генерират
              различни сигнали...
              Разликите не са голями но е факт ..

Коментар

Koko, явно много хора са ти писали и си пропуснал.
                Нямам проблем нито с инсталацията, нито със версията... просто те моля за MQL-ите, защото не виждам смисъл да тествам blackbox система ... предпочитам да бъркам вътре :-)

Коментар

В интерес на истината нямам възможност тия дни да отговарям на маилове но след два-три дена ще отговоря на всички
                  Знам за демо но искам на реална да го направя защото ще е по-истинско а и все пак ще има по едно момче да следи нещата 24часа а ако недай боже загуби 30% от сметката ще се намеся а ако спечели ще добавя

Коментар

KOKO - az sam na FXCM sa6to - moje6 li da prati6 ne6to na maila - 10x

Коментар

Пичове, имам нужда от помощ. Каквото и да правя с версия 3,83 не може да ми тръгне като хората. Котировките ми не се сменят въобще. Изтеглих Метатрейдъра от Metaquotes, а то като се логвам ми пуска поздрави от СТС. Кажете ми моля ви кво да правя. Сефте пускам Метатрейдър при мен и нямам опит.
                      Работа и заплата?

Коментар

и при мен точките ги няма, дава в журнала на експерта: Version 0 expired, wrong password or account number...
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• e/s

Добре де нали ви казах че това е учебен експеримент и аз не зная кой от вас коя версия има - първата е най пълната има и няколко ъпгрейта а тотала е над 70 както и да е няма пълна версия все още пусната в нета но ще има такава след като пред вас тествам системата на реална не на демо. Иначе майл сигналите и графиките са съобразени с литературата а що се отнася до сигналите за вход и изход то те не би трябвало да са интересни за вас защото са субективни

Коментар

Коко, демосървъра и реал-а на СТС са на една и съща машина и с еднакви настройки, така че теста може да бъде и с демо сметка (резултата ще е един и същ)

Днес ти мейлнах едно въпросче.. получи ли го?

P.S. Краси, нормално е да имаш различни резултати. Разлики в котировките - разлики в индикаторите, гапове, липсващи барове, а не дай боже да разчиташ на volume... тогава става страшно

Коментар

• e/s

Iwo,при мен надписите са ОК,
                              но не виждам стрелките и големите
                              цветни точки..
                              Help pleace !

Коментар

• e/s

Иво,не лоша идеята :-))
                                Само,че ще се съгласиш ли да даваш изявления по график?
                                :-))

Коментар

X