IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Metastock

ako pitach men zalogi mu 50 % ako faliram ste si zahrana pak smetkata i ste izpolzvam parite si za drugi celi vmesto da si gi gledam na ekrana

Коментар

• Metastock

Коолеги, никой не се опита и една дума да каже по моя въпрос.
      Продажба @1.3175, стоп 1.3190, цел 1.3140(1.31).
      Работа и заплата?

Коментар

• Koko

Експерта върви ОК на 3.83 но не ми са ясни още всички елементи. Кажи къде се е генерирал сигнал сутринта за Е?

Коментар

• Metastock

Работа и заплата?

Коментар

• Koko

Експерта върви ОК на 3.83 но не ми са ясни още всички елементи. Кажи къде се е генерирал сигнал сутринта за Е?

Коментар

• Metastock

Работа и заплата?

Коментар

• Metastock

Да иво а в реалната сметка за експерта ще бъде заложен адски голям риск - тоест игра с 10% от акаунта и тнт но предварително ще ги опиша

Коментар

• Metastock

kolko pari za kakvo da izharchich -kolko mogech da zagubich-razpredelenie na poziciite po razmer taka che da palnich djoba na marketmakera po dalgo vreme

Коментар

• Metastock

най разпространения вариант е за метатрейдър заради това че той е най разпространен но след като пусна кода всеки ще може да си го пренапише за която и да е платформа

Коментар

• Metastock

iskam da popitam kakvo e money management?

Коментар

• Metastock

не е мой а е на всички и за съжаление е за метатрейдър имам и други версии но ще ги постна ако даде добър резултат на реална

Коментар

• Metastock

Metastock i Metatrader nali sa dve razli4ni programi?KOKO tvoqt Expert za koq versiq e?

Коментар

• Metastock

та както и да е продадох малко кабел щото имам сигнал

Коментар

• Metastock

За 4етворката няма работеща версия но скоро ще има а иначе тая ще прави проблем там
                              Що се отнася до пароли освен първата друга не би трябвало да прави проблем но както ви казах аз тази глупост не съм я пипал от месец но имам поне 30 нови версии от соросчовци бъфетчовци и тнт и няколко много ценни ъпгрейта пак от такива а пък индиеца който подкара идеята и тя се разви като лавина нещо изчезна

Коментар

• Metastock

И на мене ми прави тия мизерии Мета Трейдър 3.83-грешна парола,юзернейм и разни подобни с котировки от май месец,Е/$=1.18)Дръпнах си Мета 4,ей ви линк който го иска и УСПЕХ:
                                http://www.metaquotes.net/files/mt4setup.exe

Коментар

Working...
                                X