If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vanka za tvoe uspokoenie zatvorih kasite na 2 to demo i otvorih dalgi i tam za 20000 dolara ...i mi vzeha 1200 dolara a tova e 4 % za dobro utro -ti mogech da si igraech i na reala za 4 % na klikvane ... az ste go pravia kogato znam che srestu tezi 4 % ste vzema poveche ot 10 za denia
Ostavete malko eksperta da pochiva , s nego stignax doniiakade i niiakakvi drygi programi namerix daje ne znam ot kade sam gi prixvanal , Vijte kakvo stava na pazara eur opitva da palzi na 1.3185 shte go prodavam i na samo 5p - shte zatvoriia na zagyba -8p , inache zanadoly kato nachalo 20p+ , tova mi e ideiiata v momenta
na drugoto demo pusnah kasa -do utre naobed -vse niakade ste sam na pechalbane mi dava da igraia s poveche ot 10 lota gada(nevaliden obem) da ne fakiram bankata
mvp прочетох майла ти и ще ти ги дам като се видим а ако си добър програмист няма начин да не го отвориш но ще ти ги дам като се видим не заради друго а защото това е завършена система не само като графика възможности за сигнали по майл смс и др а и въобще съвсем скоро тя ще е напълно функционално завършена но преди всичко заради факта че не искам един на тоя етап такъв труд на много хора да бъде комерсиално използван а иначе и ти сам съм сигурен че можеш да си опишеш собствената система на 8 реда
1е а скоро ще има 2е е с цел образование и това е причината заради която ще ти дам кода но сдлед като се видим
dnes ot gabarkania nagore nadolo si zanulih pechalbata za denia na demoto 87 p - imam trend nagore pusnal sam dalga do utre naobed -togava ste broia pilencata
Коментар