If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
The euro may peak at around $1.35 to $1.40, above which the ECB may sell the currency, said Kristjan Kasikov, a currency strategist in London at Calyon, the securities unit of Credit Agricole SA. ``At a level around $1.40 the ECB is likely to get nervous enough to take action.''
Аз ще пия едно кафе че нямам нерви да стоя пред комп. Ако съм в грешка ще се опитам да обясня пред вас и пред мен защо съм сгрешил.
Това което обещах го правя - едно от момчетата ще отвори днес в СТС реална с малко където след нова година ще довкарат 10к в зелено. Имат ги по сметка на фирмата. Отделно фирмата има и немалка разрешена кредитна линия от бг банка. Инвестора съм говори по принцип с него да поства реалити шоуто - поръчки и резултати. Всяка неделя ще се правят анализи на допуснатите грешки и прогнози за следващата седмица. Абе въобще ще ви направя шоу като биг брадър
Успехи
вчера използвах метода за пръв път -в неделя го срещнах в secrets of stocks - knigata e na ruski - ot forex.kbpauk.ru - forum-best - na 3 ili4 str ima tema s mnogo zwezdichki -теглиш от там -9.30-1.3418:12.15-1.3456:17.17-1.3414:20.15-1.3447:1.45-1.3391(малко по ниско от нормалното) 15 мин графика-прилагам го за 1 ви път -нямам никакав опит снощи ми подсказа пробив на ист.максимум - таи като се забави малко точката отиде доста високо(целта)
ГГГ знам колко опасна игра правя в момента само да добавя ако пробие горният фрактал на 1.9509 си прав но ако не успее ще се изкефя-това за мен е ключовото ниво но трябва да се включа по-рано в купона.
Успехи
Pozdravi , toiia ti post za Evropa deto shte plashta smetkata napravo me izkefi.Obache greshish - shte plashta !!I intervenciia shte ima niiama nachin da ne se prakne niiakoia maimyna kato tiia deto sa imena na pazara i da ne obere toiia vrax , mnogo moje da specheli , mnogo pari sa tova , zatova pak az si izteglix smetkata i ne targyvam , za niiakolko dni sam s 3k nazad veche .E taka e pari ne samo se gybiiat i pecheliiat , ama se i xarchat.
Логично. Но искам да загубя малко - ще видите как ще си избия тая загуба в последствие.
Шанса на горе или надолу обаче е 50/50
Прав си за нагоре цели 1.9661 и после 1.9789 възможен връх но тъй или иначе виждам корекция до 1.9307 и ако пробие дори 1.9140/85
Коментар