If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коко, ако приемаш чужди мнения. Очаквам кабела сега да коригира точно до зелената линия на твоята графика (1.9450-45) и после проекциите му идват на 1.9595 или 1.9610 (по различните методи). Чак пробив на дъното от вчера ще е сигнал за влизане в къси позиции. Много е вероятно да отпраши нагоре още сега.
Пичове имам една новина , която искам да съобща - току що ми се обади сестра ми от северна каролина -новината е :предложили са и договор за работа в банк оф америка в централата в шарлот - ще работи варху кредитиране на топ 500 и на другите банки - заплата като за начало 100000 долара год.- мисля че е време да се отвори страница за акции и индекси
Марио ако си чел какво писах в неделя техниката е за дълга игра но майка му стара опитвам се да мисля късо вчера ме сърбяха ръцете да удължа и даже постнах че ако не играя тази седмица надолу щях да го направя - изядох си топките защото ако наистина го бях направил щях да съм плюс 100п а сега.....направо влязох в къса защото не мога да търпя да не играя два дена
Успех
Много внимавам ако загубя ще си влача тия две поръчки с насрещната и няма да съм на загуба - ще си я избия
Коментар
lazaroni
Интервенция
V sashtoto vreme ima i stopove na 1.3380 i ot gornata strana na 1.3480. Pazarat may se celi v 1.3500/50, osobeno sled fantastichniya ZEW. Uspeh na vsichki treaderi!
Varna2,
можеш ли да си позволиш да играеш без стоп?
ако си сигурен?прецени какъв риск можеш да поемеш!
нека стопа е в главата ти и според движението прецени,
колко и дали да му отпуснеш!въпреки,че така е най неправилно!
защото понякога и 2п могат да свършат работа-само не се унасяй!!
Само не го отпускай много!!
Успех
Иво, следя от известно време тези вълни . Определено са интересни. За съжаление има много малко информация по въпроса. Би ли споделил къде си чел за тях. (книги, сайтове)
В двойката eurusd не виждам в момента формирана такава конфигурация. Кой времеви интервал гледаш и кои са нивата на точките?
Марио, с възможно най-малката позиция съм имайки предвид, че се опитвам да пикая с/у вятъра. Търся вход за дългосрочна къса, доводите си написах по-рано. А стопа не ми се мести, и без това смятам, че ще го отнесе, дали сега или над 1,35. Все пак ако оцелее, ще бъде добре.
Коментар