IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Графиките ти КОКО

Съжалявам за графиките - пуснах ги за да се кефите като загубя - в последно време рядко поствам графики но това ми е първата поръчка за тази седмица и се изкуших - съжалявам. Само да добавя играя без стоп но имам обратна дълга поръчка от 1.9515
    Успехи

Коментар

• Графиките ти КОКО

??? Кой спекулант, загуби най-много от преизбирането на Буш??? Май трябва да си върне паричките - виж GBP

Коментар

• Графиките ти КОКО

Marusya ,pisna ni weche ot teb

Коментар

• ?

DJ writes:
          USD remains under selling pressure as market continues to mull suggestions US bonds shouldn't command AAA ratings anymore.

Коментар

• net

na pat sa da ka4at neta na NEUTRINO, toq go valnuvat oshte kabelite, egati indianeca

Коментар

• Графиките ти КОКО

Не знам защо не мога да ги зареждам, ама направо ми прецакват страницата.
              Не можеш ли да направиш нещо бе пич, намали ги там или не знам, сложи ги на друго място
              Ама така просто е тъпо
              Само аз ли съм така?

Коментар

• net

скапва се целия нет в бг - преди време имаше земетресение и в средиземно море се бе прицакал кабел-сега маи е нещо подобно но не знам причината - затварям алл каси е/д - причината : вълните на волф ми показват цел 1.2580

Коментар

• Интервенция

Varna2,
                  не е смешно.
                  С колко си влязъл?
                  Можеш ли да преместиш стопа над 1.35
                  За тези нива има опции за днес US време.
                  Внимателно!
                  Успех
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Интервенция

каква интервенция?
                    очаква ли се и къде? или вече се е състояла

Коментар

• Коментар

• От платформата на Делта

Уважаеми клиенти,

поради планирана профилактика на нашия основен Интернет доставчик е възможно да има временно влошаване на предоставената от нас услуга в интервала 04:00 - 07:00 часа на 12.12.2004

Въпрос, каква услуга ще ни предоставяте в неделя?

Коментар

• Интервенция

Само дето доводите ми са за дългосрочна игра, а стопа ми е за 5-минутна. Не ми се смейте!
                          Работа и заплата?

Коментар

• Интервенция

Къс от 1,3461, стоп 1,3480, цел 1,3250.
                            Доводите ми са: автралиеца, канадеца, швейцареца и йената се поспряха срещу долара, само кабела продължава нагоре(дори и той се поизчерпа поне за днес), и еврото след него. Ситуацията е изнервена и все по-често се чува думата "ИНТЕРВЕНЦИЯ". Не знам защо, но ми е адски трудно да купувам евра, въпреки че посоката за сега е ясна - докога обаче.
                            Работа и заплата?

Коментар

• Интервенция

играя само на долар /евро (япония не се обединява с корея и китаи ) затова не ми е интересна и като валута

Коментар

• Интервенция

коко американците да не са се оправили при евтиния долар - ако ме питаш в момента дали сам къс по е/д отговора е да - просто така виждам пазара , но не разчитам някои да налива пари на поразия в него, защото вече е твърде късно

Коментар

Working...
                                X