IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Koko tolkova dylyg diapazon ne viziram, govorq za mesec - dva.
    v eur/usd estestveno 4e nqma da 4akam 1,35 - i az na 100-tina pipsa izlizam i eventualno se vkliu4vam sled korekciata. prosto kato potencial i posoka go kazah. kato nablijim tiq niva (dai boje) ste go mislim.
    za GBP ne znam kakvo ste si govorim sled 6 meseca - razbiram 4e o4akva6 da se predstavq dobre - ne mi se vqrva! kato po4nat da svalqt lihvite tam kak ste stane tova ne znam???!?!!?
    ot druga strana v Japan nestata si izglejdat pod kontrol .....

Коментар

• eur/usd

ами ще почакам още малко и аз ще взема да затворя

Коментар

• eur/usd

аха явно ми се спи и глупости пиша вече взе да става късно де

Коментар

• eur/usd

че взе да стана и късничко за мен тук...уфф пак няма се спи май

Коментар

• eur/usd Ivousa

Аз реших въпроса по мой начи - като закрих позицията и сега чакам да видя накъде ще тръгне

Коментар

• eur/usd

И ти си прав това 1.3225 е дъно което също е съпорт разбира се

Коментар

• eur/usd

тоя диапазон ми лази по нервите вече.и аз чакам това Yulian A, но нещо се закучи,4е имам и аз къса от 1.3232 и се чудя кво да правя

Коментар

• Дайуокър

Евро долар да има още път нагоре до към 1.34 но не и 1.35 не и преди пробив на 1.30 аз мисля че ще стигнем макс до 1.2850 но по вероятно 1.2925. Все още 1.3022 и якото 1.30 държат фронта но техниката - пак ще ме обвинят в еретизъм сочи 1.27 и дори 1.25 - МА 200, което и аз не го вярвам. След това ще започне ръст до към 1.4 където ще има голямо обръщане. Има голям шанс да греша наистина - вижданията ми се менят в зависимост от движенията и на тоя етап рядко рискувам да гоня над 100-200п движения.

Що се отнася до паунда помни ми думата и ще говорим до 6м - сега сме 193 и тогава ще сме 203Желая ти успех

Коментар

• КОКО

Да,прав си както винаги съпорта е на 1.3200,но гледам,че от доста време сме в диапазон 1.3220 - 1.3230 и не излизаме от него ... аз бях къс от 1.3235 като се надявах както и вчера да се слезе бързо до 1.3200 или малко под и после да се закача на влака за 1.3300 ама сега ще се чака с надежда за този сценарий

Коментар

• KOKO

za AUD-a mnenieto si mi go 4uval nqkolko pyti, tam ne udyljavam, kamo li srestu JPY! v dylgi GBP vlizam po izkliu4enie, zastoto taq valuta systo mi se struva 4e ste pada. taka 4e tam po-skoro bih si iz4kal korekciq i ste vlqza kysa (nad 198 v gbp/jpy), samata JPY ima oste mnogo da poskypva, drug e vyprosa 4e moje da napravi korekciq. potocite kym Japan mogat samo da se zasilvat, da ne govorim 4e nablijava kraq na finansovata godina. tyi 4e KOKO tiq 1000 pipsa mi se struva v momenta absurdno da gi vidi6 pa makar i vav volatilen kros kato GBP.JPY.
                      USD mi se struva 4e ste prodylji da gubi pozicii i 4e tam varvim kym 1,35 v nai -skoro vreme. sledvastiq vtornik ste ima pak vajni4ki novini za finansiraneto na deficita, i dokato ne izlqzat stra6no dobri to dolara ste pada spored men. a izlqzat li pla4evni........ jalna mu maika na USD
                      ami kakvoto imah da go kazvam mai go kazah......
                      Uspeh na vsi4ki

Коментар

• Юлиан

Личното ми мнение е че съпорта е на 1.3200 и там става за някакъв експеримент за дълга ако на някой му се играе други нива според мен за дълга са 1.3240 и 1.3160 за цели и респективно ревърси бих си поставил 1.3280/1.3300/1.3350, но искам да уточня че днес не съм правил прецизен анализ и има голям шанс да греша.
                        Успех ти желая

Коментар

• eur/usd

а дано

Коментар

• eur/usd

Май съпорта на 1.3220 доказа,че удържа

Коментар

• Дайуокър

Ще пиша кога ще влеза но целта ми ще е 1000п

Коментар

• Дайуокър

Според мен съвсем скоро идва момента за покупка на паунди, ауд,... и др срещу йена. Фундаменталната причина е че разумните японски инвеститори предпочитат да си държът скромните спестявания някъде където поне им дават лихва а не както при тях. Ако съм прав смятам съвсем скоро да отворя 2 дългосрочни дълги и ако е дал господ само да добавям при корекции на тренда.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X